pacysia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) psiak został oddany przez własciciela...ma chore uszy ale to nie jest tragedią bo wszystko jest do wyleczenia...jest u mnie od wczoraj ..swietnie dogaduje sie z moja yorka i adopcyjna goldenką..do doga trochę kłapie zębami ale robi to pewnie ze strachu...Z info własciciela pies ma 1,5 roku,zauwazyłam ze to jeszcze szczylek bo bawi sie piłeczką jak szczeniak pomimo wygladu dorosłego onka... dostał u nas imię Borys.Pies ponoc nie mieszkał nigdy w domu choc u mnie pcha sie do srodka...jest to bardzo pojętny pies ..komendy łapie w mig i patrzac głeboko w oczy je wykonuje... Borys szuka domu ...łancuch wykluczony ..przeprowadzona zostanie wizyta przedadopcyjna ...i konieczna bedzie kastracja psiaka psiak kocha ludzi ..nie ma u mnie małych dzieci ale postaram sie sprawdzic jak na nie reaguje ..do dorosłych -pies ideał Edited June 7, 2012 by pacysia Quote
unixena Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Przyszlam tu z watku Laurki .Jaki piekny owczar ;):loveu:.Moze jakas zdolna istota zrobi mu wydarzenie na FB? Trzeba tez koniecznie oglosic Boryska ,takie cudo na pewno szybko znajdzie swego ludzia . Quote
wolf122 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) Takie cuda też na bruk?Świat się wali....A porzuconych owczarków na fb i tu coraz więcej:-(Wrzuciłem krótkie info na fb https://www.facebook.com/ Edited June 1, 2012 by wolf122 Quote
pacysia Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 nie wiem czemu sie go pozbyli ..Borys ma fantastyczny charakter chodzi pięknie na smyczy przy nodze cały czas dotykajac mojej dłoni...dla mnie tez sie swiat wywrocił bo ten pies zasługuje na super domek..dziekuje ze przyszłyscie na ten wątek z całego serduszka dziekuję Quote
wapiszon Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 pacysia napisał(a):nie wiem czemu sie go pozbyli ..Borys ma fantastyczny charakter chodzi pięknie na smyczy przy nodze cały czas dotykajac mojej dłoni...dla mnie tez sie swiat wywrocił bo ten pies zasługuje na super domek..dziekuje ze przyszłyscie na ten wątek z całego serduszka dziekuję Faktycznie, świat zchodzi na psy :( Takie cudo i oddane:( Pewno się znudziła :( Quote
Beta&Czata Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Jestem na zaproszenie unixeny. Cudowny! Ale byłaby piękna para z mojej Casty i z niego :evil_lol: (spokojnie, ciachnięta po drugiej cieczce). 1,5 roku to dzieciuch całkowity, tyle, że już wyrośnięty. Quote
azalia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Borysek jest przepiękny i do tego ma dobry charakter,mam nadzieję że szybko znajdzie dobry dom. Quote
pacysia Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 nawet nie wiecie jaka jestem Wam wdzieczna ze tutaj zagladacie...bylismy u weta uszy masakra widac ze bardzo go bola swiezbu nie ma dostaje tab przeciwbolowe i antybiotyk..dzisiaj wyczesze mu kołtuny ,pozwala przy sobie zrobic wszystko...jest taki słodki z moim dogiem powoli sie dogaduje z psami mniejszymi czy takimi jak on nie ma zadnych problemow Quote
monikab Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 dobrze byłoby zapuszczac mu masc Oridermyl-droga ale b.skuteczna-2-3 razy dziennie lub krople Posatex-1 raz dziennie.Jest przepiękny,dobrze byłoby go przed wydaniem wykastrować,moze wspólnymi siałmi uzbieramy na forum.Koszt kastracji(w zależności od miasta oczywiscie)to 180zł-zabieg+ok 40zł kołnierz +wizyta po operacji i leki-ok.50zł. Quote
wolf122 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Zaglądam do owczarka i dziś go znowu zareklamuje na fejsie... Quote
DONnka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Wyrzucić takie cudo ??? :crazyeye: Co się dzieje z tymi ludźmi :shake: Jestem pewna, że szybko znajdzie dobry dom tylko faktycznie trzeba by go wykastrować, bo taki piękny młody samiec to może być świetny kandydat na repa dla pseudo :roll: Quote
brzośka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Beta&Czata napisał(a):Jestem na zaproszenie unixeny. Cudowny! Ale byłaby piękna para z mojej Casty i z niego :evil_lol: (spokojnie, ciachnięta po drugiej cieczce). 1,5 roku to dzieciuch całkowity, tyle, że już wyrośnięty. to samo sobie pomyślałam :p z naszą Irą by się cudnie prezentował, ale Merlin z pewnością by go nie polubił :cool3: Quote
pacysia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 psiak ma fantastyczny charakter szaleje w trawie jak szczeniak....rozmawiałam z mężem i przed wydaniem na pewno bedzie wykastrowany nie chce aby trafił do pseudo bo eksterierowo to piękny pies..do uszu dostaje leki i od srodka tez...dziękuje kochane ze mi pomagacie Quote
KasiaT Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Przepiękny Pan Pies-wyrzucić takiego słodziaka,brak słów. Mam nadzieję,że chłopak szybko znajdzie nowy domek. Quote
pacysia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 do dzieci 3lata,5lat i 8 lat spokojnie znosił ich głaskania i zaczepianie bawił sie z nimi piłka i dał ja sobie wyciagnac z mordki Quote
azalia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ależ wspaniały pies z Borysa,piękny i ułożony. Oby znalazł dom,który go pokocha. Quote
pacysia Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 piesio zostaje z nami ..dziekuje wszystkim za okazane serce Quote
brzośka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ale super! :multi: zupełnie się wam nie dziwię, bo super jest! fajnie, że możecie go sobie zostawić :) Quote
unixena Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='pacysia']piesio zostaje z nami ..dziekuje wszystkim za okazane serce Super!!! Slicznota bedzie w dobrych rekach -i znow kolejny pies znalazl swoje miejsce na ziemi . Quote
wolf122 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 piesio zostaje z nami ..dziekuje wszystkim za okazane serce-Pacysia zrobiłaś najlepszą rzecz na świecie dając mu dom:loveu:Ja mam dwa owczarki i jeszcze miałbym miejsce na co najmniej jednego ale mój Bruno jest strasznie terytorialny a pisząc dosadniej nie znosi ludzi i psów(obcych oczywiście). Nie raz serce mi się rwało do potrzebujących zwierzaków ale zawsze jest ten hamulec.Nie mogę bo Bruno nie toleruje:shake:Bardzo się cieszę,że pies jest w tak dobrych rękach.Pozdrawiam:loveu: P.S. A ten post mógł dawać nadzieję na takie fajne zakończenie;)nie wiem czemu sie go pozbyli ..Borys ma fantastyczny charakter chodzi pięknie na smyczy przy nodze cały czas dotykajac mojej dłoni...dla mnie tez sie swiat wywrocił bo ten pies zasługuje na super domek..dziekuje ze przyszłyscie na ten wątek z całego serduszka dziekuję :loveu: Quote
Recommended Posts