Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj czipowaliśmy psiaki i zgadnijcie kto nam uciekł z 13. :evil_lol: Hmmmmmmmmmmmm. Chwila skupienia i na mysłu ... LEON :evil_lol: :eviltong: No, ale po jakimś czasie oczywiście wrócił do klatki :)

Posted

leon uciekl, no cos ty?:evil_lol: no to rzeczywiscie byla chwila skupienia i namyslu, tak jak na oskarach 'and the winner is...':evil_lol: jak dlugo go scigaliscie?:evil_lol:

Posted

patch75 napisał(a):
leon uciekl, no cos ty?:evil_lol: no to rzeczywiscie byla chwila skupienia i namyslu, tak jak na oskarach 'and the winner is...':evil_lol: jak dlugo go scigaliscie?:evil_lol:

Złapał go nieoceniony pracownik Pan Kazik :)

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Przemek bo się zawstydzę:evil_lol:

A czemuż to :evil_lol: To prawda. My go nie mogliśmy złapać. A po kilku minutach Kaziu wyłania się za drzewa z Leonkiem na smyczy :)

Posted

No ja wiem, że on jest niezastąpiony:evil_lol:. Zuzia dzielnie uczy się od tatusia. Nasze posiaki wytropi wszędzie:evil_lol:

To super :) Kiedy bedzie wyprowadzała z nami psiaki :cool3: :evil_lol: ? :)

Posted

Poczekajmy aż zacznie chodzić:evil_lol:. Teren już poznała większosć psiurów też.

Nom, nom :) To już niedługo bedziemy mieli nową pomocnice :) :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

patch75 napisał(a):
jak tam burrito? widziales go ostatnio?

Widziałem go wczoraj :) Jak zawsze podbiegł do mnie pod bramke i zaczoł sie cieszyc :) Został wymiziany - Tak jak reszte psiaków - Leon i Karmi. No Miki nie chcial wogole do mnie podejsc wiec wiesz ... :)

Posted

[quote name='patch75']czasami mysle o Micky-moze3 daloby go jakos oswoic w jesien? warto sprobowac

No ja próbuje, wiesz on czasami do mnie podchodzi, ale jak tylko zobaczy smyczke to odrtazu ucieka. moze z czasem p[rzekona sie ze smyczka to nic zlego :)