Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kasia mierzejewska
Posted

oK:)

PODNOSZĘ NASZEGO BIEDAKA - NORMALNIE WSZYSCY NAS OLALI.

Guest kasia mierzejewska
Posted

dokładnie, niewidzialny.

Guest kasia mierzejewska
Posted

Dokładnie tak.

Bazarek dla Harryego jest w trakcie budowy. Myślę, że wystartuje jutro. Mam nadzieję, że pójdzie dobrze.
kabaja - jeszcze raz ogromne dzięki za bardzo znaczące wsparcie bazarku i super fanty:)

Guest kasia mierzejewska
Posted

Podnoszę psiaka - zapraszam na zakupy - w ten sposób można pomóc HArry'emu. Zróbmy wszystko, żeby psiak nie trafił do schroniska!!!
Koniec miesiąca zbliża się nieubłagalnie, trzeba będzie zapłacić za pdt, a kasy brakuje znacząco... Harry jest rozkosznym psiakiem, to jego zdjęcie z dzisiaj. Piesek boi się aparatu i trudno zrobić mu ładne, reklamowe zdjęcia do ogłoszeń - muszą wystarczyć te, które ma.

Posted

Kasiu ,bardzo dziękuje za zrobienie bazarku dla psiaka . Trochę kiepskie te zdjęcia ,no ale muszą być bo co można zrobić . Może później pomyślimy jak go dobrze obfocić a teraz wystawić ogłoszenia z tymi .

Posted

z tego co pisała Kasia to Harry ma zamówiony pakiet ogłoszeń /nie wiem czy już jest zrobiony / .Dzięki za podpowiedź -poprosiłam o zrobienie banerka co prawda nie wiem jak się go wstawia ,ale o to będe się martwić później

Guest kasia mierzejewska
Posted

maarit napisał(a):
Przypadkiem tutaj trafiłam. Dziewczyny czy psiak ma jakieś ogłoszenia? Znacie kogoś kto mógłby zrobić banerek?
O psince wie za mało osób:shake:

Tak, powinny ruszyć w tym tygodniu, ale jest jedno ale. Zdjęcia do ogłoszeń nie są najlepszej jakości, bo Harry boi się aparatu. Nie wiem, chyba trzeba się wybrać do rudynpm i spróbować jednak coś zrobić, bo mam wątpliwości, czy te zdjęcia, któe ma teraz, wystarczą.

Guest kasia mierzejewska
Posted

kabaja napisał(a):
z tego co pisała Kasia to Harry ma zamówiony pakiet ogłoszeń /nie wiem czy już jest zrobiony / .Dzięki za podpowiedź -poprosiłam o zrobienie banerka co prawda nie wiem jak się go wstawia ,ale o to będe się martwić później

Dzieki kabaja za banerek:)
Spróbuję też powklejać linki do bazarku na profile forumowiczów

Guest kasia mierzejewska
Posted

Jeszcze te zdjęcia poszły do ogłoszeń - mam nadzieję, że sie uda, bo Harry to super piesek, spokojny, akceptujący dzieci, psy, koty - ideał, jak Bella. BTW, parę dni temu dostałm od właścicieli Belli jej zdjęcia mms - w tej chwili sunia wczasuje się nad morzem i jest przeszczęśliwa:)

Guest kasia mierzejewska
Posted

Harry ma też inną, bardzo ważną zaletę - jest nieduży, waży ok 10 kg

Posted

Harry jest śliczny ,na razie spróbujemy z tymi a później może zrobimy nowe .Tak z ciekawości w razie czego dt w jakich okolicach jest -daleko od nas .
Myślałam ,że Harry jest troszkę większy .10 kg to rzeczywiście mało .
Harry musi trafić tak samo jak Bella.Innej opcji nie ma .
Tak bardzo się cieszę ,że Belli tak dobrze się udało znaleźć taki DS .Taka fajna sunia .Czasami mam ochotę pojechać do tego niewydarzonego domu i pokazać im jak Bella się ma.

Posted

Zdjęcia w rozmiarze oryginalnym są OK tylko na wątku takie jakieś... małe ;)
Psiak jest śliczny. Powinien szybko znaleźć dom, tylko ludzie muszą go gdzieś "zobaczyć". Trzymam kciuki:thumbs:

Guest kasia mierzejewska
Posted

Dzieki wszystkim za odwiedziny - to naprawdę budujące:)
Harry jest w Pruszkowie

Guest kasia mierzejewska
Posted

Ogarnęłam bazarek, ufff
Mam problem z wklejaniem zaproszeń na profile forumowiczów - udało mi się parę dni temu, ale próbowałam wczoraj i dziś i cały czas włącza mi się jakaś opcja, która mówi o kpiowaniu postów i nie zamieszcza ich w profilu. Kurcze, szkoda, bo to jednak reklamuje psiaka na forum.
Kabaja, czy mogłabyś może spróbować to zrobić? Może Tobie sie uda? Nie wiem, o co chodzi

Posted

Agniesia666 ,Aga ,witam na wątku, fajnie że jesteście u Harrego :lol:
Kiedyś na bazarku była do kupienia profesjonalna sesja zdjęciowa do wykupienia .może kiedyś jeszcze będzie a jak nie to nie jest daleko i można pojechać i zrobić jakieś zdjęcia.
Ja też mam problem z pisaniem czegokolwiek na dogo .Wczoraj wkleiłam na wątku reklamowym bazarków zachęte do zakupów na naszym bazarku ,wpisałam tam link do bazarku i nazwy paru książek jakie mamy do sprzedaży a teraz widzę tylko link książki gdzieś znikły a jak cytuje swój post to książki są /takie czary mary .
Wczoraj zarekalamowałam na innym wątku bazarek,gdzie była taka sama książka a była sprzedana a bli chętni -czego się nie robi dla Harrego .

Jak pod spodem zobaczycie banerek Harrego to znaczy ,że jakimś cudem udało mi się wstawić .