Jump to content
Dogomania

Bokser w OL, podobno do uśpienia!!!! Ma dom :)))))))))))

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ten psiak długo jest w schronisku?do 14 dni powinien być na kwarantannie co nie?gdybym miała blisko to naprawdę bym się podszyła pod właściciela i zabrała bym go,nawet jakby miał być w hotelu,ale bynajmniej by żył:shake:

Posted

ale czy to pewne, ze ten sponsor jest??bo ja bym mogla go jutro rano zabrac i zawiesc,ale nie stac mnie na oplacanie hotelu (bo bede sie czula odpowiedzialna umieszczajac tam psa,jesli sponsor zrezygnuje...)
no i nie wiem wogole jak mialabym sie zachowac tam..ze szukam sobie boksia?

Posted

jak ten psiak długo jest w schronisku?do 14 dni powinien być na kwarantannie co nie?gdybym miała blisko to naprawdę bym się podszyła pod właściciela i zabrała bym go,nawet jakby miał być w hotelu,ale bynajmniej by żył:shake:

Posted

cała ta sprawa mi nie daje spokoju:roll: w każdym schronisku jest przepełnienie ,ale nie usypia się zdrowych psiaków które mają szansę na adopcję:angryy: kochani wyciagnijcie tego psiaka ja postaram się namówić panią która chciała bokserkę ,może zmieni zdanie na boksera:razz:

Posted

podnoszę boksia!
nie dzwonić do Olkusza!!!!!nie wolno dzwonić!!!bo zaraz psa nie będzie, a mam ogromne podejrzenia, że psów nie usypiają tylko pozbywają się sami....
Zginęło kilka sztuk, które chciałyśmy wyadotpować z dziewczynami.Wystarczył jeden telefon i śladu po psie nie było....
Kurde, dziewczyny, bierzcie go.
Karusiap, napisz na gg do Ksery!

Posted

ludzie zróbcie coś! karusiap jest chętna do pomocy a to zero podpowiedzi czy nikt tego nie widzi????la pegaza może masz nr tel do tego pana Tomka przecież wcześniej powinno się poinformować że psiak się pojawi i co z tym sponsorem?bo jak nie będzie pieniędzy to pewnie hotel się nie zgodzi przyjąć psa :shake:

Posted

dobra dziewczyny,skoro tak to pojade..poprosilam Tate,przelozy pare spraw sluzbowych i ok 10 wyjedziemy...tylko blagam teraz powiedzcie mi co mam mowic...??:oops:ze zgubila go?ze szukam sobie mlodego boksia?czy co?
no i kolejny problem, ze jak powinien byc na kwarantannie a wtedy mi go nie dadza...

Posted

karusiap napisał(a):
dobra dziewczyny,skoro tak to pojade..poprosilam Tate,przelozy pare spraw sluzbowych i ok 10 wyjedziemy...tylko blagam teraz powiedzcie mi co mam mowic...??:oops:ze zgubila go?ze szukam sobie mlodego boksia?czy co?
no i kolejny problem, ze jak powinien byc na kwarantannie a wtedy mi go nie dadza...

oni takich rzeczy nie pilnują.Czekaj, niech pomyślę.Może najpierw wejdzie-że szukacie psiaka, ale nie mówcie, że wam zginął!!Zobaczcie po jednej stronie i po drugiej, w klatkach też.Jak nie namierzycie boksia to powiedzcie, o tym, że Wam uciekl.Tylko jak ten boskiu ma wyglądać?I kto komu powiedział, że ma być do uśpienia??

Posted

k....co to za schron kto tam jest kierownikiem?jak mogą się pozbywać psów !Po to jest telefon żeby informować,łaski nie robią chyba jeszcze nie trafili na osobę która by się zajęła tą całą sprawą tajemniczych zniknięć:mad:

Posted

a ja bym od razu mówiła, zę mi zginął, możan powiedzieć, ze dostałaś go od siostry bo ona wyjechała i dlatego pies Cię jeszcze nie zna zbyt dobrze!!!!
Ja bym nie ściemniała, zę szukam, bo wtedy Ci mogą nie wydać jeśli jest na kwarantannie!!!!!!!

Posted

credita napisał(a):
k....co to za schron kto tam jest kierownikiem?jak mogą się pozbywać psów !Po to jest telefon żeby informować,łaski nie robią chyba jeszcze nie trafili na osobę która by się zajęła tą całą sprawą tajemniczych zniknięć:mad:

o nich nawet program nakręcono....były sprawy, doniesienia do prokuratury i co?i nic.Musi dojść do międzynarodowego skandalu żeby sytuacja się zmieniła, szkoda słów.