Jump to content
Dogomania

Bokser w OL, podobno do uśpienia!!!! Ma dom :)))))))))))

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior bardzo chetnie...tylko nie wiem czy nie pojade tam jutro wracajac z Katowic (musze oplacic Beroska:()...ale to nie po drodze wiec albo przejade przez Krakow,albo moze masz ochote na dluzsza wycieczke...:cool3:na pwno sie dogadamy

Posted

Jaki ten rottek? Pies, suka, młody, stary, łagodny??????????? To już przegięcie, bo mamy za dużo psów, same starsze i schorowane a tu kolejny :placz:

Posted

Ksera szczerze mowiac to nie wiem ...jak juz odchodzilismy z boksiem to z budy z kojca obok wysunal glowke...spytalam czy to rotek,bo pamietalam ze sie nimi zajmujesz,chlopak powiedzial ze tak...(zreszta caly czas przytakiwal)...jak juz bylam dalej obejrzalam sie i wyszedl caly,,,jak na moje oko nie stary,ale nie znam sie na rotkach

Posted

Faro:

Psiak jużw hotelu - nazwałam go Omar (bo imię, które otrzymał po drodze kojarzy mi sie "gastronomicznie" - w Pekinie zjadaja psiny) jak mówiłam do niego Omar to szczekał. może miał podobne imię. Ma na grzbiecie taką dość dużą "gulę" (podobna miał Aston ) Może to jakis krwiak pourazowy, albo poiniekcyjny ???? Jutro ma być lekarz w hotelu - zadzwonie rano by to zobaczył . Może też udałoby sie pobrać mu krew i zrobić badania...
Chłopak jest bardzo przestraszony, ale wkrótceto sie zmieni.

Czekam na zdjęcia :cool1:

Posted

heh , szkoda, że wczoraj nie woadomo nic o rotku było, bo bym pojechała z Karusią i go wyadoptowała, a tak, to już nie mam jak, od dziś do pracy wracam :/

Kseruś, wiesz o tym rotku z Krakowskiego schronu??? Jaki on jest????

Posted

to on szczeka??:crazyeye::evil_lol:kurcze przy mnie nawet chrapniecia nie wydal...jedyne co wyszlo z jego pyszczka to slina:evil_lol:
wlasnie mam nadzieje, ze ten "guzek" to nic zlego,jest twardy ale go nie boli...dobrze ze lekarz juz dzis go zobaczy...
a ja moze odwiedze dzis moje szczescie..najpozniej jutro..

Posted

Ksera napisał(a):
Jaki ten rottek? Pies, suka, młody, stary, łagodny??????????? To już przegięcie, bo mamy za dużo psów, same starsze i schorowane a tu kolejny :placz:

Ale antyreklama!!! Macie cudne kochane przytulaste. Ares to cud, Kudłaczek drugi. Całuśne takie, że szkoda gadać. A Buba!!!! Toż to cudo niewychowane, ala kochane. A tak naprawdę, to wsztstkie psiaki w hotelu to takie są, że brałabym, brała, jak bym tylko mogła - to przecudne psiaki.

ps. koleżanka pytała o młodego rottka - do 1,5 - 2 lat; ale niestety jako stróżującego w stadninie koni; powiedziałm, że spytam, ale z tego co wiem to psy macie wyłącznie domowe do wydania.

Posted

Faro:

Omar jest przestraszony - nowym miejscem, nową sytuacją. Bylismy wczoraj na spacerku po posesji - trochę ciągnie na smyczy, bo wszystko go interesuje a zwłaszcza te nowe zapachy.....ładnie się załatwił. Chetnie wrócił do budynku, ale nie chciał wejśc do boksu -więc go musiałam wnieść - to PRZEŁAGODNY psiak . O guzku juz pisałam wyżej, oprócz tego ma brudne uszka więc dziś muszę je troche "odświeżyć" by obejrzeć małzowiny czy nie ma tatuażu (no i zerknąc jak tam te uszka "głębiej" wyglądają - bo po "uszach Sandry" mam obsesje na tym punkcie ) Jest chudziutki , ale bez tragedii - ma apetyt więc powinien to nadrobic na dobrej karmie - mam nadzieję, że toleruje dobrze suchą (musze mu kupić jakąś odpowiednia dla młodych psów, bo w hotelu jest tylko dla dorosłych ). Dziś będzie lekarz w hotelu, obejrzy tego guzka, pobierze mu krew do badania. Za kilka dni pomyslimy o odrobaczeniu chłopaka
Wczoraj dostał kołderke i kocyki do spania, ale chyba przesadziłam z wielkościa palety, bo wyszło z tego "ogromne łoże" - dog z powodzeniem by sie zmieścił na nim (ale to wcale nie przeszkadzało młodzieńcowi - jak wychodziłam z hotelu leżał wyciągniety na nim z łepkiem wtulonym między łapki - w końcu bezpieczny........)
Dziś będziemy troche wczesniej w hotelu - będe mogła poświęcic mu więcej czasu - jest tylko jeden problem - Omar ma boks naprzeciw boksu Maksa i Sandry i te łobuziaki chyba z zazdrości (zwłaszcza Sandra) strasznie szczekaja jak jestem u Omara a ten biedaczek jest przerażony "co oni chcą ??? " (Sandra robi to samo jak tylko wchodzę do Mordy, która też ma boks po przeciwnej stronie, ale Mordzińska olewa szczekająca Sandrę )

Dziękujemy Marta!!!!

Jak uważacie karmę trzeba kupić odpowiednią dla młodzieńca, prawda?

Posted

Choć trudno mi w to uwierzyć to chciałabym by jednak go tam zaszczepili i stąd ten guzek na grzbiecie (oby to był guzek poiniekcyjny !!!) postaram się skontaktowac z ludźmi, którzy go znaleźli i dowiedziec czy miał wtedy tego guzka czy nie - może zwrócili uwagę