Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

popros kogos aby inne psiaki zabral na spacer, a ty z nim sobie posiedz i pokarm go troche, tak przy okazji trzymajac smycz w reku (kombinuje, a le kto wie:evil_lol: )

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh. Dużo czy nie duzo ... :) Tylko ten mały Mikuś ciagle mysli ze wszyscy ludzie sa źli. Mam nadzieje, ze uda mi sie przekonac go do siebie, tak jak przekonalem do siebie cudowna Kajunie. :) :loveu:

Posted

Z Mikim jest dużo gorzej niż z Kają. Kaja się po prostu boi, a Miki jest agresywny. Psiak został oddany przez właścicieli, którzy się go bali. Pies atakował ich bez powodu. Byli to na prawdę rozsądni ludzie, którzy próbowali z psem pracować. Miki po kastracji, gdy przebywał w małej klatce nie pozwolił nic przy sobie zrobić. Atakował wszystkich, którzy próbowali zbliżyć się do niego.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Z Mikim jest dużo gorzej niż z Kają. Kaja się po prostu boi, a Miki jest agresywny. Psiak został oddany przez właścicieli, którzy się go bali. Pies atakował ich bez powodu. Byli to na prawdę rozsądni ludzie, którzy próbowali z psem pracować. Miki po kastracji, gdy przebywał w małej klatce nie pozwolił nic przy sobie zrobić. Atakował wszystkich, którzy próbowali zbliżyć się do niego.

moze by nad nim popracowac ze szkoleniowcem, jesli mialby czas; jak przyjade, zapytam o Yogiego i Micky'ego

Posted

warto chociaz zapytac, kto wie; bo to taki pies, ktory wzbudza chyba zainteresowanie ludzi; raz jakas babka chciala go zabrac do domu, ale niestety musialam jej powiedziec, ze gryzie i ja od tego pomyslu odwiezc; szkoda, zeby przez swoja agresje nie mialm sznasy na dom; moze ta agresja wynika z leku

Posted

Jak coś to mogę na nastepnej lekcji poprosić Pana trenera oto żeby zobaczył Mick'yego :) :) :) A z Yogim to inna sprawa. Rozmawialem z Pania Dyrektor o nim. To ona powiedsziala, że on wraca do schroniska, poniewaz nie da sie w kasze dmuchać. Juz tłumacze: Pani Dyrektor stwierdzila, że on nie lubi jak go sie ciagnie za uszy i takie tam i od razu ostrzega zebami, zeby tego nie robic :) A tak to nikt w schronie nie zauwazyl ani cienia agresji :)

• 2 weeks later...