patch75 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 kto wystawi Burrito na Allegro?:razz: proooosze:razz: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Mam nadzieję, że Buritto będzie w sobotniej gazecie bo jak nie to :mad: Quote
patch75 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 z tego co wiem, to z gazetami roznie bywa jesli chodzi o zamieszczanie ogloszen dotyczacych psow bezdomnych:shake:, bedziemy czekac;) Quote
Ania_i_Kropka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Znalazłam tekst napisany kiedyś przez Irmę o naszym Dimku. Gdy go przeczytałam pomyślałam o Buritto. Pasuje do niego idealnia. Kochany MÓJ CZŁOWIEKU !!! Może i nie jestem bardzo piękny - na pewno są piękniejsze ode mnie psy, że nie wspomnę o suczkach, ale … potrafię kochać i będę cię kochał całym moim psim sercem. Bardzo, bardzo chcę mieć swój dom i swojego Człowieka. Może to Ty - więc proszę - daj mi szansę. Będę Cie kochał a wraz z Tobą pokocham cały Twój świat i Twoich bliskich - tylko bądź, bądź moim człowiekiem i przyjmij mnie po swój dach i naucz mnie jaki mam być a obiecuję, że taki będę - obiecuję, że będę grzeczny, cichutki, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi Quote
patch75 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 mysle, ze to fajny pomysl; mozna zatytuowac to jako: list od Burrito, dzieki;) Quote
DarkAngels Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kochany MÓJ CZŁOWIEKU !!! Może i nie jestem bardzo piękny - na pewno są piękniejsze ode mnie psy, że nie wspomnę o suczkach, ale … potrafię kochać i będę cię kochał całym moim psim sercem. Bardzo, bardzo chcę mieć swój dom i swojego Człowieka. Może to Ty - więc proszę - daj mi szansę. Będę Cie kochał a wraz z Tobą pokocham cały Twój świat i Twoich bliskich - tylko bądź, bądź moim człowiekiem i przyjmij mnie po swój dach i naucz mnie jaki mam być a obiecuję, że taki będę - obiecuję, że będę grzeczny, cichutki, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi. Naprawdę ten wiersz pasuje do naszego Burrito. Wczoraj go widziałem. :) Ja nie rozumiem poprostu czemu on tam jeszcze jest ? :shake: On jest taki kochany :loveu: a bez domku. On naprawdę na niego zasługuje. Burrito mnie wczoraj zaskoczył. I to w sęsie pozytywnym :) Wczoraj gdy podeszłem pod jego koniec. Szybko wybieg ze swojej dziuru i zaczoł szczekać i machać ogonkiem. :) W sobote porobie mu kilka zdjatek i wstrawie na dogo :) Quote
patch75 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 podnosze biedaka, wczoraj mialam okazje go poglaskac, ale nie moglam go zabrac na spacer, wezme go wsobote Quote
DarkAngels Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Burrito na pierwszą stronkę. Napewno gdzieś tam daleko czeka na Ciebie Twój jedyny i kochający domke :) Każdy podkreślam każdy psiak na tym świecie ma swoje miejsce :) Quote
patch75 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Burrito byl dzis na spacerze, jak tylko nas zobaczyl, to straaasznie zaczal sie cieszyc i przeciskac przez inne psy, aby tylko go wziasc; a na spcaerze wskakiwal mi na kona (jak tylko siedlismy) i lizal mnie po twarzy jak szalony :evil_lol: potem bawil sie ze mna smycza i lapalmnei za buty udajac ze gryzie; on tak smiesznie w zabawie podszczypuje:loveu::loveu::loveu::loveu: smieszny jest naprawde Quote
Ania_i_Kropka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Buritto znowu stał się radosnym i towarzyskim psiakiem. Gdy tylko kogoś widzi od razu podbiega do siatki i merda swoim śmiesznym ogonkiem. On tak kocha ludzi. Quote
DarkAngels Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Buritto znowu stał się radosnym i towarzyskim psiakiem. Gdy tylko kogoś widzi od razu podbiega do siatki i merda swoim śmiesznym ogonkiem. On tak kocha ludzi. To prawda nasz kochany Buriciak jest z dnia na dzień weselszy :) Merda tym swoim śmiesznym ogonkiem :loveu: Quote
patch75 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 wczoraj go widzialam w schronisku a co sie dzieje, jak sie go wezmie na spacer-co za radosc!! i lizanie po twarzy!:evil_lol: w poniedzialek przy jego klatce stanela kobieta, myslalm, ze moze zainteresuje sie Burrito, ale zainteresowala sie tym rudym Mickim ; co za pech-musialam powiedziec, ze on gryzie, juz myslalam, ze jak nie Burrito, to inny z tej kaltki pojdzie do nowego domu, a tu nic-jakas ironia losu, ze chciala Mickiego:shake: wszystkie z tej klatki sa naprawde swietne, lagodne i radosne, oprocz rudego, aona akurat go sobie chciala wybrac Quote
Ania_i_Kropka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dzisiaj po raz kolejny wysłałam zdjęcia Buritto do Gazety. Mam nadzieję, że się jutro pojawi. Quote
patch75 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 super, dziekujemy:loveu::loveu::loveu: bede go jutro wypatrywac, 3mamy kciuki aby sie tam pojawil Quote
DarkAngels Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dzięki Ania :) Patch zatrzymaj gazetkę dla mnie do wglądu. Musze zobaczyć naszego chłopaka na łamach gazety :) Quote
patch75 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 wlasnie mi sie przypomnialo o gazecie:shake: musze pamietac aby ja kupic pozniej pzremek, wlasnie bylam w waszym sklepie i kupilam zapas smakolykow dla Shannona-dwa rodzaje, w razie gdyby mial dosc Frolica:evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Buritto jest w dzisiejszej gazecie:lol: jako Robik. Drochę zmienili mój tekst, ale jest OK. Quote
patch75 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 niestety nie znalazlam gazety olsztynskiej w moim lokalnym sklepie:-( w kazdym badz razie ciesze sie, ze sie tam znalazl:loveu::loveu::loveu: Quote
patch75 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 mam gazete i Burrito vel. Robik w gazecie;) wydebilam od Green Way Quote
DarkAngels Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A ja tez widziałem naszego Burrito w gazecie :) Quote
chodzę po dachu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kic, kic! Hopsaj na pierwszą stronę, a nuż kogoś zaczarujesz! Quote
Recommended Posts