Lobaria Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='__Lara']Lobaria, a na fb jak to wygląda? Są jacyś chętni ludzie coś wpłacić?[/QUOTE] Tak, ale są to głównie jednorazowe, musżę wszystkich popytac oddzielnie. Listę wpłat uzupełnię wieczorem. Quote
Teqla Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 a czy to jest fundacja legalna i zarejestrowana z KRS-em?? jeżeli tak, to darowiznę na fundację można od podatku odliczyć, nie może przekraczać 6% rocznego dochodu, a 18% z darowanej kwoty wraca w zwrocie z PIT-u, może coś fajnego skonstruować na ten temat i po firmach emaile powysyłać?? Quote
Lobaria Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Na Konto Lakiego doszło 30 od Nombre - wielkie dzięki :) Dziś wieczorkiem zajmę się zestawieniem stalych deklaracji / popytam darczyńców z fb jak to wygląda /... oddzielnie jednorazowych Mamy czas do czwartku-piątku aby zebrać komplet stałych deklaracji i pieniązki na podróż. Wszelkie rozliczenia w drugim poście. Bardzo prosimy o pomoc dla Lakiego!!! Quote
asiuniab Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Elu, mam pytanie, bo ja deklarowałam 10 zł dla Lakiego za pierwszym razem jak szukane były deklaracje, teraz nie wiem, czy tamte deklaracje zostały przekazane na inną bidę, czy zostały przy Lakim? I czy Tobie mam wysłać tę deklarację? Quote
Aryste Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ja wczesniej deklarowalam 20 zl co miesiac. Teraz potwierdzam. Quote
Lobaria Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 asiuniab - deklaracje zostają przy Lakim, skoro nie może być w ds, jest agresywny i wymaga hoteliku z behawiorystą. Dzięki za deklaracje :), czy to stała? Tak, na moje konto. Aryste, dzięki :) Czerwcowe wpłaty poszły na kastrację małego. Rozliczenie w drugim poście i w opisie wydarzenia na fb. Quote
asiuniab Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 deklaracja na 100% do lutego, jeśli Masajek znajdzie wcześniej dom, to na pewno dalej będę wspierać Lakiego; ale luty to dla mnie przełomowy miesiąc, i nie wiem co będzie po nim, więc nie mogę się deklarować na dłużej; Quote
Lobaria Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='asiuniab']deklaracja na 100% do lutego, jeśli Masajek znajdzie wcześniej dom, to na pewno dalej będę wspierać Lakiego; ale luty to dla mnie przełomowy miesiąc, i nie wiem co będzie po nim, więc nie mogę się deklarować na dłużej;[/QUOTE] Dziękujemy :)))) Tak źle życzysz Lakiemu, że do lutego nie ma znaleźć ds po szkoleniu u behawiorysty ???? ;((( Trzymam kciuki za luty, aby wszystko ułozyło sie o Twojej mysli. Quote
Lobaria Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) Na razie mamy potwierdzone stałe deklaracje asiuniab - 10 zł do lutego 2013 Aryste - 20 zł ja - 10 zł Bożena K - 20 zł do października 2012 / deklaracje przeniesione z Ikarka / Mam nadzieję, że będzie więcej. Edited July 6, 2012 by Lobaria Quote
Lobaria Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='AtaO']Lakusiu, gdzie jesteś.....i co robisz....?[/QUOTE] Jest u Pani Ani, Jej nie gryzie, z innymi ludźmi się nie spotyka, więc okazji do chapnięcia nie ma. Tak, jak wcześniej nie lubił spacerów, tak teraz już chętnie chodzi. W czartek będzie mógł być zaszczepiony. Quote
asiuniab Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Lobaria'] W czartek będzie mógł być zaszczepiony.[/QUOTE] tylko kaski potrzebujemy..... Quote
Lobaria Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='asiuniab']tylko kaski potrzebujemy..... Na razie Laki ma takie POTWIERDZONE deklaracje asiuniab - 10 zł do lutego 2013 Aryste - 20 zł Lobaria - 10 zł Bożena K. - 20 zł do października 2012 Aga J. - 50 zł od sierpnia 2012 Anna K. - 10 zł Quote
