Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TALAR z Gangu Długich ukonczył INTERCHAMPIONAT!!!!!!!!!!! :P :D :) 8) :lol: :fadein: :wink: w Czeskich Budziejowicach na wystawie: Birkut z GD- CAJC,RUDY-CAC,CZARLA Jamkin-CACIB...bardzo się cieszymy!!!!

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo dla zwycięzców :klacz: , a szczególnie dla świeżoupieczonego Międzynarodowego Championa Pięknośći :laola:

- iście imponujący styl, to chyba w rok i tydzień mu się udało... :D

Posted

Gratulacje dla wszystkich :lol:

Ja sie pochwalę że PONek ode mnie Poprad vel Pepe wczoraj zdobył swój kolejny BOB i uzyskał ostatnie punkty potrzebne do championatu i został CHAMPIONEM USA ( AKC)

pozdrawiam Ewa

Posted

Teraz to ja wiem, jak to sie wiadomosci roznosza po calym swiecie :wink:

Nie chce sie powtarzac ale jako szczesliwa wlascielka Pepe musze potwierdzic wiadomosc Ewy, ze wczoraj zdobylismy BOB i tym samym Pepe zostal AKC Championem!!

:laola:

Ch. Poprad Azurowa Amhara FCI

Posted

Z wielkim smutkiem musze podzielic sie z Wami wiadomoscia iz Pepe w miniona niedziele nie zostal jednak Championem...................... :bigcry:

Mimo iz zdobyl BOB i wygral nad piecioma POnami zdobyl tylko 2 punkt (w amerykanskim systemie) a nie jak przypuszczalismu 3 ktore bylyby drugim potrzebnym "major". :confused:

Przepraszam Wszystkich ze wprowadzilam was w blad................ :(

Trzymajcie za nas kciuki na kolejnych wystawach :thumbs:

Pepe :lilangel: Poprad Azurowa Amhara

Posted

Czyżby poza nami nikt nie jechał do Poznania ? To niemożliwe. Dzidtka Ty jesteś zawsze dobrze zorientowana na pewno masz swoje kontakty,uchyl rąbka tajemnicy kogo będzie można spotkać.