Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Proponowana obsada sędziowska:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]I FCI[/SIZE][/FONT]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Paweł Tiahnybok[/B] – owczarki niemieckie[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Tomas Rohlin (Dania)[/B] – owczarek szetlandzki, bouvier des flandres, Australian Cattle Dog, Australian Kelpie, o.australijski[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Andrzej Zamoyski[/B] – o.podhalański, PON, bearded collie, border collie, briard, o.belgijskie, welsh corgi[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]George Kostopoulos (Grecja)[/B] – collie rough & smooth, bobtail, pozostałe[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]II FCI[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Małgorzata Jabłońska[/B] – sznaucery, pinczery[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Piotr Król[/B] – czarny rosyjski terier[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Andrzej Kot[/B] – berneński pies pasterski, dogue de bordeaux, dogi niemieckie, duży szwajcarski pies, entlebucher, fila brasileiro, hovavart, landseer, leonberger, pies z majorki, pirenejski pies górski, shar-pei, bernardyny[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Marek Lewandowski[/B] – boksery, buldog angielski, cane corso, mastify, nowofundland, o.kaukaski, o.śr-azjatycki, rottweiler, tosa, pozostałe[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]III FCI[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Piotr Król[/B] – American Staffordshire Terrier, Bullterrier, Jack Russel Terrier, Parson Russel Terrier, Staffordshire Bull Terrier[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Lioudmila Tchistiakowa (Rosja) [/B]– yorkshire terrier, bedlington terrier, Irish Soft Coated Wheaten Terrier, Lakeland Terrier, Terier czeski, cairn terrier, kerry blue terrier[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Katarzyna Nitka[/B] – foksteriery, niemiecki terier myśliwski, skye terrier, terier szkocki, terier walijski, west higland white terrier, airedale terrier, pozostałe[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]IV FCI[/FONT][/SIZE]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Małgorzata Lewandowska[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]V FCI[/FONT][/SIZE]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Eli -Marie Klepp (Norwegia)[/SIZE][/FONT][/B] - basenji, podenco ibicenco, podenco portugalski, Pies Faraona

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mariola Agata Semik - pozostałe[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]VI FCI[/FONT][/SIZE]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Marek Roszkiewicz[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]VII FCI[/FONT][/SIZE]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Henryk Fonfara[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]VIII FCI[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Andrzej Stępiński [/B]– cocker spaniel angielski i amerykański, springer spaniel angielski i walijski, golden retriever[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Bożena Banasiewicz [/B]– chesapeake bay retriever, flat coated retriever, labrador retriever, nova scotia duck tolling retriever, płochacz niemiecki, pozostałe[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]IX FCI[/FONT][/SIZE]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ewa Pyrchała[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]X FCI[/FONT][/SIZE]

[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Eli -Marie Klepp (Norwegia)[/FONT][/SIZE][/B]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]MŁODY PREZENTER[/FONT][/SIZE]

[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Piotr Król[/FONT][/SIZE][/B]

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']ojej a dlaczego "O rany " ??[/quote]

yhm bo troche pan sedzia mi malo odpowiada :shake: ale zobaczymy - wszyscy znajomi chwala ta wystawe ... pozcekam jeszcze na obsade zielonej gory bo jest w tym samym zcasie a odleglosc podobna

Posted

[B]Musiałek[/B], Ty się tak nie ciesz n a tego Duńczyka bo potem się okaże, że to podpucha, a sędziować będzie... ja wiem...np. Szemaraj lub Semik :eviltong:

Posted

[quote name='jovi'][B]Musiałek[/B], Ty się tak nie ciesz n a tego Duńczyka bo potem się okaże, że to podpucha, a sędziować będzie... ja wiem...np. Szemaraj lub Semik :eviltong:[/quote]

Obsada przezemnie podana jest już potwierdzona, a zagraniczni sędziowie mają już kupione bilety lotnicze :cool3:

Posted

[quote name='jovi'][B]Collieland[/B], brawo ! czyli to nie podpucha , a wypadki losowe to już wola Boża :loveu:[/quote]

zawsze istnieje jakieś ryzyko, ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że to raczej polscy sędziowie potrafią nagle zmienić zdanie na tydzień przed wystawą. Zagraniczni, z którymi dotychczas miałem "przyjemność" byli solidni pod tym względem

Posted

:lol: No to super obsada - ja musiałam zrezygnować z powodu sędziego na szetlandy. Chociaż byłam , popatrzyłam i pogadałam.

Oczywiście w zeszłym roku. Tak się ciszę z powodu Duńczyka . No to buziaczki dla tego kto wpadł na taki pomysł -:multi:

Posted

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]George Kostopoulos (Grecja) - [/B]ktoś coś słyszał, ktoś coś wie?
[B]
[COLOR=Red]Edit:[/COLOR][/B]

P.S. Na starość oślepłam. Nie wiem czemu,, ale to temu panu wepchnęłam belgi :) Ale że sędziuje je dzień wcześniej na krajowej pastuchów, to i tak pytanie pozostaje aktualne :)
[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='cockermanka']Do licha...ja tak lubię chorzowskie wystawy ... ale czemu taki sędzia ???:shake:
Do kitu...:roll:[/quote]
[B]cockermanka[/B] widzę, że mamy podobne zdanie...
Taka fajna wystawa, a taki sędzia na spaniele grrrr:angryy:
Chyba w takim razie zaoszczędzę trochę kasiurki i pojawię
się tylko towrzysko z weterankiem Elroyem...