Sarunia-Niunia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 I ja się dowiedziałam z fb To wspaniała wiadomość:) Pikusiu! Cudownego życia w nowym domku z Twoją Wspaniałą Panią!!! Quote
Isadora7 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Anka_M']A wiec kochane dziewczyny wszystkim serdecznie dziekuje za pomoc w poszukiwaniach i oglaszam z wielka radoscia ze od wczoraj PAN PIKUS zosttal warszawiakiem.... jak ja sie ciesze................o matko ..............[/QUOTE] Nooo witam ziomala, czytałam na zielonym forum :) Quote
Anka_M Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Tak i ogromne podziekowania dla Was dziewczyny w oglaszaniu go i udostepniani na fb..... jego nowa Pani od wczoraj jest jeszcze szczesliwsza bo ma przy sobie Pana Pikusia Quote
Isadora7 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Anka_M']A wiec kochane dziewczyny wszystkim serdecznie dziekuje za pomoc w poszukiwaniach i oglaszam z wielka radoscia ze od wczoraj PAN PIKUS zosttal warszawiakiem.... jak ja sie ciesze................o matko ..............[/QUOTE] [quote name='Anka_M']Tak i ogromne podziekowania dla Was dziewczyny w oglaszaniu go i udostepniani na fb..... jego nowa Pani od wczoraj jest jeszcze szczesliwsza bo ma przy sobie Pana Pikusia[/QUOTE] To czekamy już tylko na dobre wieści i może foteczki. Quote
Anka_M Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Jak tylko pokaza sie nowe foteckzi natychmiast wkleje je :) Quote
Rossa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Właśnie przeczytalam na f. wejher ....Ufffff , nareszcie !!! Cieszę się ogromnie !!! Quote
yunona Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 I tutaj też wyrażam swoją radość, że Pan Pikuś grzeje już doopkę we własnym domku oraz życzę wszystkiego najlepszego:loveu::loveu::multi: Quote
róża35 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Powodzenia kochany Pikusiu ,w stolicy:lol:. Quote
Anka_M Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Wklejam zdjecie jak Pan Pikuś vel Fikus wyleguje sie na kanapie a główke ułożyl na nogach swojej Pani:) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images47.fotosik.pl/1510/a475e33a46772684.jpg[/IMG][/URL] Quote
Anka_M Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Rowniez tutaj chcialam ogromnie podziekowac Pani Luizie za to, ze mimo takiej odleglosci przyjechala po Piksia vel Fikusia i zabrala go do siebie. Jeszcze raz dziekuje wszystkim dziewczynom ktore opmagaly w oglaszaniu Pikusia :) Wspolnymi silami udalo sie..... teraz Pikus jest szczesliwy Quote
Sarunia-Niunia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Anka_M']Wklejam zdjecie jak Pan Pikuś vel Fikus wyleguje sie na kanapie a główke ułożyl na nogach swojej Pani:) [url]http://images47.fotosik.pl/1510/a475e33a46772684.jpg[/url] [/QUOTE] No i tak ma być:) - najprawdziwszy jamniorek w swoim naturalnym środowisku - w kołderkach, w łóżeczku... aż się oczy pocą patrząc na to szczęście:):):) Jeszcze raz wielkie dzięki Pani Luizo") i uściski dla Fikusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts