Rybka_39 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nora znalazła już dom, teraz kolej na Ciebie!:multi::multi: Quote
Rybka_39 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hopamy na 1! Kiedy los sie usmiechnie.. do czarnulka? Quote
Akadna Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jaka cisza...... nikt go nie chce? :(:(:(:( Quote
bumerang Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 wszyscy zapomnieli:shake::shake: i wszyscy stracili nadzieję:placz::placz: a Antos????? Quote
Bożka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wzięłam ze schroniska w Sosnowcu podobnego psa, teraz na ulicy ludzie go zaczepiają i się zachwycają jaki jest piękny. Jak by trafił do domu tymczasowego, trochę zabiegów pielęgnacyjnych, to może znalazł by domek. Szkoda że mieszkam w bloku, bo był go wzięła na tymczas. Czy ktoś może coś powiedzieć o jego charakterze. :placz: A może jest już w nowym domku ? Quote
Rybka_39 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jest łągodny, nie wiem jak na koty, nadal siedzi w schronie Quote
Rybka_39 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 http://kupiepsa.pl/latestads.php Dałam go tu: Quote
Bożka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Świetnie Rybka. Czy możesz jeszcze dać na bezpłatne ogłoszenie www.pineska.pl Im więcej ogłoszeń, tym większa szansa. Będę w krótce w schronie ( chcę zwierzaczką zawieżć karmę ) to bym mogła trochę z nim pobyć, ale z tego co wiem to nie chcą dać psa poza kojec. Quote
bumerang Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Bożka - super że będziesz w schronie! może ci sie uda go zobaczyć! Quote
Bożka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Zakupy zrobiłam, więc jutro będę w schronie. Rybka, czy ktoś się interesował pieskiem. W razie potrzeby oferuję transport do 100 km. Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bożka napisał(a):Zakupy zrobiłam, więc jutro będę w schronie. Rybka, czy ktoś się interesował pieskiem. W razie potrzeby oferuję transport do 100 km. Na razie cisza...kiedyś było duzo telefonów..ale ostatecznie nikt nie zdecydował się na adopcję:-( Quote
Recommended Posts