Nutusia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Ano powstał i powiem więcej - już jest w trakcie realizacji!!!! Dzięki za odpuszczenie fot - od jutra lub nocy z niedzieli/poniedziałek jeszcze jeden "obiekt" do fotografowania przybędzie - LITOŚCI!!! Quote
majowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 a tak mi do głowy przyszło molestować Ciebie w tej sprawie ;) ale widze że tu bardziej wyrywni są to co po pierwszym szykować nową paczkę? :diabloti: Quote
Nutusia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Patrząc na szkieletora, możesz szykować ;) Quote
mmd Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Nutusia']No to już jest SKANDAL!:mad: Na tortury wzięłam pewną dogomaniaczkę i wiem kto ją na mnie napuścił!!!! :cool3: Tę "jeszcze gorszą" proszę mi natychmiast odszczekać pod stołem i brać się biegiem za załatwianie (najlepiej na dziś!!!) transportu z Katowic!!!!:eviltong: [/QUOTE] [quote name='majowa']czyżby u Baloniarek jakiś spisek na ciocię powstał?? :razz:[/QUOTE] E tam, zaraz spisek ;) Akurat przechodziłam obok i tak pomyślałam, że nieutulona w żalu po Mufciaku Nutusia potrzebuje pocieszenia :evil_lol: Nie dziękuj, Nutusiu, nie ma za co :eviltong: [quote name='Nutusia']Ano powstał i powiem więcej - już jest w trakcie realizacji!!!! Dzięki za odpuszczenie fot - od jutra lub nocy z niedzieli/poniedziałek jeszcze jeden "obiekt" do fotografowania przybędzie - LITOŚCI!!![/QUOTE] Ale fajnie, że tak szybko :) Quote
Nutusia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Mufciol to, moja Droga, dopiero za tydzień do domu się wybiera. Jeszcze zdąży sterroryzować "jamniczkę"... I się teraz modlić, żeby Gapiszon się jutro spisał i jego nowy domek też, bo jak nam przyjdzie ją przywieźć z powrotem, to się do... Łodzi przejadę!!!!!! Quote
mmd Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Nutusia']Mufciol to, moja Droga, dopiero za tydzień do domu się wybiera. Jeszcze zdąży sterroryzować "jamniczkę"... I się teraz modlić, żeby Gapiszon się jutro spisał i jego nowy domek też, bo jak nam przyjdzie ją przywieźć z powrotem, to się do... Łodzi przejadę!!!!!![/QUOTE] U mnie zajęte - na amen :evil_lol: Quote
Ellig Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Nutusia']Mufciol to, moja Droga, dopiero za tydzień do domu się wybiera. Jeszcze zdąży sterroryzować "jamniczkę"... I się teraz modlić, żeby Gapiszon się jutro spisał i jego nowy domek też, bo jak nam przyjdzie ją przywieźć z powrotem, to się do... Łodzi przejadę!!!!!![/QUOTE] To Gapiszon jutro jedzie? Matko nie nadazam za tymi zmianami planow, wczoraj mowilas ,ze w niedziele a tu w niedziele nowa "panienka" juz bedzie odhaczona na liscie Lesia:cool3: Quote
Ellig Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='mmd']U mnie zajęte - na amen :evil_lol:[/QUOTE] Sorry nie moglam sie powstrzymac,cudne zdjecie:) [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/229890_334318306645326_2055999119_n.jpg[/img] Quote
Nutusia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Ale luzaki! :) Nie no, oczywiście, że w niedzielę jedzie. Ja już powoli przestaję wiedzieć jak się nazywam... Dziś jeszcze mnie czeka wizyta u Foresta - nie będzie łatwo... :( Quote
Ellig Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Nutusia']Ale luzaki! :) Nie no, oczywiście, że w niedzielę jedzie. Ja już powoli przestaję wiedzieć jak się nazywam... [/QUOTE] no nie jest ze mna jeszcze tak zle:eviltong: Quote
majowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 w takim razie może karma dla szczeniąt jesli masz jakieś konkretne życzenie co do firmy to pisz Quote
Ellig Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='kokanigra']Nutusiu, mam prośbę , możesz zerknąć czy taki rozmiar legowiska będzie dobry dla małej? [URL]http://tomi-d1.na.allegro.pl/legowisko-sztuczny-puch-m-nie-lapie-siersci-i2445286039.html[/URL][/QUOTE] Nutusia zmierzyla i najmniejsze musi miec na zewnatrz min. 70 cm a najlepiej 75 cm dlugosci i około 60 cm szerokosci. Na allegro moim zdaniem jest pomylona szerokosc z dlugoscia. Quote
b-b Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='kokanigra']Dziękuję bardzo Ellig :)[/QUOTE] Zastanów się czy warto wydawać kasę na posłanko:razz: Moja spała w nim tylko kilka nocy ...no i sobie teraz stoi puste. Woli spać z nami :evil_lol: Quote
