rambo^ Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Ja będę w Sopocie (Gdańsku) ze swoim PONem. Będzie to nasza druga wystawa - pierwsza była w Gdyni ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 i jak poszło w Gdynu ? napisz z katalogu jakie były PONy i napisz jakie znasz wyniki, i kto sędziował :) Quote
pomponiki Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 A kto jeszcze wybiera się do Sopotu ? My będziemy całą czwórką, choć wystawowo tylko trójka. Quote
rambo^ Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 i jak poszło w Gdynu ? napisz z katalogu jakie były PONy i napisz jakie znasz wyniki, i kto sędziował :) No ocena doskonała i oczywiście złoto (nie było konkurencji w klasie młodzieży). Sędziowała Krystyna Łukasiewicz wyniki : klasa młodzieży : 1. dosk. EGON Almape (mój pies) klasa otwarta : 1. dosk. MROK Bałtycka Rapsodia 2. dosk. NUGAT z Psiego Raju klasa championów : 1. dosk. LISTEK Bałtycka Rapsodia 2. dosk. POMPON z Wielgowa Quote
Dzidtka_Gl Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 ja będę na kilka minut, wystawię sukę i uciekam na plażę ;) za to niedziela z lhasakami... Quote
Dzidtka_Gl Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 No ocena doskonała i oczywiście złoto (nie było konkurencji w klasie młodzieży). to gratuluję a tytuł Zwycięzca Młodzieży też otrzymałeś ? a suk nie było, ani jednej ? Quote
rambo^ Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 No ocena doskonała i oczywiście złoto (nie było konkurencji w klasie młodzieży). to gratuluję a tytuł Zwycięzca Młodzieży też otrzymałeś ? a suk nie było, ani jednej ? Zw.Mł. oczywiście dostaliśmy ;) Suczki nie było ani jednej - same psy. Quote
pomponiki Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Kochani co się dzieje ? Wszyscy wyjechali ,że nikt się nie chwali , nie umawia na wystawy ? Dajcie znać gdzie kto się wybiera. Quote
rambo^ Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Wyniki są już na stronie klubu pona : http://www.ponklub.com.pl/ExhibitionPosition.asp?ExhibitionID=29C92BE3-DD9A-48D8-90ED-5E77E82C9563 Jeżeli chodzi io wystawę w Chojnicach to rasę zwyciężył PREZES Lasy Wielgowskie (były tylko 2 psy i jedna suka) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 to proszę napisz cała stawkę z Chojnic i wyniki :) a w Zakopanem sędziowałą A. Lubaszka psy kl.mł. I Zw.Mł. BOb, BOG Alasz z Gangu Długich kl,champ I ? pewnie cwc i tyle FENOMEN Kontekst suki kl.pośrednia I ? JEDYNA Kontekst Quote
pomponiki Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Nikt się nie chwali to zrobię to ja. Wczoraj byliśmy w Głogowie i wróciliśmy z tarczą. Birkut wygrał młodzież i był 4-ty na bisie, Rudy wygrał rasę pokonując Tarusia i był 3-ci na grupie, a Taruś wygrał sam ze sobą w championach.Wystawa jak zawsze super zorganizowana. Teraz zbieramy siły na Sopot.Rambo^ jeśli się nie mylę to będziemy z Birkiem z Tobą w klasie . Do zobaczenia Quote
rambo^ Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Nikt się nie chwali to zrobię to ja. Wczoraj byliśmy w Głogowie i wróciliśmy z tarczą. Birkut wygrał młodzież i był 4-ty na bisie, Rudy wygrał rasę pokonując Tarusia i był 3-ci na grupie, a Taruś wygrał sam ze sobą w championach.Wystawa jak zawsze super zorganizowana. Teraz zbieramy siły na Sopot.Rambo^ jeśli się nie mylę to będziemy z Birkiem z Tobą w klasie . Do zobaczenia W Sopocie będą 23 PONy http://www.gdansk.zkwp.pl/gdansk/m2004/Sopot%20-%20plan%20-%20S.doc w klasie młodzieży (psy) będą 3 więc w najgorszym wypadku brąz ;) Quote
pomponiki Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Tak wiem ile psiaków jest w Sopocie. Ale mi to nie przeszkadza im nas więcej tym weselej.Super silna stawka w championach bo aż 6.Ciekawe kto? Ja cieszę się bardzo ,że poznam nowe twarze wśród poniarzy. Quote
