from_wonderland Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='paulina02']Więc chciałam napisać że skarbnikiem Kasi będzie baster i lusi :multi: .Dziś powinno być wiadomo co i jak ..[/QUOTE] W takim razie czekamy na pw ;) Quote
psanatorium Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Kasia ma opłacone psanatorium do 03.07.12, miesięczny koszt to 420zł z karmą. Dotychczasowe wizyty u weterynarza i zakup leków promocyjnie wliczyłam w cenę opłaty czerwcowej.(Paulina to moja w końcu stała i solidna klientka) Natomiast planowana operacja powieki w klinice w Kwilczu będzie kosztowała ok 200zł. Równocześnie można Kasię wysterylizować za drugie 200zł. Doktor obiecał pomyśleć jeszcze nad jakimś rabatem. Parę złotych trzeba dodać na paliwo. Quote
baster i lusi Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Przepraszam jeśli robię zamieszanie bo jak mam zrobić jakieś nieporozumienia to znikam.Nic z tego nie rozumiem.Z wpisu hoteliku wynika że Kasia już jest na minusie od 3 lipca,Może mi ktoś to wyjaśni. Potrzebne deklaracje!:placz: Rozliczenia ; Wpłaty; Yv1958-100zł Dziękuje :loveu:, przelane bezpośrednio na hotelik. A.Wojciechowska-100zł ;-) Wydatki ; Transport 150zł Wpłata za hotelik 200zł ode mnie ..21 czerwiec, Dopłaciłam 220zł za hotelik więc jest już pełna kwota za miesiąc czerwiec to jest 420zł. from_wonderland wpłata 70zł serdecznie dziękuje :loveu: Jak dobrze liczę to jest na plusie 170zł ..... Ostatnio edytowane przez paulina02 ; 03-07-2012 o 12:28 [quote name='paulina02']Dziękuje , ja wysłałam 200zł na hotelik do Kasi a resztę pójdzie z jej allegro .. [quote name='Maciek777']To nie powinno być trudne... Kasi kończy się karma. Co dalej? [quote name='paulina02']Wiem wpłaciłam tylko 200zł na hotelik ale czekam na allegro do końca miesiąca jak nie prześle allegro wpłace reszte kasy .Na umowie jest 420zł za miesiąc to chyba z karmą , a to 10kg karmy co dałam jak zawoziłam Kasie to było tak ode mnie. [quote name='from_wonderland']Na jakie konto przesłać pieniądze z bazarku dla Kasi? [quote name='paulina02']Witaj dziękuje na konto hoteliku w którym jest Kaśka z dopiskiem dla Kasi ....Dziękuje [quote name='Maciek777']To jednak jest cena z karmą. Ta paczka jedzenia od Ciebie wprowadziła nas nieco w błąd:-) Jednak już się dzisiaj skończyła i od jutra Kasia będzie dostawała hotelową. O allegro kompletnie zapomniałem spytać... Przepraszam. Zrobię to jutro:-) Dzisiejsze fotki: [quote name='Maciek777']Paulina02 - pytałem P.Asie czy doszły pieniądze z allegro - sprawdzi:-) [quote name='from_wonderland']Mógłby ktos przesłac mi nr konta tego hoteliku Kasi? [quote name='paulina02']Przesłałam reszte pieniedzy za hotelik to jest za ten miesiąc 420zł , bardzo bym prosiła o potwierdzenie tych wpłat. [quote name='from_wonderland']Dziękuje, Paulino, za odpowiedź. Właśnie przesłałam 70zł na wskazany nr konta ;) [quote name='paulina02']Dziękuje Dzwoniła szefowa z hoteliku Kasia będzie miała zabieg oczka to pilne i przy okazji sterylkę koszt to 400zł .Mam nadzieje ze uzbieramy ... [quote name='from_wonderland']Zrobiłam dla Kasi bazarek cegiełkowy >>BAZAREK<< Quote
paulina02 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Tak ja wpłacałam 420zł na hotelik i jeszcze czekam za dwoma osobami czy się odezwą tutaj... Od lipca pieniążki by szły na konto baster i lusi i ona by razem przesyłała na hotelik tak będzie najlepiej ;) Quote
paulina02 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 (edited) I jeszcze muszę wyjaśnić allegro , więc allegro tylko się rozlicza fakturami a ja miałam zablokowany tel nie mogłam do hoteliku zadzwonić i się zapytać o fakture a musiałam za Kasie zapłacić reszte za hotelik więc zapłaciłam ze swoich pieniędzy hotelik i wziełam te co mialam do swoich zwierząt odłożone na karmę i przez to z allegro mi kupili karme do kotów . Ja na Kasie dostałam do rąk 100zł od A.Wojciechowskiej . YV1958 ROZMAWIAŁAM Z NIĄ ONA DAŁA 100ZŁ NA MOJE KONTO .. Sama zapłaciłam 200zł za pierwszy hotelik koło Inowrocławia Dałam za dojazd Kasi z Inowrocławia do Lipki Wielkiej - 150zł z . I do obecnego hoteliku raz wpłaciłam 200zł i teraz dosłałam 220zł . sama poniosłam resztę kosztó za Kasie od początku 570 zł . Myśle że to wyjaśnia troche allegro i rozumiecie to .Ja nie mam tylko jedenj Kasi ;( Edited July 7, 2012 by paulina02 Quote
fioneczka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Grażynko, to mam przelewać kasę dla paulina02 ? ... czekam na jakieś info od Ciebie bo nr konta od paulina02 już mam Quote
Alicja Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7770 Quote
