Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Belka zamieszkałą w Warszawie:) w cudownym domu z dwoma innymi psiakami, jednym również po przejściach i charakterologicznie bardzo podobnym do Belli. Postaram się zaprosić tutaj Madzię i Belkę :)

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matinestka napisał(a):
Belka zamieszkałą w Warszawie:) w cudownym domu z dwoma innymi psiakami, jednym również po przejściach i charakterologicznie bardzo podobnym do Belli. Postaram się zaprosić tutaj Madzię i Belkę :)

Dzięki za zaproszenie... jesteśmy. Bella dochodzi do siebie po podróży, przyjmuje leki bo miała temp 39,7 i krwawą biegunkę.
Przednie ząbki dół ma do usunięcia bo wszystko lata i dziąsło w bardzo złym stanie, ale zrobimy to przy okazji sterylki.
Dostale kropelki na skórę i sierść bo troszkę jej straciła. Strasznie ją rozpieszczam ale myślę że na to zasługuje.
Serdecznie wszystkich pozdrawiamy...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

to ja pozwole sobie przekopiować wypowiedź Basi Kleczyńskiej, dotyczące tego samego stwierdzenia, opublikowanego przez Panią na wydarzeniu dziewczynek na facebooku :
[I]
"Pani Elu! Zadziwia mnie Pani! Osoba pomagająca zwierzętom powinna doskonale wiedzieć, że zwierzęta trafiają do domów, a długi w lecznicy pozostają... Felineus nie ma podpisanej umowy z miastem Rzeszów na finansowanie, nie jest bogatą organizacją z wieloletnim stażem. Nie dysponuje schroniskiem. A mimo to NIGDY NIE ODMAWIA POMOCY i nie twierdzi, że znalezione zwierzę jest z mocy ustawy własnością znalazcy. A humanitaryzm w naszym kraju - wobec wszechobecnego zobojętnienia na los zwierząt, w tym tych, którzy z racji przyjętych zobowiązań obojętni być nie powinni - ma swoją cenę.
Więc nie widzę powodu do trzech pytajników z powodu utrzymywania aukcji na rzecz suczek, których leczenie pochłonęło olbrzymie koszty!!!"[/I]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='matinestka']to ja pozwole sobie przekopiować wypowiedź Basi Kleczyńskiej, dotyczące tego samego stwierdzenia, opublikowanego przez Panią na wydarzeniu dziewczynek na facebooku :

"Pani Elu! Zadziwia mnie Pani! Osoba pomagająca zwierzętom powinna doskonale wiedzieć, że zwierzęta trafiają do domów, a długi w lecznicy pozostają... Felineus nie ma podpisanej umowy z miastem Rzeszów na finansowanie, nie jest bogatą organizacją z wieloletnim stażem. Nie dysponuje schroniskiem. A mimo to NIGDY NIE ODMAWIA POMOCY i nie twierdzi, że znalezione zwierzę jest z mocy ustawy własnością znalazcy. A humanitaryzm w naszym kraju - wobec wszechobecnego zobojętnienia na los zwierząt, w tym tych, którzy z racji przyjętych zobowiązań obojętni być nie powinni - ma swoją cenę.
Więc nie widzę powodu do trzech pytajników z powodu utrzymywania aukcji na rzecz suczek, których leczenie pochłonęło olbrzymie koszty!!!"

Aukcja została usunięta 20 minut po moim poście.

Widocznie organizatorzy spojrzeli na sprawę inaczej niż Basia Kleczyńska. ;)