Jagoda1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 patch75 napisał(a):tak, sa wiesci caly czas, a zdjecie bedzie wkrotce-burrito bal sie na poczatku partnera kobiety, ktora go zaadoptowala, ale teraz juz na niego nie warczy i jest spokoj;tzreba dac im troche czasu, niech ochlona, teraz probuja oduczyc go szczekania w tramwaju:cool3: Burritku, wszystkiego najlepszego... No cóż, w Olsztynie tramwaje nie kursują od ...? lat, trudno się mu dziwić...:evil_lol: Quote
patch75 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 no tak, ale pociagami to juz powienien umiec jezdzic, te nadal kursuja:mad::evil_lol: jak z nim jechalam pociagiem, to szczekal na kazdego ludzia; jak przyszedl konduktor, to szczerze mowiac balam sie, ze sie zbulwersuje i kaze mi kaganiec zalozyc (ktorego nota bene nie bylo), no i tak bylo, ale siedzace neidaleko malzeznstwo spacyfikowalo pana konduktora przekonujac go, jaki to z niego milutki, przyjazny i wesolutki piesek. Konduktor poszedl, ci panstwo odwrocili sie i zaczeli do niego przemilo przemawiac, a on....wrrrrrrrrrrrr:oops::evil_lol: ale byli bardzo wyrozumiali; wychodzac zyczyli nam wszystkiego najlepszego, a po nich wszedl chlopak, ktorego uprzedzilam, ze Burrito cierpi na psie ADHD i bedzie non stop szczekal, a on powiedzial, ze nie ma nic przeciwko. Za chwile wszedl starszy mezczyzna, ktorego tez uprzedzilam, a on...odwrocil sie, zmiezryl mnie, popatrzyl na mnie jak na kretynke i powiedzial...'No, a co. Ma miauczec???':evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale po chwili zasmial sie i powiedzial: Ja moze pojde do innego wagonu, zeby go nie draznic. :loveu: Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 To psiak, który doznał wielu krzywd od ludzi, trochę upokorzeń od swoich "współbraci", wymaga wyrozumiałości. Będzie dobrze! Quote
patch75 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 No wa Pani Burrito znalazla dla niego teren gdzie moze sie wybiegac i tam z nim chodzi-wraca stamtad szczesliwy i umeczony:cool3: Quote
Jagoda1 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 To Burritkowi banerek należałoby zmienić...;) Quote
patch75 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Ba! tylko jak to zrobic???:cool3: ja nie umiec jak banerki zmieniac:lol: Quote
Recommended Posts