Becia66 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kazik i Best w nowych domkach !!! Hurrrrraaa !!!:multi: :multi: :multi: Quote
albiemu Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 niby Aik takie twardzielki z nas - co? Faktycznie, Best i Kazik to była bardzo trudna sytuacja ale udało sie z niej wyjść zwycięsko i tak jak Atik ja również dziękuje wszystkim za nawet najmniejsze zaanagazowanie :grins: :Rose: :drink1: :mdleje: Quote
mOn4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :)))) i właśnie o to w tym wszystkim chodzi!! !! Kazik szczęściarz w kochanym domku!! ostatnie 40 minut i będzie miał już formalnie nowych właścicieli:multi: Quote
mariee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kazio juz w domku!Osobiscie go odwiozlam! plastelina pisz Quote
plastelina Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Tak jak napisała Pani Maria, Kazik którego my nazywamy Ralf jest już u nas.Jest cudowny,po wyjściu Pani Marii siedział chwile pod drzwiami i jeszcze widać ze jest troszke zagubiony.Niestety miał biegunke ,naszczęscie już mu przeszło ,sądze ze to z nerwów.W domu cały czas śpi albo próbuje ukraść jakieś jedzonko z kuchni za to na dworze dostaje istnego szału wyglada to tak jakby to on mnie wyprowadzał na spacer:oops: bardzo dużym jego plusem jest to ze reaguje na polecenia typu stój.Pozatym zapoznał sie z koleżanką bokserką z bloku obok ,widać ze miał ochote z nia pobiegać i ogólnie bardzo przyjacielsko był do niej nastawiony.Najbardziej martwi mnie to ze jest agresywny w stosunku do jamnika moich najbliższych sąsiadów,mam nadzieje ze po pewnym czasie przyzwyczają sie do siebie. Quote
mariee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To :stoj: to ja go nauczylam:loveu: , Powiedz do nogi....zobaczysz jak smiesznie zachodzi. Za malo juz bylo czasu na wieciej cwiczen, musisz juz sama uczyc.. Quote
albiemu Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dzisiaj jest zapewne nieoboektywny w stosunku do nowych kolegów i koleżanek, ma stracha psisko zapewne więc wariuje. Jak zobaczy, że nic złego się nie dzieje wierze, uspokoi sie i będzie bardziej posłuszny :) Trzymam kciuki! Quote
magosia99 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę, że wreszcie Kazik ma nowy dom. Mam nadzieję, że spotkamy się z Kaziem i jego panią na spacerku - bo okazuje się, że mieszkamy blisko. Buziaki ogromne dla Was :buzi: Quote
la_pegaza Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 wracam a tu taaaakieeee wieści :multi: super!! Quote
mariee Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Och ty Kazilku Ralfiku kochany, badz grzeczny tylko! Quote
mariee Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 cyt. Ralf już chyba do nas się przyzwyczaił,wczoraj to nawet w łazience ze mną siedział dzisiaj już zostaje sam w pokoju i nie chodzi za nami krok w krok. Pozaty Ralf doskonale wie do czego służą poduszki w domu:)i ma swój fotel jak ktoś na nim akurat siedzi to Ralfki siada na tym kimś:).Dzisiaj idziemy do wterynarza obejrzeć oczko,zdam relacje po powrocie. pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziekuje za miłe słowa:) cyt. byliśmy u weterynarza,Ralf ma zapchane kanaliki,mamy mu zapuszczać krople przez tydzien a w nastepną srode przyjsc na oczyszczanie.Zachowywał się bardzo grzecznie i bez problemu można mu zaposcić krople.Pozatym dzisiaj przez cały dzień nie szczeknął ani nie zjeżył się na widok jakiekogolwiek psa:)a z jednym się nawet bardzo ładnie przywitał. Quote
albiemu Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 i takie wiadomości to ja mogę czytać :D, spokojnie bez nerwów - chociaż łza w oku i tak się zakręci :) - ukochaj proszę go od ciotek z Rzeszowa, które ten boksiowy tyłas autem z Orzechowców mu wywiozły :D Quote
mariee Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A ja dzisiaj bylam w Kazika (Ralf). Fajny ten Ralfik, ale nie chcial isc ze mna ..cofnal sie do pani i przygladal jak wychodze. Lapke lateksowa ktora dostal ode mnie zalatwil w pare minut... wyszalal sie ,pozniej usnal na klika minut. Jest wesoly, oczko wyglada duzo lepiej! Nabral troszke cialka . a o to fotki z wizyty Quote
Aganiok Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :loveu: super foteczki, a Kazio (Ralf) taki szczęśliwy.....miło popatrzeć :loveu: Quote
mOn4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 widać, że ex Kazik bardzo zadowolony, takiego happy end'u dla wszystkich boksi!! !! Quote
magosia99 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja też byłam u Ralfa z Marysią. Jestem po prostu zachwycona Ralfem. To nie ten sam pies. Ma piękną lśniącą sierść i wydaje mi się jakiś taki większy:loveu: Humor też mu cały czas dopisywał, czuje się już jak u siebie w domu. No i jest bardzo grzeczny - nie tak jak mój łobuziak BONO:roll: Quote
Magdallena Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No i warto było tyle kilosów pokonywać w zawieje i zamiecie śnieżną aby te nasze kochane boksie ratować ehh łza się w oku kręci wielkie całusy dla mariee no i dla nowej pani Ralfa :) Życze wam dużo (Pani oraz Ralfowi) miłosci i zabawy na nowy początek czegoś wspaniałego. Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 karteczki już w sprzedaży http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54662, dochód na boksie, które wciąż czekają na odmianę losu Quote
Becia66 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Co słychać u Kazika- Ralfa? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
mariee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tutaj http://forum.boksery.pl/topics12/ralf-kazik-z-orzechowcow-vt4119,25.htm?sid=1a3d9731cf96bd948e5cb3a832ea750b#75401 Quote
mariee Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Spotkalam wczoraj calkiem przypadkiem Kazika /Ralf w klinice...ale cudo:loveu: A jakie bylo powitanie! Quote
mariee Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 wiecej tutaj http://forum.boksery.pl/topics12/ralf-kazik-z-orzechowcow-vt4119,25.htm#77736 Quote
Recommended Posts