Asia & Ginger Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Esterciu a którą noc zarezerwowałaś dla mnie? :cool3: Quote
Estera Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Asia & Ginger']Esterciu a którą noc zarezerwowałaś dla mnie? :cool3:[/QUOTE]No pierwsza z Atką, druga z Tobą, trzecia z Aleksem, czwarta z Rose :cool3: W kolejności zaklepywania miejsca :cool3: cieszkasz się? :loveu: Quote
rose Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Estera']No pierwsza z Atką, druga z Tobą, trzecia z Aleksem, czwarta z Rose :cool3: W kolejności zaklepywania miejsca :cool3: cieszkasz się? :loveu:[/QUOTE] ja się cieszkam, jeszcze nigdy z Tobą nie spałam:loveu: tylko nie wolno: - chuchać - dmuchać - klaść na mnie nogi, ręki ani żadnej innej cześci ciała - chrapać - sapać - gadać - przytulać najlepiej żebyś spiąc ze mna spała na osobnym łóżko, bo musze mieć dużo wolnej przestrzeni :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Estera']No pierwsza z Atką, :loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Estera']No pierwsza z Atką, druga z Tobą, trzecia z Aleksem, czwarta z Rose :cool3: W kolejności zaklepywania miejsca :cool3: cieszkasz się? :loveu:[/QUOTE] I to jak! :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :cunao: :laola: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Rose-co ty mi z takim Biberem wyskakujesz.OBRZYDLIWY. Ma być w stylu Brazylijczyka/Włocha czyt. czarne włosy/łysy ,2-3dniowy zarost ,szczupły ,albo lekko umięśniony i najlepiej 30+ no i żeby był mojego wzrostu ,albo wyższy. Quote
rose Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Aleks89'] Ma być w stylu Brazylijczyka/Włocha czyt. czarne włosy/łysy ,2-3dniowy zarost ,szczupły ,albo lekko umięśniony i najlepiej 30+ no i żeby był mojego wzrostu ,albo wyższy.[/QUOTE] za duże wymagania :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='anka&autystyk']ej ej, guess who's coming! :D[/QUOTE] ANCOR :mdleje: Quote
nick_ Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Aleks, Ty mnie na zlot zapraszałeś, ale ja gejem nie jestem ;) Quote
Marta_Ares Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Estera'] Kurczę, dalczego? :placz: Nic się nie da zrobić?[/QUOTE] oddaje pracę i będę miała obronę we wrześniu, a nie mam pojęcia na kiedy mi termin wyznaczą.... :-( Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nick- Toś mnie załamał :P a ja już zacząłem stawiać ścianke w mieszkaniu ,żeby nam przyszykować sypialnie haha. Mi zawsze wiatr w oczy. Rose-jak za duże wymagania?To jest minimum :P Ancor-jedzie tylko dlatego ,że ja JADE TAK MI NAPISAŁA MAM TO NA PIŚMIE I LUBI TYLKO MNIE :P Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ale tak czy siak mógłbyś jechać :P Przynajmniej sobie popatrze haha Jezus maria chyba jestem zdesperowany :P Quote
Unbelievable Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Aleks89']Ale tak czy siak mógłbyś jechać :P Przynajmniej sobie popatrze haha Jezus maria chyba jestem zdesperowany :P[/QUOTE] masz jeszcze łysego niemca, nie płacz :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 No mam prawowitego męża. Potem mam plan B. w postaci łysego niemca. I mam jeszcze plan C. w postaci łysego dresa z Katowic :P I plan D. paker z Tychów :P Sie ma powodzenie:P Quote
rose Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Marta_Ares']oddaje pracę i będę miała obronę we wrześniu, a nie mam pojęcia na kiedy mi termin wyznaczą.... :-([/QUOTE] jak będziesz miała obronę na początku września to możecie jechać, opijemy ją :D Quote
A&L Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Że też ten zlot tak daleko i jeszcze termin do bani... :shake: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nie ma ,że daleko ,nie ma ,że termin. Bierz wacika ,tasze i zap..............j na zlot :P edit. I 0,7l czegoś mocniejszego na wkupne :P Quote
A&L Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Odległość bym jeszcze jakoś przeżyła, ale termin mi nijak nie pasi :niewiem: Cały sierpień i wrzesień mam zajęty :/ Ale Wam zazdroszczę :placz: Quote
Mysia_ Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Estera']Rose, na rozmowy o pogodzie to ja jestem za młoda :shake: Aleks kochany Ty mój, ja nie straszylam, ja się wkurzyłam tylko :cool3: Mam nadzieję, że WSZYSCY do zlotu się rozruszamy troszeczkę, bo jak ma być tak jak na wątku to :shake: Ale jestem dobrej myśli :cool3: Atkaaaa dopisałam do Ciebie osobę towarzyszącą, bardzoooo się cieszę, że będziecie na 100% :loveu: Przypominam też, że w domkach są 2-osobowe kanapy, więc proszę napisać ew. kto z kim chce być w domku i kto z kim może być w łóżku :cool3: Domek największy zajmuję dla 1.Estera 2.Eliza 3.Asia 4.Basia 5.Ania 6.Martynka 7.Aleks 8.Patryk 9.Komar 10.Gosia 11.TZ Gosi Proszę się podzielić kto z kim w łóżku :eviltong: no i resztę proszę o ew. propozycje, jak nie to sama Was podzielę jak opiekunka na koloniach :diabloti: mam nadzieje, że to ja :evil_lol: Jakoś mi dziwnie jako Gosia :diabloti: Jak coś to mogę ewentualnie spać z moim TZ-em :eviltong: Esterko :loveu: wysłałam właśnie moja zaliczkę, ale dalej nie wiem czy TZ będzie na 100%, bo u niego z tą pracą różnie bywa :angryy: Wysłać za niego też czy się wstrzymać? Jak myślisz? [quote name='Aleks89']Rose-co ty mi z takim Biberem wyskakujesz.OBRZYDLIWY. Ma być w stylu Brazylijczyka/Włocha czyt. czarne włosy/łysy ,2-3dniowy zarost ,szczupły ,albo lekko umięśniony i najlepiej 30+ no i żeby był mojego wzrostu ,albo wyższy. ufff! Mój jest niższy od Ciebie, bardziej niż lekko umięśniony i nie ma 30 + :multi: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 no to ja się z zaliczką obsunę, bo rodzice zagramanicą a oni sponsorują :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 No Mysia Twojego widziałem i już się śliniłem ,więc niech jedzie :P 11,5h w pociągu bd sie na niego patrzył. Quote
Mysia_ Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Aleks89']No Mysia Twojego widziałem i już się śliniłem ,więc niech jedzie :P 11,5h w pociągu bd sie na niego patrzył.[/QUOTE] ejjj!!! ale widziałeś tylko na zdjęciach, na żywo Ci się nie spodoba... Mam nadzieję :D Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Spodoba spodoba.Upije i przejdzie na dobrą strone mocy :P Quote
Recommended Posts