Rybka_39 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mam mieszane uczucia co do sprawy adopcji..Luśka Wam wszystko opowie:roll: Quote
bumerang Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 witaj Epe:loveu: widzę że czarnuszek też skradł ci serduszko:loveu: Quote
epe Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Witaj kochana! Wypoczęłaś choć trochę? Ukradł mi serduszko nie tylko on-mówię o innych psach z Sosnowca. A swoją drogą to co za dziwni ludzie tam mieszkają! Lucy pokazuje tyle cudnych kudłaczków,jak można wyrzucać takie fajne psy! A na dodatek nikt ich nie chce,cholera mnie na to bierze! Myślę jednak,że adopcje ruszą teraz szybciej,bo już wakacje skończone. Quote
Rybka_39 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Pozwolę sobie zaspokoić waszą cierpliwość i przekazać wiadomość od Lusika. Ta Pani co miała brać naszą gwiazdę wzieła innego psa, bo okazało się że nasza gwiazda nie toleruje kotow. Natomiast jest szansa bo zgłosila się inna osoba...:roll: Quote
bumerang Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: może to będzie to - oby:crazyeye: Quote
epe Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jakoś się ucieszyłam,że nie tamta pani! Mimo wszystko uważam,że lepiej dla psów adoptowanych,gdy trafiają do domów bez kotów! Quote
Lucy* Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 epe napisał(a):Jakoś się ucieszyłam,że nie tamta pani! Mimo wszystko uważam,że lepiej dla psów adoptowanych,gdy trafiają do domów bez kotów! :lol: Epe jesteś rozbrajająca :calus: Faktycznie tamtej Pani w schronisku odradzono wzięcia Czarno- Białka ze względu na jego atak na niczemu nie winnego kotka :diabloti: ale wzięła inną bidę.. :multi: która nomen omen mimo że w schronisku nie wykazywała zainteresowania kotami ..w stosunku do jej kota jest agresywna.. no więc potwierdza się że tak naprawdę to niczego nie można gwarantować ;) wszystko zależy od indywidualnych okoliczności... Ale jest jeszcze jedna baaardzo fajna , dystyngowana i rozsądna Pani.. której Czarno- Białek się podoba !! ma go już upatrzonego od miesiąca, urobiła rodzinkę :eviltong: tylko potrzebuje jeszcze odpowiedzi na kilka pytań.. psiak miałby do dyspozycji duże mieszkanie i okolicę w sam raz na długie spacery... i nie ma mowy o oddawaniu psa .. choćby sie walilo i palilo :multi: no to :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
bumerang Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: to jest nadzieja!!!!!:loveu::loveu: Quote
epe Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kochana Lucy! No jakoś miałam przeczucie,że tamta pani nieodpowiednia dla niego! Jak dobrze,że go nie wzięła! Dla mnie ona /choć jej nie znam przecież/ to kociara,a nie psiara -o psach nie ma zielonego pojęcia! A ta nowa pani chyba dobra,proszę Cię uczul ją tylko na to,że to w sumie młody pies,posiedział w "pace" i może chcieć się porządnie wybiegać!!! Ale ,żeby móc go puścić luzem,to najpierw musi ją pokochac i wiedzieć,że to jego pańcia.Wtedy jest pewnośc,że go nie poniesie gdzieś!!! Aha! Ale teraz sezon cieczek,to może uciekać,mój Krystian narazie niestety na smyczy!!! Quote
Saba Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 jaka wspaniała nowina :loveu: jest nadzieja to czekamy :multi: Tylko ciiii aby nie zapeszyć ;) :evil_lol: Quote
bumerang Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 I to mocno - Cezar nawet łapki trzyma!!!! tak bardzo chciałabym by czrnuszek miał wiele szcześcia i milości!!!!:loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Bumerang wszyscy tego chcemy!:thumbs::thumbs: Quote
madzia828 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 no właśnie wiadomo już coś :cool3::cool3: Quote
madzia828 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Lucy Rybka co z domkiem da pięknisia?:razz::razz: Quote
Lucy* Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Ustaliłam z tą Panią że wczoraj się dowiem o nim czegoś więcej.. wysłałam jej więc maila i jeśli nie będę miała wcześniej odpowiedzi to w piątek do niej zadzwonię :razz: :kciuki: :kciuki: Quote
madzia828 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 oki rozumiem mam nadzieje ze piekniś bedzie wkrótce w domku;);) Quote
Recommended Posts