Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 933
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba napisał(a):
słuchajcie potrzebne nowe fotki, jak przez najbliższe dni nic nowego nie będzie, może skontaktować się bezpośrednio ze schroniskiem.

nowe fotki były i nic to nie dało :razz: , Czarno-Białek zresztą i tak się nie zmienia - na fotkach robionych po kilku miesiącach nie było żadnej różnicy :roll:

a w jakim celu i kto sie chce kontaktować ze schroniskiem ?? Pani kierownik i tak odsyła do mnie, ja jestem odpowiedzialna za ogłoszenia w gazetach i necie :eviltong:

Posted

To dawaj fotki, one zawsze odświeżają temat, żeby porobić fotek i co jakiś czas nową nawet jedną wstawiać, a nie tylko suche nasze prośby o domek.

Posted

Owieczka napisał(a):
A mże wystawić go na allegro ?? :razz: on taki śliczny jest ...może by go ktoś zauważył ...

ehhh on już był na allegro ze trzy razy... ale mogę go znowu wystawić :roll:

Posted

Lucy* napisał(a):
ehhh on już był na allegro ze trzy razy... ale mogę go znowu wystawić :roll:

Wystawiajcie go do skutku :eviltong: a przydałyby się zdjęcia psiaka z człowiekiem. Żeby można było zobaczyć rzeczywisty jego wzrost i najlepiej jak się przytula do człowieka czy z nim bawi ... takie fotki pokaują , że psiak nie jest agresywny :roll: i że macie z nim kontakt.
Naprawdę nie ma to jak dobre foty ... muszą robić dobre wrażenie :cool3:

Posted

Biedny Antoś w schronie czeka:-(
A nieubłagany czas ucieka:shake:
Za czułość i odrobinę miłości:roll:
Antoś odda wszystkie kości:multi:
Przytul Antka do serca swego!:cool3:
Będziesz mieć qmpla wspaniałego:multi: