patch75 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 a ja i tak uparcie bede go podnosic do gory-pomimo, ze wszyscy o nim zapomnieli Quote
DarkAngels Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hopamy, hopamy :) Burrito chce do domku :) Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Podnosze ... . Taki piekny i sympatyczny psiak jeszcze bez domu :shake: Quote
patch75 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 jak bedziesz tylko mogl przemek, to wez te 'szczypawke' na spacer, ale oczywiscie wiem, ze Billy to priorytet i jemu nalezy sie jak najwiecej uwagi;) Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 W czwartek Burrito napewno pójdzie na spacerek :) :painting: :painting: :painting: Quote
patch75 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Burrito nikt sie Toba nie interesuje, nikt o Ciebie nie pyta:shake: Quote
patch75 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 wznowilam allegro dla Burita, chyba mu zdjecie tam zmienie, moze to kogos przyciagnie Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Burrito vel Robik biegnij na pierwszą stronkę :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ostatni Buritto był na spacerku z Leonem. Dziwnie popatrzył się na kolegę gdy ten chciał zjeść Kubę. "Miał minę jakby chciał powiedzieć zozataw tego futrzaka sierść powchodzi Ci między zęby" Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę. :) Napewno znajdziesz swój domek :) Quote
patch75 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 a ktory to Kuba i Leon? nie kojarze ich za cholere po imieniach:evil_lol: Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 patch75 napisał(a):a ktory to Kuba i Leon? nie kojarze ich za cholere po imieniach:evil_lol: Hmmm. Też nie kojarze :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='patch75']a ktory to Kuba i Leon? nie kojarze ich za cholere po imieniach:evil_lol: To jest Kuba vel Maciek A to Leon, który wyjątkowo nie lubi kotecków. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 AAAAaaaaaaaa :evil_lol: Ja myślałem, że Kuba to psiak :) A tego drugiego pieska nie kojarze. Jutro go napewno wypatrze :) Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Leon siedzi w klatce z Burrito. Aaaaaaaaaaaaaa. No fakt. Ja zawsze na niego uważam jak otwieram klatke, bo on od razu czmycha i biega do okoła schroniska :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dokładanie Leon jest zawsze pierwszy do spacerków. Praktycznie każdy kto po raz pierwszy wychodzi z psiakami z jego klatki musi zrobić rundkę wkoło schroniska w pogoni za małym łobuzem :evil_lol: Quote
patch75 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 przemek, on nam kiedys zwial, pamietasz?:lol: ale sie za nim naganialismy; smieszny jest , zauwazylam, ze kumpluje sie z tym szorstkowlosym/brazowym z tej samej klatki; ostatnio ten szorstkowloy trzymal/opieral sobie lape na Leonie jak lezaly na trawie, super to wygladalo:evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Każdy w schronisku musiał przerobić ganianie Leonka po schronisku.:evil_lol: On jest niesamowity. Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 patch75 napisał(a):przemek, on nam kiedys zwial, pamietasz?:lol: ale sie za nim naganialismy; smieszny jest , zauwazylam, ze kumpluje sie z tym szorstkowlosym/brazowym z tej samej klatki; ostatnio ten szorstkowloy trzymal/opieral sobie lape na Leonie jak lezaly na trawie, super to wygladalo:evil_lol: Pamiętam, pamiętam. No ale wkońcu go złapaliśmy :) Całą klatka jest super. Hopaj na pierwszą stronkę :) Quote
Recommended Posts