albiemu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 nie mogę wręcz uwierzyć, że nikt nie chce tak pięknego psa?!? Quote
mariee Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bylismy u Kazia dzisiaj wszyscy(Ja , maz i Max) . Malenstwo jakie kochane, bardzo grzeczny, wykonuje polecenia. Usiadlam na lawce , wszedl mi na kolana.. i tak siedzial . Dzisiaj tez nie bardzo chcial jesc, zdjadl cos tam troszke, pozostale wysypal ..a moze on zaczyna tesknic ?... W klatce ma zabawki, bawi sie nimi. Szelki super , grzecznie chodzi na szalkach :] Kazio boi sie duzych psow, na spacerku jak widzi duzego psa cofa sie do mnie i szczeka. Quote
la_pegaza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Potwierdzam, że te szelki są super ;) a dzwonią o Kazika czy cisza? bo na allegro go chyba nie ma :roll: Quote
albiemu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Własnie ustalmy co jest obecnie robione w sprawie adopcji Kazia, i co możemy zrobić. Mariee napisz konkretnie czy wystawiony na allegro jest, czy może gdzieś jeszcze? Proponuje zorganizujmy się bo on już tam naprawdę bardzo długo siedzi. Quote
Iza i Avanti Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A przecież tak śliczny boksiu musi domeczek znaleźć... Quote
mariee Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kazik byl na allegro, jest nadal na ale.gratka i na kilku innych w tym kurier lubelski, dziennik wschodni, gazeta.pl.. Ludzie dzwonia ale co z tego, kazdy pyta czy aktulane gdzie przebywa..itp. Dzwonila tez przedwczoraj pani z Lublina ( zobaczyla ogloszenie Kazika)ale ona chce sunie . Wczoraj pani z Wloclawka , dzisiaj z Wroclawia..ale na telefonach jak na razie sie konczy. Szukamy caly czas domu. Ja codzienie jestem u Kazika , dzisiaj zabralam go tez po pracy pod dom..maz wyszedl z Maxem i byl spcer w pewnej odleglosci.. Pozniej pojechalm z Kazikiem do sklepu, grzecznie siedzial w samochodzie jak wrocilam zjadl pol banana. Moze po niedzieli bede miala jedno spotkanie w jego sprawie..zobaczymy, czekam na telefon. Aha zapomnialam napisac ze sa porozwieszane plakaciki . Co jeszcze zrobic? Myslalam wstawic jeszcze raz na allegro. Quote
Iza i Avanti Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Można spróbować z Allegro... Zawsze to większa "widoczność" Quote
plastelina Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 czy wiecie może czy Kazio wyje jak zostanie sam w domu??acha i czy on jest agresywny w stosunku do innych psów??bo ktoś w poprzednich postach napisał ze lepiej zeby w domu nie bylo innych psów,u mnie tylko szczurek jest.moją najukochanszą bokserke po długich miesiącach choroby musiałyśmy uśpić i mama nie zgadzała się na nowego psa ale ciocia która przyjażni się z jednym z lekarzy ze Stefczyka (mój pies się Stefa nazywała:loveu: )opowiedziała jej o Kaziu i sie zgodziła na psa:loveu: .Mariee mama sie z Tobą telefonicznie skontaktuje i chciałaby obejrzeż Kazia w niedziele.ja wolałabym w poniedziałek bo dopiero wtedy w domu bede.jejku mam nadzieje ze wszystko się uda:p Quote
mariee Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 plastelina Wielkie dzieki ,ze napisalas. Tak czekam na ten telefon. Ja w poniedzialek moge spotkac sie dopiero poznym wieczorem! Quote
mariee Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kazio w niedziele przed poludniem jedzie do domku. Zostaje w Lublinie! na tym samym osiedlu bedzie co BONO Quote
Aganiok Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Super! Quote
mariee Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kazio zamieszka u plastelina, bedzie mial trzy kobitki do pieszczot. dzisiaj wieczorem poznal juz dwie :loveu: . pani doktor zaszczepila Kazika wieczorem, jutro zabiegi kosmetyczne .W niedziele o godz. 11:00 Kazio opusci klinike ! Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy nowym właścicielom Kazika za ogromne serducho :loveu: :loveu: :loveu: Quote
plastelina Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ja już doczekać sie nie moge:)ciesz się ze wszystko poszło w pożadku ale psiaki zobacze jutro w nocy Quote
albiemu Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no przecież nie mogła mi sie sobota lepiej zacząć, pierwsze co to zawsze na wątek Kazika zaglądałam co u niego i proszę, jakie dobre wiadomości ! :D No przecież rewelacja. Plastelina wpadnij do Rzeszowa to Cie na rękach ponosze :) Quote
Magdallena Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jejku jejku dawno tyu nie zglądałam a tu takie wieści tak się cieszę naprawde Quote
Atik Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 albiemu ja też sie poryczałam ... pamiętasz jak prawie 2 miesiące temu (bez tygodnia) pytałaś co robimy? powiedziałam Ci bierz, coś wymyślimy :) plastelina ogromne dzięki, że Kazikowi dasz dom, Kazik to mój chrześniak ;) kochajcie go mądrze, bo na to zasługuje i będzie Wam ogromnie wdzięczny ... Dziękuję WSZYSTKIM, którzy włożyli choćby minutę, zainwestowali choćby grosz w ratowanie Kazika i Besta :Rose: Quote
Recommended Posts