flashka-g Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 TALAR z Gangu Długich ukonczył INTERCHAMPIONAT!!!!!!!!!!! :P :D :) 8) :lol: :fadein: :wink: w Czeskich Budziejowicach na wystawie: Birkut z GD- CAJC,RUDY-CAC,CZARLA Jamkin-CACIB...bardzo się cieszymy!!!! Quote
Kamilapon Posted October 10, 2004 Author Posted October 10, 2004 Brawo dla zwycięzców :klacz: , a szczególnie dla świeżoupieczonego Międzynarodowego Championa Pięknośći :laola: - iście imponujący styl, to chyba w rok i tydzień mu się udało... :D Quote
pomponiki Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Tak udało się. Kamila teraz czas na Bzika . Za rok będziemy świętyować jego intera mam nadzieję. Quote
flashka-g Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 w Zabrzu BOB-BOG-2 BIS RP, V-ce Bis FENOMEN niesttey pozostałych wyników nie znam.... Quote
Dzidtka_Gl Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 a ja jestem ciekawa obsady w Poznaniu Quote
pomponiki Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Jesli nas przyjeli to będziemy. A kto jeszcze się wybiera? Quote
flashka-g Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 z tego co wiem t bedzie jescze GROG Rivendall...ale podobno psow nie ma duzo zgłoszonych. Quote
Kamilapon Posted October 18, 2004 Author Posted October 18, 2004 Ja będę z małą :) A co do stawek to słyszałam, że nieprzesadnie wiele PON-ów się wybiera, niestety :-? Quote
flashka-g Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 W Częstochowie TALAR -BOS,BIRKUT-1 Zw.Mł,Rudy 2 zaraz za swoim bratem WIGOREM który sie znacznie poprawił;]i zyczymy mu powodzenia!! BOB-Radosna Blusałka, NJWR -FINEZJA Mościc. Quote
Ewik Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Gratulacje dla wszystkich :lol: Ja sie pochwalę że PONek ode mnie Poprad vel Pepe wczoraj zdobył swój kolejny BOB i uzyskał ostatnie punkty potrzebne do championatu i został CHAMPIONEM USA ( AKC) pozdrawiam Ewa Quote
AnnaIK Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Teraz to ja wiem, jak to sie wiadomosci roznosza po calym swiecie :wink: Nie chce sie powtarzac ale jako szczesliwa wlascielka Pepe musze potwierdzic wiadomosc Ewy, ze wczoraj zdobylismy BOB i tym samym Pepe zostal AKC Championem!! :laola: Ch. Poprad Azurowa Amhara FCI Quote
flashka-g Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 no to gratulacje;] widze ze teraz wszyscy odnosza wielkie sukcesy;] Quote
Kamilapon Posted October 19, 2004 Author Posted October 19, 2004 :angel: :angel: :angel: :angel: B R A W O ! ! ! ! :D :D :D :D 8) Pepe rulez :lol: Quote
pomponiki Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 To wielka radość dla PONiej rodziny ,gdy kolejne psiaki z Polski podbijają Amerykę . Gratulacje i to duże od nas i naszych psiaków dla kumpla za oceanu. Quote
AnnaIK Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Dzieki , wielkie dzieki :D Z wrazenia, brak mi slow, myslami jestem jeszcze na niedzielnej wystawie.......... :wink: Quote
AnnaIK Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Z wielkim smutkiem musze podzielic sie z Wami wiadomoscia iz Pepe w miniona niedziele nie zostal jednak Championem...................... :bigcry: Mimo iz zdobyl BOB i wygral nad piecioma POnami zdobyl tylko 2 punkt (w amerykanskim systemie) a nie jak przypuszczalismu 3 ktore bylyby drugim potrzebnym "major". :confused: Przepraszam Wszystkich ze wprowadzilam was w blad................ :( Trzymajcie za nas kciuki na kolejnych wystawach :thumbs: Pepe :lilangel: Poprad Azurowa Amhara Quote
Kamilapon Posted October 21, 2004 Author Posted October 21, 2004 Ech ten amerykański system... :-? to ja już wolę Stary Kontynent 8) Quote
pomponiki Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 NIe ma się czym martwić . Troszkę dłużej poczekamy ,ale za to będziemy bardziej się sieszyć. Głowa do góry i tylko tak dalej trzymać!!! Quote
flashka-g Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 tylko odrazu dajznac jak skonczy zeby bylo kiedy gratulowac;] Quote
AnnaIK Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Dam znac, ale wowczas upewnie sie na 200% zanim cos ponownie oglosze :oops: Quote
pomponiki Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Czyżby poza nami nikt nie jechał do Poznania ? To niemożliwe. Dzidtka Ty jesteś zawsze dobrze zorientowana na pewno masz swoje kontakty,uchyl rąbka tajemnicy kogo będzie można spotkać. Quote
Dzidtka_Gl Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 zostanę tajemnicza :D w psach w ml 3 Wasz, ode mnie i GROG, łatwoosię domyślić kto będzie... mnie jednak bardziej lhasa interesują :) i moze nawet nie zobacze PONów :( Quote
Recommended Posts