patch75 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 popros kogos aby inne psiaki zabral na spacer, a ty z nim sobie posiedz i pokarm go troche, tak przy okazji trzymajac smycz w reku (kombinuje, a le kto wie:evil_lol: ) Quote
DarkAngels Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 zrobie to jak odrazu wróce wiesz z kad :) Quote
patch75 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 spokojnie, to jest tylko taka sugestia, i tak duzo robisz:) Quote
DarkAngels Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Heh. Dużo czy nie duzo ... :) Tylko ten mały Mikuś ciagle mysli ze wszyscy ludzie sa źli. Mam nadzieje, ze uda mi sie przekonac go do siebie, tak jak przekonalem do siebie cudowna Kajunie. :) :loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Z Mikim jest dużo gorzej niż z Kają. Kaja się po prostu boi, a Miki jest agresywny. Psiak został oddany przez właścicieli, którzy się go bali. Pies atakował ich bez powodu. Byli to na prawdę rozsądni ludzie, którzy próbowali z psem pracować. Miki po kastracji, gdy przebywał w małej klatce nie pozwolił nic przy sobie zrobić. Atakował wszystkich, którzy próbowali zbliżyć się do niego. Quote
Ania_i_Kropka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kajunia to ta przestraszona sunia, która teraz jest na wybiegu Kornela a wcześniej była w 4 Quote
patch75 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Z Mikim jest dużo gorzej niż z Kają. Kaja się po prostu boi, a Miki jest agresywny. Psiak został oddany przez właścicieli, którzy się go bali. Pies atakował ich bez powodu. Byli to na prawdę rozsądni ludzie, którzy próbowali z psem pracować. Miki po kastracji, gdy przebywał w małej klatce nie pozwolił nic przy sobie zrobić. Atakował wszystkich, którzy próbowali zbliżyć się do niego. moze by nad nim popracowac ze szkoleniowcem, jesli mialby czas; jak przyjade, zapytam o Yogiego i Micky'ego Quote
Ania_i_Kropka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zawsze warto próbować. Mam nadzieję, że uda się im pomóc. Quote
patch75 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 warto chociaz zapytac, kto wie; bo to taki pies, ktory wzbudza chyba zainteresowanie ludzi; raz jakas babka chciala go zabrac do domu, ale niestety musialam jej powiedziec, ze gryzie i ja od tego pomyslu odwiezc; szkoda, zeby przez swoja agresje nie mialm sznasy na dom; moze ta agresja wynika z leku Quote
DarkAngels Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jak coś to mogę na nastepnej lekcji poprosić Pana trenera oto żeby zobaczył Mick'yego :) :) :) A z Yogim to inna sprawa. Rozmawialem z Pania Dyrektor o nim. To ona powiedsziala, że on wraca do schroniska, poniewaz nie da sie w kasze dmuchać. Juz tłumacze: Pani Dyrektor stwierdzila, że on nie lubi jak go sie ciagnie za uszy i takie tam i od razu ostrzega zebami, zeby tego nie robic :) A tak to nikt w schronie nie zauwazyl ani cienia agresji :) Quote
patch75 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 przemek, skopiuj info na temat yogiego-przyda sie; jak bedzie czas, to mozesz zapytac;) Quote
patch75 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 burrito na http://www.pajeczyna.pl/141662-burrito_zrezygnowany_pies_w.html Quote
DarkAngels Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę pięknisiu :) Quote
patch75 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 burrito na http://www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/burrito_szuka_domu_9050.html Quote
Ania_i_Kropka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Buritto vel Robik na wczorajszym spacerku Quote
Ania_i_Kropka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 I moje ulubione Robik z kolegami z klatki Leonem i Karmi Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Śliczny Burrito, kochany psiak szuka ciągle domu... Quote
patch75 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 to tez moje ulubione, bosko na tym zdjeciu wyszedl:loveu: dzieki za spacer:loveu: niedlugo go zobacze Quote
Recommended Posts