rose Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='Aleks89']Jak można mieć bulshita[/QUOTE] ale on jest extra! spodoba Wam się:loveu: nie jest mój tylko pożyczony :-( Aresy macie jechać, bo potrzebuję jakieś fajne szeleczki dla niego :eviltong: Quote
Aleks89 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 aż tyle???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Asia & Ginger Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 (edited) Toż to cała wieczność! Edited July 26, 2012 by Asia & Ginger Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Spoko Dżoana w Twoim wypadku to prędkość czasu działa już tylko na niekorzyść :diabloti: Jak skończysz 30tkę będzie cie można oficjalnie nazywać starą panną :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 rose napisał(a): Aresy macie jechać, bo potrzebuję jakieś fajne szeleczki dla niego :eviltong: ale my dla szczurów nie robimy szeleczek :diabloti: Quote
rose Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Marta_Ares napisał(a):ale my dla szczurów nie robimy szeleczek :diabloti: łee:-( ej a nie możemy jechać na 2-tygodniowy zlot? :razz: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Zrób mu szelki tzw." ósemki" z gumki recepturki będą rosły razem z nim ,a potem zrobią się z nich szelki permanentne hahaha Quote
rose Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Aleks89 napisał(a):Zrób mu szelki tzw." ósemki" z gumki recepturki będą rosły razem z nim ,a potem zrobią się z nich szelki permanentne hahaha Dzięki za dobre rady, nie sadzilam ze jesteś taki dobroduszny :eviltong: Quote
Estera Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 rose napisał(a): ej a nie możemy jechać na 2-tygodniowy zlot? :razz:A co, chcesz żebyśmy się pozabijali? :cool3: Nadal nie mam informacji od ulvhedinn, karilki i i pineski :roll: Nie wiem czy jadą, czy nie :roll: Olus, a wiq namówiłeś? :cool3: Quote
Aleks89 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Wiq ma praktyki i ni mam jak jej złapać.Więc nic nie wiem. Karilke ,Ulv i pineske w takim razie wykreśl ,bo na co czekasz?Do 15 miała być zaliczka ,a mamy 29.... Quote
Karilka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Aleks89 napisał(a):No niestety:) Lojalność to słowo obce. Hm. Ja uwazam, ze wszyscy na tym forum jesteśmy do siebie podobni i nie wiem, czemu tak strasznie Ci przeszkadza, ze ktoś jedzie w inne miejsce. Lojalność to słowo obce, Olek? Estera napisał(a):Chciałam poinformować, że żadna więcej zaliczka do mnie nie dotarła. Karilka- podobno puściłaś przelew w poniedziałek- dzisiaj mamy piątek- kasy nie mam. Tak się nie robi... teraz nie wiem czy mam wyłożyć za tych co nie dają znaku życia, czy mam ich olać i nie brać pod uwagę? Przepraszam - Kasa sie "upłynniła" Dolar musiał mieć badanie serducha z dopplerem. Niestety zdrowie sie zaczyna rąbać, bardzo nei po naszej myśli. Okazuje sie, ze ma arytmie i zajebista spondyloze. Do tego jest dwa miesiące po operacji żołądka (przyklejona folia do ściany) i miewa problemy z trawieniem. Użeramy sie z tym co nas tak "nagle" dopadło. Powinnam 2-3 mieć pensje, także postaram sie przelać całość, jeżeli nadal sie kwalifikuje na ten zlot. Bardzo mi przykro Estera, ze tak Ciebie zawiodłam a do tego nie dałam informacji. Niestety priorytetem jest mój ukochany Dolce. Mało co innego sie liczy.. Na zlot chce jechać. We wrzesniu moge już rzucić ta smętną, durną prace (ciii...:diabloti:) bo pojęcie "urlop" to niestety abstrakcja:shake:. Zdrowie Dolarowe do tego czasu wyciągniemy na Tip-top. Walczymy i sie nie poddamy :). Quote
Aleks89 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 SUNSHINE-JEDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Karilka-to o lojalności nie było do ciebie.:crazyeye: Quote
Asia & Ginger Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Myślę, że moszna, ale niech się Estercia wypowie. ;-) Quote
sunshine Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) A Ciebie Olek kto wpuścił na dogo?:D Muszę się dowiedzieć czy dostane wolne wtedy:P edit: Czy istnieje możliwość ja + kolega no i z nami dwa psy jeśli dostanę urlopik ;) Edited July 29, 2012 by sunshine Quote
Estera Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Aleks89 napisał(a):Wiq ma praktyki i ni mam jak jej złapać.Więc nic nie wiem. :) Karilka napisał(a): Bardzo mi przykro Estera, ze tak Ciebie zawiodłam a do tego nie dałam informacji. Niestety priorytetem jest mój ukochany Dolce. Mało co innego sie liczy.. Karina, myślę, że dla każdego tutaj pies jest ważniejszy od zlotu i innych pobocznych spraw, ale wystarczy napisać- "sorry, pies mi zachorował jedę/nie jadę, ale... " . A to było nie fajne, brak znaku jakiegokolwiek czy jedziesz czy nie. Na razie czekam w takim razie na kasę. I życzę zdrowia dla Dolara :) sunshine napisał(a):Czy istnieje możliwość ja + kolega no i z nami dwa psy jeśli dostanę urlopik ;)no pewnie, tylko zaliczkę poproszę :cool3: Quote
Aleks89 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Sunshine-co za kolega?:diabloti:Podoba ci się?Bo gust mamy podobny więc podzielimy się nim:diabloti: Quote
Karilka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Aleks89 napisał(a):SUNSHINE-JEDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Karilka-to o lojalności nie było do ciebie.:crazyeye: Też Cie lubie hahaha Estera napisał(a)::) Karina, myślę, że dla każdego tutaj pies jest ważniejszy od zlotu i innych pobocznych spraw, ale wystarczy napisać- "sorry, pies mi zachorował jedę/nie jadę, ale... " . A to było nie fajne, brak znaku jakiegokolwiek czy jedziesz czy nie. Na razie czekam w takim razie na kasę. I życzę zdrowia dla Dolara :) Tak, nie fajne. Pzdr. K Quote
sunshine Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 To trzeba uzgodnić to i owo do kiedy i się dopiszemy jak się wyjaśni:cool3: Oluś, wysportowany maratończyk. Ale nie spodoba Ci się bo kupuje hasiora:evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Mmm taki wyżyłowany?To może być będziemy go brać :diabloti: Ty nie wyjaśniaj tylko wpłać i jedź Quote
sunshine Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nie wyżyłowany!:P wpłać, wpłać... bla bla:diabloti: btw, można pod namioty nie? bo taki pomysł też krąży:P Quote
Estera Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Karilka- doszła wpłata- całość za Ciebie i jak się domyślam- za dwa psy :) Quote
Aleks89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Karina poszla z jednej skrajności w drugą:evil_lol: Quote
Recommended Posts