giselle4 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='ilmina']No właśnie miałam się zapytać, jaki odzew z ogłoszeń. Już wiem....aż się wierzyć nie chce:shake:[/QUOTE] byl jeden telefon ...realny ale chwilowo cisza w gazaeach jest ogloszenia ma Quote
fiorsteinbock Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Wpłynęło: fiorsteinbock: 60zł giselle04: 10zł i jesteśmy póki co na plusie. Jutro kastracja...trzymajcie kciuki :) Quote
fiorsteinbock Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='giselle4']i bedzie ,,bezjajeczny,, jak makaron:)[/QUOTE] Faktycznie :) Takie czasy, psy bez jajek i makaron też :) Widziałam dzisiaj Panią Czekoladki. Debatowała pod blokiem ;) Kupię karmę i pojadę do brązowiutkiej, bo wciąż o niej pamiętam. Ona też szuka domu :( Quote
fiorsteinbock Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Rasty już sie pożegnał z klejnotami. Jest pod troskliwa opieką Grazynki, chyba nawet sie wybudził i lezy z kolnierzem na karku. Grazynka mowila, że wzbraniał sie przed wejsciem do auta...hehehe, wyczuł spisek! Quote
ilmina Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Rasty będzie teraz jeszcze piękniejszy :)):klacz: Oby tylko upały nie dały mu się we znaki.:shake: Ode mnie i Lilianki przesyłam dla Rastiego uściski i buziaki, dla Grażynki też, za to, że się tak dobrze psinką opiekuje. :calus: A tak z innej beczki. [FONT=lucida grande]W piątek, 6 lipca, po południu/wieczorem jadę z Częstochowy do Wrocławia (trasa przez Kluczbork, Namysłów i wszystko po drodze). Mogę przewieźć jakiegoś czworonoga za darmo. Będę wracała tą samą trasą w niedzielę, także Wrocław-Częstochowa też wchodzi w grę. Jeśli toś chętny, proszę o kontakt pod nr tel. 785-480-980Karolina Jońska . [/FONT][FONT=lucida grande]podeślijcie mi jakiś wątek o transportcie, to wrzucę info, moze akurat ktoś skorzysta.[/FONT][FONT=lucida grande][/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 A Cioteczkę co sprowadza na wrocławkas ziemię? :) http://www.dogomania.pl/forum/forums/521-Transport jeszcze na fb bylo specjalne wydarzenie dot. transportu, ale nie moge zlokalizować :/ Quote
ilmina Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='fiorsteinbock']A Cioteczkę co sprowadza na wrocławkas ziemię? :) http://www.dogomania.pl/forum/forums/521-Transport jeszcze na fb bylo specjalne wydarzenie dot. transportu, ale nie moge zlokalizować :/ a koncert Queen mnie sprowadza i zaproszenie od Przyjaciół :) Już mamy pasażera. Bierzemy z Wrocławia huskiego na Śląsk. Fundacja SOS HUSKY do mnie dzwoniła. Trochę się denerwuję, bo nie wiadomo jak psiak znosi jazdę. Macie jakieś rady? Kawałek kiełbaski z awiomarinem... Quote
fiorsteinbock Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Aviomarin pół godziny przed wyjazdem. I koniecznie weź zapas sciereczek, wody w razie gdyby źle znosił drogę i trzeba bedzie czyscic auto. Wiadomo, że konieczne przystanki na sioo, koo, na pochlupanie wody. Ja nie daje psiakom jedzenia podczas drogi aby nie wymiotowały. Przy okazji podróży: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=445226682164019&set=a.444608732225814.96221.444600548893299&type=1&theater Quote
fiorsteinbock Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 A bilety na Queen Tz dostał w pracy po atrakcyjnej cenie. I chyba nie dojedziemy do Wrocka bo na chwile obecna nie mamy z kim zostawić Karolinki...:shake: Quote
ilmina Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Aviomarin pół godziny przed wyjazdem. I koniecznie weź zapas sciereczek, wody w razie gdyby źle znosił drogę i trzeba bedzie czyscic auto. Wiadomo, że konieczne przystanki na sioo, koo, na pochlupanie wody. Ja nie daje psiakom jedzenia podczas drogi aby nie wymiotowały. Przy okazji podróży: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=445226682164019&set=a.444608732225814.96221.444600548893299&type=1&theater No właśnie muszę do tej babki zadzwonić, żeby nie karmiła psa przed podróżą. Oczywiście przystanki obowiązkowe, woda również. Na szczęścia mamy klimatyzację w samochodzie, więc się nie ugotujemy wszyscy razem. te karty też wydrukuję, na wszelki wypadek (odpukać!!!!) No nam właśnie znajomi zaoferowali bilety po bardzo atrakcyjnej cenie, więc jedziemy. Lilka zostaje z babcią i już się cieszy jak szalona :) Quote
