aeriel Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='saphira18']bazarku nie ma;) to ten co dogo wcięło, próbuje go zakończyć... ale spokojnie planujemy już następny:evil_lol:[/QUOTE] No ja mam nadzieję! Tyle psiaków czeka na ogłoszenia :) Quote
saphira18 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='anica']Podpisuję się dwoma rękoma - Świetny pomysł :multi::loveu::multi: ogłaszaj jak najszybciej te biedy- proszę a następne wykupimy na nowym bazarku :thumbs: Bardzo dziękuję Saphira :lol:[/QUOTE] czyli te ogłaszać tak? ma ktoś więcej info albo zdjęć psiaków? czy tylko to co na stronie Quote
anica Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 tak te... bidy ogłaszaj , pojęcia nie mam czy jest więcej zdjęć ? sprawdzę wątek jamniczy ,jak trzeba ? będę trzymać kciuki... żeby domek znalazły!!!!! Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='keakea']Bruno, co u Ciebie? <3[/QUOTE] Trzeba go owierszykowac jak Sama Quote
jofracy Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Bruno wysypia się pod kołderką w DT, poza tym niestety nikt w jego sprawie nie dzwoni :( Quote
keakea Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Jestem Bruno - jamnik bez Domu, pewnie już się nigdy nie przydam nikomu, nie znoszę złotych jajek, nie opowiadam bajek, jestem Bruno - jamnik bez Domu. Wezmę serducho i ogon, bo tyle mam, i pójdę w świat, zupełnie sam, pójdę, gdzie mnie los poniesie, może zamieszkam na polu lub w lesie, z serduchem i ogonem, bo tyle mam. Jakbyś chciał mi dać swoją miłość i kocyk, to ja mogę być bardzo uroczy, mogę skakać, śpiewać i tańczyć, chcesz, wycisnę Ci sok z pomarańczy, wystarczy mi Twoja miłość i kocyk. Jestem Bruno - nie mam rodowodu i to pewnie z tego powodu, nikt mnie nie kocha, nie głaszcze, nie drapie, nie mam prawa spać na kanapie, jestem Bruno - bez rodowodu nikt dla mnie nie chce robić sobie zachodu. Jestem Bruno i chciałbym być Twój, jak chcesz, to nakopię Ci myszy pełen słój, upiekę Ci sernik i będę Ci wierny, bardzo wierny, bo chciałbym być Twój. Quote
aeriel Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Śliczny wierszyk! Umieszczę go w Brunowym ogłoszeniu na Tablicy.pl :) EDIT: Nowe ogłoszenie Bruna: [url]http://tablica.pl/oferta/bruno-sliczny-7-letni-podpalany-jamnik-krotkowlosy-do-adopcji-ID1clqR.html[/url] (czeka na akceptację moderatora) Edited June 12, 2012 by aeriel Quote
Isadora7 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='keakea']jestem bruno - jamnik bez domu, pewnie już się nigdy nie przydam nikomu, nie znoszę złotych jajek, nie opowiadam bajek, jestem bruno - jamnik bez domu. Wezmę serducho i ogon, bo tyle mam, i pójdę w świat, zupełnie sam, pójdę, gdzie mnie los poniesie, może zamieszkam na polu lub w lesie, z serduchem i ogonem, bo tyle mam. Jakbyś chciał mi dać swoją miłość i kocyk, to ja mogę być bardzo uroczy, mogę skakać, śpiewać i tańczyć, chcesz, wycisnę ci sok z pomarańczy, wystarczy mi twoja miłość i kocyk. Jestem bruno - nie mam rodowodu i to pewnie z tego powodu, nikt mnie nie kocha, nie głaszcze, nie drapie, nie mam prawa spać na kanapie, jestem bruno - bez rodowodu nikt dla mnie nie chce robić sobie zachodu. Jestem bruno i chciałbym być twój, jak chcesz, to nakopię ci myszy pełen słój, upiekę ci sernik i będę ci wierny, bardzo wierny, bo chciałbym być twój.[/quote] rewelacja!!!! Quote
jofracy Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Edytka ma dar do wyszukiwania bied. No i mamy następną: [URL]https://www.facebook.com/events/230933773692242/[/URL] zajrzyjcie do joreczka, co? Quote
anica Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Keakea .. taki talent na dogo - to skarb! :lol: Super wierszyk to chłopak ma domek.. jak nic.. :klacz: Quote
keakea Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 A tak mnie jakoś naszło... :oops: Och, Bruno, żeby takie wiersze mogły automatycznie wyciągać Domki jak króliki z kapelusza... Quote
soboz4 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 wiersz piękny, jestem pod wrażeniem!!!! Quote
yunona Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Wierszyk wzruszający, mam mokre oczy. Kekea jesteś zdolniacha:loveu::loveu: :loveu: Quote
keakea Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Sama kurka jak go czytam to mi mokro w oczy, może powinnam pisać romanse i scenariusze do melodramatów :) Quote
Isadora7 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='soboz4']wiersz piękny, jestem pod wrażeniem!!!![/QUOTE] [quote name='yunona']Wierszyk wzruszający, mam mokre oczy. Kekea jesteś zdolniacha:loveu::loveu: :loveu:[/QUOTE] Przecież to nie keakea tylko Rulon napisał :megagrin::grin::megagrin::grin::megagrin: Quote
keakea Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Isadora7']Przecież to nie keakea tylko Rulon napisał :megagrin::grin::megagrin::grin::megagrin:[/QUOTE] No i masz, wydało się... Zafrasowany R(rrr)ulon Quote
anica Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='keakea']Sama kurka jak go czytam to mi mokro w oczy, może powinnam pisać romanse i scenariusze do melodramatów :)[/QUOTE] lepiej nie kochana nasza :oops::roll:.. tutaj ,potrzebny jest Twój talent bardzo ..bardzo... a ludzie?... dadzą sobie radę.. :eviltong:;):p Quote
jofracy Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 zapraszam na filmik z naszym przystojniakiem :) [video]http://www.facebook.com/v/407294669311808[/video] Quote
Isadora7 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='jofracy']zapraszam na filmik z naszym przystojniakiem :) [video]http://www.facebook.com/v/407294669311808[/video][/QUOTE] Śliczny chłopak, chcialabym aby wylądował u p. Jacka Quote
yunona Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Isadora7']Przecież to nie keakea tylko Rulon napisał :megagrin::grin::megagrin::grin::megagrin:[/QUOTE] Na leżąco? W klubie jamniorów na fb cały czas leży w kocykach i mówi, że nic mu się nie chce. Rulon przyznaj się, Duża też paluchy w tej twórczości maczała? co ?:diabloti::eviltong: Quote
anica Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 śliczny chłopak , jamnior z prawdziwego zdarzenia a jaki dłuuuugi .. cudny :) no to trzymamy kciuki... żeby był Pan Jacek ?!.... Quote
Isadora7 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 a jeszcze u Bruna dzisiaj nie byłam. Wszystkie jamniory "odwiedzone" Quote
Recommended Posts