Dzidtka_Gl Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 FCI 251 - Polski owczarek nizinny Psy - Dogs Klasa szczeniąt / Puppy Class 267 JUNIOR POMPON z Wielgowa, Klasa młodzieży / Youth Class 268 BIRKUT z Gangu Długich (FCI), 269 EGON Almape, 270 FILAR Sekret Klasa pośrednia / Intermediate Class 271 ETAP GAZDA z Banciarni (FCI), 272 JESTEM FERVIDUS Ken-Pol, Klasa otwarta / Open Class 273 DEREŃ z Kuny, 274 MAZUR z Gangu Długich, 275 MROK Bałtycka Rapsodia, 276 NUGAT z Psiego Raju, Klasa championów / Champion Class 277 CHUTOR Nerita, 278 FENOMEN Kontekst, 279 IWAN z Zadymy 280 LISTEK Bałtycka Rapsodia 281 PREZES Lasy Wielgowskie 282 TALAR z Gangu Długich Suki - Bitches Klasa młodzieży / Youth Class 283 BALI z Polarnej Niedźwiedzicy 284 HETMANKA z Kuny Klasa pośrednia / Intermediate Class 285 TAWERNA Mościc 286 JEDYNA Kontekst Klasa otwarta / Open Class 287 ALBI ALOKAZJA Szkrab 288 DOBRA z Kuny Klasa championów / Champion Class 289 AISZA Almape Quote
pomponiki Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Dzidtka dzięki za dokładną stawkę. Będzie fajnie. Quote
rambo^ Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 FCI 251 - Polski owczarek nizinny Psy - Dogs Klasa szczeniąt / Puppy Class 267 JUNIOR POMPON z Wielgowa, Klasa młodzieży / Youth Class 268 BIRKUT z Gangu Długich (FCI), 269 EGON Almape, 270 FILAR Sekret Klasa pośrednia / Intermediate Class 271 ETAP GAZDA z Banciarni (FCI), 272 JESTEM FERVIDUS Ken-Pol, Klasa otwarta / Open Class 273 DEREŃ z Kuny, 274 MAZUR z Gangu Długich, 275 MROK Bałtycka Rapsodia, 276 NUGAT z Psiego Raju, Klasa championów / Champion Class 277 CHUTOR Nerita, 278 FENOMEN Kontekst, 279 IWAN z Zadymy 280 LISTEK Bałtycka Rapsodia 281 PREZES Lasy Wielgowskie 282 TALAR z Gangu Długich Suki - Bitches Klasa młodzieży / Youth Class 283 BALI z Polarnej Niedźwiedzicy 284 HETMANKA z Kuny Klasa pośrednia / Intermediate Class 285 TAWERNA Mościc 286 JEDYNA Kontekst Klasa otwarta / Open Class 287 ALBI ALOKAZJA Szkrab 288 DOBRA z Kuny Klasa championów / Champion Class 289 AISZA Almape Wielkie dzięki - ale skąd ty masz takie dane ? Masz już katalog ? Hehe - widzę że w klasie championów startuje siostra mojego psa. Fajnie będzię ją w końcu poznać. Quote
Dzidtka_Gl Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Wielkie dzięki - ale skąd ty masz takie dane ? Masz już katalog ? ważne, że mam :) Quote
rambo^ Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Wielkie dzięki - ale skąd ty masz takie dane ? Masz już katalog ? ważne, że mam :) To może wiesz też kto wygra ? :wink: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 nie wiem ale łatwo przewidzieć, myślę że nie tylko ja obstawiam :) Quote
rambo^ Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 nie wiem ale łatwo przewidzieć, myślę że nie tylko ja obstawiam :) Zgadza się - też mam swoje typy do zwycięstw. Quote
pomponiki Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 O Sopocie wiemy już wszystko , a kto wybiera się do Bratysławy? My będziemy całą czwórką. Na wystawie Championóws startuje Talar z Gangu Długich . Jest jedynym PONem z Polskie(?) .Na stronach wystawy odbywa się głosowanie jeśli możecie i nas lubicie to proszę o głosy na nasze psy(startuje również grzywacz chiński Sasquehanna Sabda). Z góry dziękuję za życzliwość. Quote
Kamilapon Posted August 13, 2004 Author Posted August 13, 2004 My jednak do Sopotu nie jedziemy (DEREŃ i HETMANKA). Nasze małe farty przekładamy na siostrę Bzika DOBRĄ, ale kciuki trzymamy za wszystkich :). Quote
pomponiki Posted August 16, 2004 Posted August 16, 2004 Kamila szkoda , że Cię nie było. DOBRA była najlepszą suką i dostała CACIB.Kiedy spotkamy sie przy ringach? A nam udało sie skończyć Birkutowi Młodzieżowy Championat do kolekcjii z Młodzieżowym Championatem Czech. Rudy dostał kolejne CWC , a Tarek był 3-eci w silnej stawce championów. Quote
Recommended Posts