Ellig Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='kokanigra']Dziękuję bardzo Ellig :)[/QUOTE] Nie ma za co, Nutusia mierzyla a ja spisywalam:) Quote
Gusiaczek Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='b-b']Zastanów się czy warto wydawać kasę na posłanko:razz: Moja spała w nim tylko kilka nocy ...no i sobie teraz stoi puste. Woli spać z nami :evil_lol:[/QUOTE] Ba! Siwy nie pozwalał na spanie z nami, a dzisiaj w nocy usłyszałam:"posuń się, albo pójdziesz na miejsce" :) i nie do mnie to było;) Quote
Nutusia Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Muflon czasami włazi do posłania. Jak będzie w Krakowie - trudno przewidzieć;) Najlepiej byłoby takie posłanko wypożyczyć:evil_lol: Wczoraj wieczorem dojechała do nas sunia "załatwiona" przez Mmd, przez mojego sąsiada, który z Katowic wiózł ją na kolanach nazwana Becią:lol: Mifunka początkowo była nawet dość... wyrozumiała, ale gdy moje upomnienia Beci, że nie wolno wchodzić na stół nie przynosiły efektu, Mufcia musiała "wzmocnić" moje polecenie:razz: Na szczęście Becia jest absolutnie od A do Z psem mojego Męża i ja mogłabym dla niej nie istnieć, przynajmniej nie ma nieporozumień na tle zazdrości ;) Quote
b-b Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nutusia u Ciebie jak widzę ciągła roszada i straszny ruch :) Jak Ty z tym wszystkim dajesz sobie rady?;) Czochraczki dla gromadki :) Quote
Nutusia Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Ostatnio z roszadami marnie - głównie przybywa ;) No, ale w piątek Muflon pojedzie do Smoka Wawelskiego i znów będzie "nadkomplet w normie" :) Quote
kokanigra Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Tak,tak, w piątek Mufinka jedzie do swojego domku :) Dzisiaj kupiliśmy jej kolejną zabakę i dwie kości :lol: Urlop zatwierdzony...byle do piątku! :loveu: Quote
Nutusia Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Nio... byle do piątku ;) Dziś w nocy była spora burza, więc biedny Mufinek był niespokojny. Dobre jest to, że ona nie wpada w panikę. Nie biega w popłochu, nie popiskuje, nawet specjalnie nie dyszy. Najpierw schowała się pod kołdrę, ale było jej za gorąco. Potem poszła do pokoju Tomka i schowała się pod łóżko, bo tam przynajmniej nie widziała błyskawic (w obu łazienkach mamy okna, więc nie ma miejsca, gdzie można się bezpiecznie schować). Rano już było po bólu i nawet trochę pospacerowała po mokrej trawie. Została w domu z Becią - mam nadzieję, że będzie OK. Becia okropnie płacze za Sławkiem, a nie chcieliśmy pobudzić sąsiadów i dlatego została w domu... Quote
yunona Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nudzić to na bank nie nudzicie się:loveu: , ruch jak na Marszałkowskiej:eviltong::evil_lol::multi: Quote
Nutusia Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Znowu się doliczyć nie możemy ;) Rano jest "kolejno odlicz" po sztuce, bo po imionach się gubimy, i kontrola ile misek stanęło na podłodze. No i musi być nadzór, dopóki nie zjedzą, bo potrafią odgonić jedna drugą i wtedy to już zamęt na całego ile która zjadła, która za dużo, która za mało. Potem czy wszystkie wyszły, czy wszystkie wróciły, kto zostaje na zewnątrz, kto w domu, czy kot zamknięty... A tu na 8 trzeba do pracy zdążyć!!!!! Nasz najnowszy "nabytek" zaprasza: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591[/url] Quote
Gusiaczek Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Hihihihihihihi, ale w sumie nie zazdraszczam tego odliczania - pogubiłabym się, jak nic;) [quote name='Nutusia']Znowu się doliczyć nie możemy ;) Rano jest "kolejno odlicz" po sztuce, bo po imionach się gubimy, i kontrola ile misek stanęło na podłodze. No i musi być nadzór, dopóki nie zjedzą, bo potrafią odgonić jedna drugą i wtedy to już zamęt na całego ile która zjadła, która za dużo, która za mało. Potem czy wszystkie wyszły, czy wszystkie wróciły, kto zostaje na zewnątrz, kto w domu, czy kot zamknięty... A tu na 8 trzeba do pracy zdążyć!!!!! Nasz najnowszy "nabytek" zaprasza: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591[/URL][/QUOTE] Quote
Recommended Posts