Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ano powstał i powiem więcej - już jest w trakcie realizacji!!!!
Dzięki za odpuszczenie fot - od jutra lub nocy z niedzieli/poniedziałek jeszcze jeden "obiekt" do fotografowania przybędzie - LITOŚCI!!!

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak mi do głowy przyszło molestować Ciebie w tej sprawie ;) ale widze że tu bardziej wyrywni są

to co po pierwszym szykować nową paczkę? :diabloti:

Posted

[quote name='Nutusia']No to już jest SKANDAL!:mad: Na tortury wzięłam pewną dogomaniaczkę i wiem kto ją na mnie napuścił!!!! :cool3:
Tę "jeszcze gorszą" proszę mi natychmiast odszczekać pod stołem i brać się biegiem za załatwianie (najlepiej na dziś!!!) transportu z Katowic!!!!:eviltong:
[/QUOTE]

[quote name='majowa']czyżby u Baloniarek jakiś spisek na ciocię powstał?? :razz:[/QUOTE]
E tam, zaraz spisek ;) Akurat przechodziłam obok i tak pomyślałam, że nieutulona w żalu po Mufciaku Nutusia potrzebuje pocieszenia :evil_lol:
Nie dziękuj, Nutusiu, nie ma za co :eviltong:

[quote name='Nutusia']Ano powstał i powiem więcej - już jest w trakcie realizacji!!!!
Dzięki za odpuszczenie fot - od jutra lub nocy z niedzieli/poniedziałek jeszcze jeden "obiekt" do fotografowania przybędzie - LITOŚCI!!![/QUOTE]

Ale fajnie, że tak szybko :)

Posted

Mufciol to, moja Droga, dopiero za tydzień do domu się wybiera. Jeszcze zdąży sterroryzować "jamniczkę"...
I się teraz modlić, żeby Gapiszon się jutro spisał i jego nowy domek też, bo jak nam przyjdzie ją przywieźć z powrotem, to się do... Łodzi przejadę!!!!!!

Posted

[quote name='Nutusia']Mufciol to, moja Droga, dopiero za tydzień do domu się wybiera. Jeszcze zdąży sterroryzować "jamniczkę"...
I się teraz modlić, żeby Gapiszon się jutro spisał i jego nowy domek też, bo jak nam przyjdzie ją przywieźć z powrotem, to się do... Łodzi przejadę!!!!!![/QUOTE]
U mnie zajęte - na amen :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Mufciol to, moja Droga, dopiero za tydzień do domu się wybiera. Jeszcze zdąży sterroryzować "jamniczkę"...
I się teraz modlić, żeby Gapiszon się jutro spisał i jego nowy domek też, bo jak nam przyjdzie ją przywieźć z powrotem, to się do... Łodzi przejadę!!!!!![/QUOTE]
To Gapiszon jutro jedzie? Matko nie nadazam za tymi zmianami planow, wczoraj mowilas ,ze w niedziele a tu w niedziele nowa "panienka" juz bedzie odhaczona na liscie Lesia:cool3:

Posted

[quote name='mmd']U mnie zajęte - na amen :evil_lol:[/QUOTE]

Sorry nie moglam sie powstrzymac,cudne zdjecie:)
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/229890_334318306645326_2055999119_n.jpg[/img]

Posted

Ale luzaki! :)

Nie no, oczywiście, że w niedzielę jedzie. Ja już powoli przestaję wiedzieć jak się nazywam... Dziś jeszcze mnie czeka wizyta u Foresta - nie będzie łatwo... :(

Posted

[quote name='Nutusia']Ale luzaki! :)

Nie no, oczywiście, że w niedzielę jedzie. Ja już powoli przestaję wiedzieć jak się nazywam... [/QUOTE]
no nie jest ze mna jeszcze tak zle:eviltong:

Posted

[quote name='kokanigra']Nutusiu, mam prośbę , możesz zerknąć czy taki rozmiar legowiska będzie dobry dla małej? [URL]http://tomi-d1.na.allegro.pl/legowisko-sztuczny-puch-m-nie-lapie-siersci-i2445286039.html[/URL][/QUOTE]

Nutusia zmierzyla i najmniejsze musi miec na zewnatrz min. 70 cm a najlepiej 75 cm dlugosci i około 60 cm szerokosci.

