Lobaria Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Avilia']W jakiej dzielnicy potrzebna ta wizyta?[/QUOTE] Bielany. Mam tel do Pani. Quote
Avilia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Lobaria']Bielany. Mam tel do Pani.[/QUOTE] A ulicy nie podawała? Quote
Lobaria Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Avilia']A ulicy nie podawała?[/QUOTE] Pytałam o dzielnicę, aby się zorientować. Quote
paulinken Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 W Warszawie jest mnóstwo dogomaniaków, trzeba popytać. Quote
Mazowszanka13 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Z Bielan jest WATACHA i Igam. O tych dwóch wiem. Quote
Lobaria Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='ewu']Co słychać , cos się kroi?[/QUOTE] Coś się kroi dla obu suń, zobaczymy... Quote
ewu Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Lobaria']Coś się kroi dla obu suń, zobaczymy...[/QUOTE] Trzymam kciuki z całych sił....Mocno !!!! Quote
__Lara Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ciekawe co tam, ciotka Lobaria pewnie zarobiona. Quote
Klaudus__ Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [I]Wcale bym się nie obraziła jakby ktoś chociaż maleńki bazareczek na nie zrobił... Na puszeczki i odrobaczanie... Bo ja leżę finansowo...[/I] Quote
ewu Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Wcale bym się nie obraziła jakby ktoś chociaż maleńki bazareczek na nie zrobił... Na puszeczki i odrobaczanie... Bo ja leżę finansowo...[/I][/QUOTE] Bazarku nie umiem zrobić ale choć 20 zł wyślę. Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [I]Dziewczyny wczoraj tak poszalały na łące,że potem padły jak muchy... Najadły brzuszki do pełna - aż więcej się nie mieściło! Kradły smakołyki i szalały! Dwie,małe,słodkie łobuzice.[/I] Quote
Lobaria Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='ewu']Coś wiadomo o domkach?[/QUOTE] Domki dobre, u przyjaciół Agnieszki z Katowic, byłej wolontariuszki, ktora dziś bardzo pomaga w transporcie Kokosza z dt do Katowic, skąd weźmie go do Łodzi córka Małgosi z Finlandii. Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='__Lara']Czyli szykują się domki :) :) :)[/QUOTE][I]Ja tam na zapas się nie cieszę... Ale wierzę,że będzie dobrze :)[/I] Quote
ewu Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Lobaria']Domki dobre, u przyjaciół Agnieszki z Katowic, byłej wolontariuszki, ktora dziś bardzo pomaga w transporcie Kokosza z dt do Katowic, skąd weźmie go do Łodzi córka Małgosi z Finlandii.[/QUOTE] Trzymam kciuki. Quote
ewu Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='bakusiowa']Przelałam 20 zł dla suniek.[/QUOTE] Ja też, powinny już być:) Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [I]Dziewczyny były wczoraj przerażone tą burzą... Strasznie płakały - serce mi pękało jak musiałam je zostawić... :bigcry:[/I] Quote
__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Dziewczyny były wczoraj przerażone tą burzą... Strasznie płakały - serce mi pękało jak musiałam je zostawić... :bigcry:[/I][/QUOTE] Biedne maleństwa :((((( Quote
Lobaria Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Wieczorem powinnam dostać nowe zdjęcia małych... I Kokosza. Quote
Recommended Posts