Ellig Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Nutusia']Maniuś, powiem Ci chłopie, że Ciocia Ellig ma baaaaaaaardzo dobrą rękę w temacie ogłoszenia-dom ;)[/QUOTE] To sie jeszcze okaze ale oby, oby tak bylo Nutusiu;) Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Optymizm i wiara to pierwszy krok do sukcesu :) Quote
jola_li Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ellig']Zrobilam Manusiowi kilka ogloszen, moze sie zdarzyc ,ze dostaniesz Jolu jakis link do aktywacji.[/QUOTE] Elu wielkie wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już aktywowałam :) :Rose::Rose::Rose: Quote
jola_li Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Zrobiłam Maniusiowi wyróżnione ogłoszenie na Tablicy (na miesiąc za 19,99 zł): http://tablica.pl/oferta/kundel-warminsko-mazurski-quatro-color-ID1E25F.html Jutro wyjeżdżam, jak wrócę (w poniedziałek wieczorem) porobię kolejne. Trzymaj się, Maniuś! Quote
jola_li Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Cześć Maniusiu :). Wróciłam z twojej wioski ciesząc się, że ciebie już tam nie ma i martwiąc się, że ciągle nie masz domu... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Sukcesywne ogłaszanie musi w końcu przynieść efekty! Niestety takie średniaki mają najgorzej zawsze, ale w końcu na pewno się uda! Quote
Nutusia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Na pewno!!!! Maniusiu, gdybyś słyszał, że ktoś poszukuje takiej ociupinki, daj znać, proszę... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233388-Mała-Księżniczka-szuka-domu?p=19790848#post19790848 Edited October 9, 2012 by Nutusia Quote
jola_li Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='Nutusia']Na pewno!!!! Maniusiu, gdybyś słyszał, że ktoś poszukuje takiej ociupinki, daj znać, proszę... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233388-Mała-Księżniczka-szuka-domu?p=19790848#post19790848 Biedna malutka :(... Na pewno ktoś poszukuje, tylko trzeba czasu, żeby go znaleźć :(... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 W dziale przygarnę psa kilka osób szuka małego pieska,może Nutusiu pokaż tam tą malutką. Chyba Ania_mor dla mamy szuka coś małego też widziałam tam. Quote
jola_li Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Jutro znowu wyjeżdżam w Maniusiowe strony z nadzieją, że u moich psich przyjaciół wszystko dobrze... Quote
Nutusia Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Teraz to mają dobrze, bo często je odwiedzasz i "monitorujesz" :) Quote
jola_li Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Nutusia napisał(a):Teraz to mają dobrze, bo często je odwiedzasz i "monitorujesz" :) Ale jak ciężko je zostawiać, wiedząc, że nikt ich nie pogłaszcze i że niektóre będą stały samotnie na łańcuchach :(... Serce mi pęka :(. Cześć kochany Maniusiu! Quote
rita60 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 jola_li napisał(a):Ale jak ciężko je zostawiać, wiedząc, że nikt ich nie pogłaszcze i że niektóre będą stały samotnie na łańcuchach :(... Serce mi pęka :(. Cześć kochany Maniusiu! Pęka serce....ale nie ogarniesz tego wszystkiego dopóki nie zmieni się mentalność ludzka,a na to pewnie jeszcze długo poczekamy...niestety:shake: Quote
Ziutka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Cześć dziewczyny :) Wpadam sobie poczytać o Maniusiu, bo tutaj to mnie jeszcze nie było ;) Quote
jola_li Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Ziutka napisał(a):Cześć dziewczyny :) Wpadam sobie poczytać o Maniusiu, bo tutaj to mnie jeszcze nie było ;) Miło nam i Maniusiowi też by było miło, gdyby wiedział, że ma tylu miłych Gości :). Quote
Ziutka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Joluś, gdyby były potrzebne ogłoszenia - to wiesz ;) Quote
jola_li Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Ziutka napisał(a):Joluś, gdyby były potrzebne ogłoszenia - to wiesz ;) Dzięki wielkie!!! Ja ostatnio parę zrobiłam, Ellig zamawiała na bazarku, ale chyba spróbuję teraz przeredagować tekst i ogłaszać od nowa. Tablica jest wyróżniona na miesiąc, więc jeszcze niech sobie powisi (tam nie można zamieszczać dwukrotnie tego samego ogłoszenia. Quote
Nutusia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Trzeba napisać super pozytywny tekst o super pozytywnym Maniusiu. Bo nic już w nim nie zostało z dawnego, podłego życia - jak w Hopce. Tzn. Hopce zostało jedzenie "na zapas", ale co to za... wada? ;) Quote
Gusiaczek Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Witam się z Maniusiem:) Nutusia bier się za tekst;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Aż dziw, że nikt nie dzwoni o niego... Jola_li a jaki dom dla niego chcesz? Masz jakieś specjalne wymagania?;) Quote
jola_li Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Nutusia napisał(a):Trzeba napisać super pozytywny tekst o super pozytywnym Maniusiu. Bo nic już w nim nie zostało z dawnego, podłego życia - jak w Hopce. Tzn. Hopce zostało jedzenie "na zapas", ale co to za... wada? ;) O, i to jest właściwe podejście :)! Ania+Milva i Ulver napisał(a):Aż dziw, że nikt nie dzwoni o niego... Jola_li a jaki dom dla niego chcesz? Masz jakieś specjalne wymagania?;) Dobry... Tylko i aż tyle. Żeby go kochali i dopuszczali do ludzkiego stada! Quote
Ellig Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Nutusia napisał(a):Trzeba napisać super pozytywny tekst o super pozytywnym Maniusiu. Bo nic już w nim nie zostało z dawnego, podłego życia - jak w Hopce. Tzn. Hopce zostało jedzenie "na zapas", ale co to za... wada? ;) Dokladnie tak, witaj Manius:) Quote
jola_li Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Co słychać u Maniusia :)? Ma dobry humor ;)? Jutro spróbuję napisać nowy tekst ogłoszeniowy. Quote
Recommended Posts