asiuniab Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Lobaria']Na razie Laki ma takie POTWIERDZONE deklaracje asiuniab - 10 zł do lutego 2013 Aryste - 20 zł Lobaria - 10 zł Bożena K. - 20 zł do października 2012 Aga J. - 50 zł od sierpnia 2012 Anna K. - 10 zł to wciąż za mało:( Quote
ewu Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Lobaria']Jest u Pani Ani, Jej nie gryzie, z innymi ludźmi się nie spotyka, więc okazji do chapnięcia nie ma. Tak, jak wcześniej nie lubił spacerów, tak teraz już chętnie chodzi. W czartek będzie mógł być zaszczepiony.[/QUOTE] Ja pisałam wcześniej,że miałam taką sunię. Nas nie gryzła innych - owszem... Żyła u nas 18 lat a problem rozwiązywał kaganiec ubierany na spacery. Jeśli Pani Ania go pokochała i chce mu dać dom, to może spróbowć z tym kagańcem. Czika była szczęśliwa a do kagańca szybko się przyzwyczaiła i nie odczuwała dyskomfortu.Rymarz robił jej na miarę, bo wtedy nie było regulowanych:) Quote
elkate Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='ewu']Ja pisałam wcześniej,że miałam taką sunię. Nas nie gryzła innych - owszem... Żyła u nas 18 lat a problem rozwiązywał kaganiec ubierany na spacery. Jeśli Pani Ania go pokochała i chce mu dać dom, to może spróbowć z tym kagańcem. Czika była szczęśliwa a do kagańca szybko się przyzwyczaiła i nie odczuwała dyskomfortu.Rymarz robił jej na miarę, bo wtedy nie było regulowanych:)[/QUOTE] Popieram, sama mam sunię,która była bardzo bita. Do mnie przekonywała się długie m-ce, do obcych nieufnośc i agresja. Proszę podać konto- deklaracja - 30,00 m-cznie Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='elkate']Popieram, sama mam sunię,która była bardzo bita. Do mnie przekonywała się długie m-ce, do obcych nieufnośc i agresja. Proszę podać konto- deklaracja - 30,00 m-cznie[/QUOTE] Anioł jesteś, nie kobieta, wysyłam na pw :) Quote
elkate Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 wysłałam moja deklarację, pozdrawiam i życzę powodzenia małemu Quote
Lobaria Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='elkate']wysłałam moja deklarację, pozdrawiam i życzę powodzenia małemu[/QUOTE] Laki bardzo dziękuje :) Na dziś mamy takie, POTWIERDZONE STAŁE DEKLARACJE asiuniab - 10 zł do lutego 2013 Aryste - 20 zł ja - 10 zł Bożena K - 20 zł do października 2012 Agnieszka J. - 50 zł od sierpnia 2012 Anna K. - 10 zl Beata K. - 10 zł Dominika K. - 10 zł elkate - 30 zl _______________ 170 zł na 350 zł potrzebnych Quote
Lobaria Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='__Lara']To mamy już połowę :)[/QUOTE] Nie mamy sie z czego cieszyć... w pt Laki ma jechać do Gdańska, a transport!!!! Sama zostałam z tym wszystkim na głowie:( STAŁE, POTWIERDZONE DEKLARACJE DLA LAKIEGO asiuniab / Joanna B. / - 10 zł do lutego 2013 Aryste z dogo- 20 zł ja - 10 zł Bożena K - 20 zł do października 2012 Agnieszka J. - 50 zł od sierpnia 2012 Anna K. - 10 zl Beata K. - 10 zł Dominika K. - 10 zł elkate z dogo - 30 zl Lidia K. - 50 zł do końca roku, potem zobaczymy _______________ 220 zł na 350 zł potrzebnych Quote
iwna5702 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dziekuje za zaproszenie - moge w tej chwili wplacic 20,- (jednorazowo), Quote
Lobaria Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='iwna5702']Dziekuje za zaproszenie - moge w tej chwili wplacic 20,- (jednorazowo),[/QUOTE] Wielkie dzięki:) Konto wyslę jutro na pw, dzis net mi straszni muli:( Quote
Recommended Posts