kabaja Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 ja spróbuje do soboty zrobić fotki ,bo oczywiście nie mam nawet naładowanych bateri w aparacie . Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 oK:) PODNOSZĘ NASZEGO BIEDAKA - NORMALNIE WSZYSCY NAS OLALI. Quote
kabaja Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Harry chyba jakiś niewidziany jest a przecież też potrzebuje pomocy .Prosimy o wsparcie biedaka . Quote
kabaja Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 prosmy o wsparcie dla Harrego :modla: same nie damy rady . Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Dokładnie tak. Bazarek dla Harryego jest w trakcie budowy. Myślę, że wystartuje jutro. Mam nadzieję, że pójdzie dobrze. kabaja - jeszcze raz ogromne dzięki za bardzo znaczące wsparcie bazarku i super fanty:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Bazarek już ukończony - http://www.dogomania.pl/forum/threads/229780-w-trakcie-budowy?p=19412423#post19412423 Zapraszamy na zakupy Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Podnoszę psiaka - zapraszam na zakupy - w ten sposób można pomóc HArry'emu. Zróbmy wszystko, żeby psiak nie trafił do schroniska!!! Koniec miesiąca zbliża się nieubłagalnie, trzeba będzie zapłacić za pdt, a kasy brakuje znacząco... Harry jest rozkosznym psiakiem, to jego zdjęcie z dzisiaj. Piesek boi się aparatu i trudno zrobić mu ładne, reklamowe zdjęcia do ogłoszeń - muszą wystarczyć te, które ma. Quote
kabaja Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Kasiu ,bardzo dziękuje za zrobienie bazarku dla psiaka . Trochę kiepskie te zdjęcia ,no ale muszą być bo co można zrobić . Może później pomyślimy jak go dobrze obfocić a teraz wystawić ogłoszenia z tymi . Quote
kabaja Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 maarit dzięki za obecność :lol: tak dawno nie bylo u Harrego nikogo poza nami ,że nawet jak się ciesze ,że ktoś zajrzał. Quote
maarit Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Przypadkiem tutaj trafiłam. Dziewczyny czy psiak ma jakieś ogłoszenia? Znacie kogoś kto mógłby zrobić banerek? O psince wie za mało osób:shake: Quote
kabaja Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 z tego co pisała Kasia to Harry ma zamówiony pakiet ogłoszeń /nie wiem czy już jest zrobiony / .Dzięki za podpowiedź -poprosiłam o zrobienie banerka co prawda nie wiem jak się go wstawia ,ale o to będe się martwić później Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 maarit napisał(a):Przypadkiem tutaj trafiłam. Dziewczyny czy psiak ma jakieś ogłoszenia? Znacie kogoś kto mógłby zrobić banerek? O psince wie za mało osób:shake: Tak, powinny ruszyć w tym tygodniu, ale jest jedno ale. Zdjęcia do ogłoszeń nie są najlepszej jakości, bo Harry boi się aparatu. Nie wiem, chyba trzeba się wybrać do rudynpm i spróbować jednak coś zrobić, bo mam wątpliwości, czy te zdjęcia, któe ma teraz, wystarczą. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 kabaja napisał(a):z tego co pisała Kasia to Harry ma zamówiony pakiet ogłoszeń /nie wiem czy już jest zrobiony / .Dzięki za podpowiedź -poprosiłam o zrobienie banerka co prawda nie wiem jak się go wstawia ,ale o to będe się martwić później Dzieki kabaja za banerek:) Spróbuję też powklejać linki do bazarku na profile forumowiczów Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Jeszcze te zdjęcia poszły do ogłoszeń - mam nadzieję, że sie uda, bo Harry to super piesek, spokojny, akceptujący dzieci, psy, koty - ideał, jak Bella. BTW, parę dni temu dostałm od właścicieli Belli jej zdjęcia mms - w tej chwili sunia wczasuje się nad morzem i jest przeszczęśliwa:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Harry ma też inną, bardzo ważną zaletę - jest nieduży, waży ok 10 kg Quote
kabaja Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Harry jest śliczny ,na razie spróbujemy z tymi a później może zrobimy nowe .Tak z ciekawości w razie czego dt w jakich okolicach jest -daleko od nas . Myślałam ,że Harry jest troszkę większy .10 kg to rzeczywiście mało . Harry musi trafić tak samo jak Bella.Innej opcji nie ma . Tak bardzo się cieszę ,że Belli tak dobrze się udało znaleźć taki DS .Taka fajna sunia .Czasami mam ochotę pojechać do tego niewydarzonego domu i pokazać im jak Bella się ma. Quote
Agniesia666 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 fajny chłopak, podnoszę. trafiłam z bazarku, kupowałam u Was książkę. mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy dom. Może mi się uda przelać jakiś grosz więcej dla niego. Quote
maarit Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Zdjęcia w rozmiarze oryginalnym są OK tylko na wątku takie jakieś... małe ;) Psiak jest śliczny. Powinien szybko znaleźć dom, tylko ludzie muszą go gdzieś "zobaczyć". Trzymam kciuki:thumbs: Quote
_Aga_ Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Podnoszę wątek Harrego, niech już nie będzie niewidzialny ;) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Dzieki wszystkim za odwiedziny - to naprawdę budujące:) Harry jest w Pruszkowie Quote
Guest kasia mierzejewska Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ogarnęłam bazarek, ufff Mam problem z wklejaniem zaproszeń na profile forumowiczów - udało mi się parę dni temu, ale próbowałam wczoraj i dziś i cały czas włącza mi się jakaś opcja, która mówi o kpiowaniu postów i nie zamieszcza ich w profilu. Kurcze, szkoda, bo to jednak reklamuje psiaka na forum. Kabaja, czy mogłabyś może spróbować to zrobić? Może Tobie sie uda? Nie wiem, o co chodzi Quote
kabaja Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Agniesia666 ,Aga ,witam na wątku, fajnie że jesteście u Harrego :lol: Kiedyś na bazarku była do kupienia profesjonalna sesja zdjęciowa do wykupienia .może kiedyś jeszcze będzie a jak nie to nie jest daleko i można pojechać i zrobić jakieś zdjęcia. Ja też mam problem z pisaniem czegokolwiek na dogo .Wczoraj wkleiłam na wątku reklamowym bazarków zachęte do zakupów na naszym bazarku ,wpisałam tam link do bazarku i nazwy paru książek jakie mamy do sprzedaży a teraz widzę tylko link książki gdzieś znikły a jak cytuje swój post to książki są /takie czary mary . Wczoraj zarekalamowałam na innym wątku bazarek,gdzie była taka sama książka a była sprzedana a bli chętni -czego się nie robi dla Harrego . Jak pod spodem zobaczycie banerek Harrego to znaczy ,że jakimś cudem udało mi się wstawić . Quote
Recommended Posts