Na allegro moim zdaniem jest pomylona szerokosc z dlugoscia.

Posted

[quote name='kokanigra']Dziękuję bardzo Ellig :)[/QUOTE]
Zastanów się czy warto wydawać kasę na posłanko:razz: Moja spała w nim tylko kilka nocy ...no i sobie teraz stoi puste. Woli spać z nami :evil_lol:

Posted

[quote name='b-b']Zastanów się czy warto wydawać kasę na posłanko:razz: Moja spała w nim tylko kilka nocy ...no i sobie teraz stoi puste. Woli spać z nami :evil_lol:[/QUOTE]

Ba! Siwy nie pozwalał na spanie z nami, a dzisiaj w nocy usłyszałam:"posuń się, albo pójdziesz na miejsce" :) i nie do mnie to było;)

Posted

Muflon czasami włazi do posłania. Jak będzie w Krakowie - trudno przewidzieć;) Najlepiej byłoby takie posłanko wypożyczyć:evil_lol:
Wczoraj wieczorem dojechała do nas sunia "załatwiona" przez Mmd, przez mojego sąsiada, który z Katowic wiózł ją na kolanach nazwana Becią:lol: Mifunka początkowo była nawet dość... wyrozumiała, ale gdy moje upomnienia Beci, że nie wolno wchodzić na stół nie przynosiły efektu, Mufcia musiała "wzmocnić" moje polecenie:razz: Na szczęście Becia jest absolutnie od A do Z psem mojego Męża i ja mogłabym dla niej nie istnieć, przynajmniej nie ma nieporozumień na tle zazdrości ;)

Posted

Nutusia u Ciebie jak widzę ciągła roszada i straszny ruch :)
Jak Ty z tym wszystkim dajesz sobie rady?;)
Czochraczki dla gromadki :)

Posted

Nio... byle do piątku ;)
Dziś w nocy była spora burza, więc biedny Mufinek był niespokojny. Dobre jest to, że ona nie wpada w panikę. Nie biega w popłochu, nie popiskuje, nawet specjalnie nie dyszy. Najpierw schowała się pod kołdrę, ale było jej za gorąco. Potem poszła do pokoju Tomka i schowała się pod łóżko, bo tam przynajmniej nie widziała błyskawic (w obu łazienkach mamy okna, więc nie ma miejsca, gdzie można się bezpiecznie schować). Rano już było po bólu i nawet trochę pospacerowała po mokrej trawie. Została w domu z Becią - mam nadzieję, że będzie OK. Becia okropnie płacze za Sławkiem, a nie chcieliśmy pobudzić sąsiadów i dlatego została w domu...

Posted

Znowu się doliczyć nie możemy ;) Rano jest "kolejno odlicz" po sztuce, bo po imionach się gubimy, i kontrola ile misek stanęło na podłodze. No i musi być nadzór, dopóki nie zjedzą, bo potrafią odgonić jedna drugą i wtedy to już zamęt na całego ile która zjadła, która za dużo, która za mało. Potem czy wszystkie wyszły, czy wszystkie wróciły, kto zostaje na zewnątrz, kto w domu, czy kot zamknięty... A tu na 8 trzeba do pracy zdążyć!!!!!

Nasz najnowszy "nabytek" zaprasza: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591[/url]

Posted

Hihihihihihihi, ale w sumie nie zazdraszczam tego odliczania - pogubiłabym się, jak nic;)

[quote name='Nutusia']Znowu się doliczyć nie możemy ;) Rano jest "kolejno odlicz" po sztuce, bo po imionach się gubimy, i kontrola ile misek stanęło na podłodze. No i musi być nadzór, dopóki nie zjedzą, bo potrafią odgonić jedna drugą i wtedy to już zamęt na całego ile która zjadła, która za dużo, która za mało. Potem czy wszystkie wyszły, czy wszystkie wróciły, kto zostaje na zewnątrz, kto w domu, czy kot zamknięty... A tu na 8 trzeba do pracy zdążyć!!!!!

Nasz najnowszy "nabytek" zaprasza: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591[/URL][/QUOTE]