giselle4 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) szkoda ze bez Frediego M ale bawcie sie dobrze:) Edytko,Ty niemasz z kim zostawic Karoli? przestan Edited July 7, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) ...michelle ma podbite oko ale Rasty ma taki wpis w ksiązeczce ..teraz dziekujemy cioci basia34 ze pozwolila mi byc razem z cioteczka w pracy jeszcze malo przytomny ale juz wywijam kitą dała mi nawet jedynke na 4 godziny abym wszystko widział i sie nie bał Edited July 6, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 ..ale najlepiej w domku lepiej mi to zdejmij łademu i w łopianie ładnie moja lipa michelle tez moja Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 I jak nasz ulubieniec radzi sobie bez jajek? heheh, pewnie gdyby nie kołnierz to nie zauważyłby żadnych zmian :D Dziękujemy Cioteczki za całą akcję. Nie wiem jak możemy wynagrodzić Michelle04 ten przykry wypadek? Mam nadzieję, że siniak schodzi i lada moment nie bedzie śladu :( Quote
Havanka Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Przesłałam 95 zł na konto Edytki z bazarku na Rastiego. Edytko, potwierdź proszę, tą wpłatę na wątku bazarkowym i tutaj. Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Pieniązki już na koncie Rastiego :) Serdecznie dziękujemy Cioteczko za pomoc!!! Grażynko, czy wet mowil jaki koszt kastracji? Quote
Havanka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Pieniązki już na koncie Rastiego :) Serdecznie dziękujemy Cioteczko za pomoc!!! Grażynko, czy wet mowil jaki koszt kastracji?[/QUOTE] Edytko, prosiłabym jeszcze o potwierdzenie odbioru na wątku bazarkowym. Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Kochana, zapomniałam - przepraszam. Cioteczki, ja na sekunde. Dostałam wiadomość o Pani Lali. Suczka jest po sterylizacji, okazało się, ze była szczenna :( Jest mi starsznie przykro, bo pytałam wlasciciela o cieczkę...mowil, że dawno miała... Moze nawet Rasty byl ojcem... Za kilka tygodni mały, glodny i zapchlony miot biegalby po ulicy... Przy okazji Lala mogła w trakcie sterylki stracic zycie. Przeciez aborcja jest przeprowadzana do ktoregos tygodnia :( Własciciele byli mocno zaskoczeni...wet również. Jestem mega wkurzona, to juz drugi raz jak ludzie zrobili mnie w ciula, kłamiąc, że o cieczce zwierzecia. Quote
giselle4 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Pieniązki już na koncie Rastiego :) Serdecznie dziękujemy Cioteczko za pomoc!!! Grażynko, czy wet mowil jaki koszt kastracji?[/QUOTE] Edytko,koszty kastracji [dzisiaj ostatni zastrzyk] to 100zl dziewczyny pomozcie nam z groszem bo padniemy a jeszcze w piatek wscieklizna i 28zl ale to bedzie juz wszystko wirusowki zafundowala basia 34 Quote
giselle4 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Kochana, zapomniałam - przepraszam. Cioteczki, ja na sekunde. Dostałam wiadomość o Pani Lali. Suczka jest po sterylizacji, okazało się, ze była szczenna :( Jest mi starsznie przykro, bo pytałam wlasciciela o cieczkę...mowil, że dawno miała... Moze nawet Rasty byl ojcem... Za kilka tygodni mały, glodny i zapchlony miot biegalby po ulicy... Przy okazji Lala mogła w trakcie sterylki stracic zycie. Przeciez aborcja jest przeprowadzana do ktoregos tygodnia :( Własciciele byli mocno zaskoczeni...wet również. Jestem mega wkurzona, to juz drugi raz jak ludzie zrobili mnie w ciula, kłamiąc, że o cieczce zwierzecia.[/QUOTE] szczeniaki ładne kasa w kieszeni a brzydkie na ulice von Ja tez czuje niesmak po takich chwilach. Quote
Recommended Posts