Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niby Aik takie twardzielki z nas - co?

Faktycznie, Best i Kazik to była bardzo trudna sytuacja ale udało sie z niej wyjść zwycięsko i tak jak Atik ja również dziękuje wszystkim za nawet najmniejsze zaanagazowanie :grins: :Rose: :drink1: :mdleje:

Posted

:)))) i właśnie o to w tym wszystkim chodzi!! !! Kazik szczęściarz w kochanym domku!! ostatnie 40 minut i będzie miał już formalnie nowych właścicieli:multi:

Posted

Tak jak napisała Pani Maria, Kazik którego my nazywamy Ralf jest już u nas.Jest cudowny,po wyjściu Pani Marii siedział chwile pod drzwiami i jeszcze widać ze jest troszke zagubiony.Niestety miał biegunke ,naszczęscie już mu przeszło ,sądze ze to z nerwów.W domu cały czas śpi albo próbuje ukraść jakieś jedzonko z kuchni za to na dworze dostaje istnego szału wyglada to tak jakby to on mnie wyprowadzał na spacer:oops: bardzo dużym jego plusem jest to ze reaguje na polecenia typu stój.Pozatym zapoznał sie z koleżanką bokserką z bloku obok ,widać ze miał ochote z nia pobiegać i ogólnie bardzo przyjacielsko był do niej nastawiony.Najbardziej martwi mnie to ze jest agresywny w stosunku do jamnika moich najbliższych sąsiadów,mam nadzieje ze po pewnym czasie przyzwyczają sie do siebie.

Posted

To :stoj: to ja go nauczylam:loveu: , Powiedz do nogi....zobaczysz jak smiesznie zachodzi. Za malo juz bylo czasu na wieciej cwiczen, musisz juz sama uczyc..

Posted

Dzisiaj jest zapewne nieoboektywny w stosunku do nowych kolegów i koleżanek, ma stracha psisko zapewne więc wariuje. Jak zobaczy, że nic złego się nie dzieje wierze, uspokoi sie i będzie bardziej posłuszny :)

Trzymam kciuki!

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę, że wreszcie Kazik ma nowy dom. Mam nadzieję, że spotkamy się z Kaziem i jego panią na spacerku - bo okazuje się, że mieszkamy blisko. Buziaki ogromne dla Was :buzi:

Posted

cyt.
Ralf już chyba do nas się przyzwyczaił,wczoraj to nawet w łazience ze mną siedział dzisiaj już zostaje sam w pokoju i nie chodzi za nami krok w krok. Pozaty Ralf doskonale wie do czego służą poduszki w domu:)i ma swój fotel jak ktoś na nim akurat siedzi to Ralfki siada na tym kimś:).Dzisiaj idziemy do wterynarza obejrzeć oczko,zdam relacje po powrocie.
pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziekuje za miłe słowa:)

cyt.

byliśmy u weterynarza,Ralf ma zapchane kanaliki,mamy mu zapuszczać krople przez tydzien a w nastepną srode przyjsc na oczyszczanie.Zachowywał się bardzo grzecznie i bez problemu można mu zaposcić krople.Pozatym dzisiaj przez cały dzień nie szczeknął ani nie zjeżył się na widok jakiekogolwiek psa:)a z jednym się nawet bardzo ładnie przywitał.

Posted

i takie wiadomości to ja mogę czytać :D, spokojnie bez nerwów - chociaż łza w oku i tak się zakręci :) - ukochaj proszę go od ciotek z Rzeszowa, które ten boksiowy tyłas autem z Orzechowców mu wywiozły :D

Posted

A ja dzisiaj bylam w Kazika (Ralf). Fajny ten Ralfik, ale nie chcial isc ze mna ..cofnal sie do pani i przygladal jak wychodze. Lapke lateksowa ktora dostal ode mnie zalatwil w pare minut... wyszalal sie ,pozniej usnal na klika minut. Jest wesoly, oczko wyglada duzo lepiej! Nabral troszke cialka .

a o to fotki z wizyty

Posted

Ja też byłam u Ralfa z Marysią. Jestem po prostu zachwycona Ralfem. To nie ten sam pies. Ma piękną lśniącą sierść i wydaje mi się jakiś taki większy:loveu: Humor też mu cały czas dopisywał, czuje się już jak u siebie w domu. No i jest bardzo grzeczny - nie tak jak mój łobuziak BONO:roll:

Posted

No i warto było tyle kilosów pokonywać w zawieje i zamiecie śnieżną aby te nasze kochane boksie ratować ehh łza się w oku kręci wielkie całusy dla mariee no i dla nowej pani Ralfa :) Życze wam dużo (Pani oraz Ralfowi) miłosci i zabawy na nowy początek czegoś wspaniałego.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...