Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

patch75 napisał(a):
tak, sa wiesci caly czas, a zdjecie bedzie wkrotce-burrito bal sie na poczatku partnera kobiety, ktora go zaadoptowala, ale teraz juz na niego nie warczy i jest spokoj;tzreba dac im troche czasu, niech ochlona, teraz probuja oduczyc go szczekania w tramwaju:cool3:

Burritku, wszystkiego najlepszego...

No cóż, w Olsztynie tramwaje nie kursują od ...? lat, trudno się mu dziwić...:evil_lol:

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak, ale pociagami to juz powienien umiec jezdzic, te nadal kursuja:mad::evil_lol: jak z nim jechalam pociagiem, to szczekal na kazdego ludzia; jak przyszedl konduktor, to szczerze mowiac balam sie, ze sie zbulwersuje i kaze mi kaganiec zalozyc (ktorego nota bene nie bylo), no i tak bylo, ale siedzace neidaleko malzeznstwo spacyfikowalo pana konduktora przekonujac go, jaki to z niego milutki, przyjazny i wesolutki piesek. Konduktor poszedl, ci panstwo odwrocili sie i zaczeli do niego przemilo przemawiac, a on....wrrrrrrrrrrrr:oops::evil_lol: ale byli bardzo wyrozumiali; wychodzac zyczyli nam wszystkiego najlepszego, a po nich wszedl chlopak, ktorego uprzedzilam, ze Burrito cierpi na psie ADHD i bedzie non stop szczekal, a on powiedzial, ze nie ma nic przeciwko. Za chwile wszedl starszy mezczyzna, ktorego tez uprzedzilam, a on...odwrocil sie, zmiezryl mnie, popatrzyl na mnie jak na kretynke i powiedzial...'No, a co. Ma miauczec???':evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale po chwili zasmial sie i powiedzial: Ja moze pojde do innego wagonu, zeby go nie draznic. :loveu:

• 3 weeks later...