baster i lusi Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='fioneczka']Grażynko, to mam przelewać kasę dla paulina02 ? ... czekam na jakieś info od Ciebie bo nr konta od paulina02 już mam[/QUOTE] Asiu ja zostaję skarbnikiem Kasi.Moje konto znasz. Ano tak jak na razie Kasia ma moją stałą 20 zł od czerwca . 20 zł czerwiec + 20 zł lipiec. Asia przeleje 100 zł z Czesiowej puli. Quote
Alicja Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Grażynko , założyłam Kasi temat , zajmij sobie 2gi post myślę ze skopiowałam to co najistotniejsze Quote
baster i lusi Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Alicja']http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7770 [quote name='Alicja']Grażynko , założyłam Kasi temat , zajmij sobie 2gi post myślę ze skopiowałam to co najistotniejsze dziękuję Aluś. Quote
from_wonderland Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='baster i lusi']Asiu ja zostaję skarbnikiem Kasi.Moje konto znasz. Ano tak jak na razie Kasia ma moją stałą 20 zł od czerwca . 20 zł czerwiec + 20 zł lipiec. Asia przeleje 100 zł z Czesiowej puli.[/QUOTE] Na Twoje konto powinny nadchodzić wpłaty z bazarku cegiełkowego dla Kasi ;) Wcześniej przelałam 70zł dla Kasi na konto wskazane przez paulina02 Quote
paulina02 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Wszystko się zgadza ja jestem ciapa za dużo się dzieje u mnie więc ; Rozmawiałam z szefową hoteliku i Kasia ma wpłacone 70zł od from wordenland :multi: Więc to 70zł jest na plusie .a TĄ STÓWE CO MÓWIŁAM OD YV1958 to ta pani przelała na moje konto nie dopatrzyłam przepraszam :oops:.Ale teraz jest skarbnik i wszelkie pieniążki na Kasieńke proszę dawać jej :loveu:.Szefowa hoteliku powiedziała ze jak uzbieramy 200zł na zabieg oczka to mam dać znać to ona się umówi z wetem .Dziękuje wam za tak liczne przybycie :loveu: Quote
baster i lusi Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) 3 lipca był termin wpłaty na hotelik 420 zł a Kasia ma deklarację stałą tylko ode mnie.Operacja oczka to koszt około 200 zł i 200 zł sterylka. LIPIEC. na koncie Kasi w hoteliku 70 zł z bazarku from_wordeland 70 zł ze skarpety Czesia 100 zł jest wpłata 100 zł od fioneczki 09.07. ---------------------------------------------------------- 170 ZŁ LIPIEC. DEKLARACJE STAŁE baster i lusi 20 zł od czerwca alab108 20 zł Edited July 9, 2012 by baster i lusi Quote
baster i lusi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Oj Kasieńko teraz Ty spędzasz mi sen z oczu.Wcześniej Czesiu ale On już ma swojego człowieka i oby tak zostało.Zgłosiłam sunię na wątek Akcja-Sterylizacja.Mam nadzieję że zostaną choć trochę pokryte koszty sterylki. http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-%21-Tymczasowe-konto/page169.Proszę rozsyłajcie wątek Kasi bo z finansami stoimy słabo.Kazda złotóweczka się liczy. Quote
Nadziejka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Odwiedzam Kasienke , cioeczki podajcie mi prosze num konta , wysle grosika maluniej ,:modla:pieknaja Kasienka Quote
baster i lusi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='ewa gonzales']Odwiedzam Kasienke , cioeczki podajcie mi prosze num konta , wysle grosika maluniej ,:modla:pieknaja Kasienka dziękuję cioteczko za odwiedzinki i pomoc ,zapraszamy jeszcze .Odwiedzaj Kasieńkę.Konto przesyłam na pw. Quote
alab108 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ja też deklaruję 20,00 na hotelik Kasi, proszę o nr konta, pozdrawiam serdecznie. Myślę, że za jednym uśpieniem trzeba byłoby zrobić Kasi i sterylkę i oczko. Jeżeli tak można. Quote
baster i lusi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 też tak myślę żeby to zrobić za jednym machem.A więc zapisuję twoją miesięczną deklarację, numer konta podaję na pw. Quote
baster i lusi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Operacja oczka to koszt około 200 zł i 200 zł sterylka. LIPIEC. na koncie Kasi w hoteliku 70 zł z bazarku from_wordeland 70 zł ze skarpety Czesia 100 zł ---------------------------------------------------------- 170 ZŁ LIPIEC. DEKLARACJE STAŁE baster i lusi 20 zł od czerwca alab108 20 zł Quote
paulina02 Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Witam dziewczynki i pozdrawiam :multi: Quote
baster i lusi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Zgłosiłam sunię do dofinansowania do sterylki.Tak ,że można ją umówić .Może zaraz można by zrobić oczko by dwa razy nie usypiać.Lidka zadzwoń do hoteku i niech ustalą termin. [quote name='baster i lusi']mam pytanie:czy ta sunia mogłaby skorzystać z dofinansowania ze sterylkowej skarbonki.Sunia ma mało deklaracji a jest w hotelu.Do tego czeka ją operacja oczka i przy okazji sterylka.Proszę o pomoc dla tej suni.Deklaruję po 5 zł miesięcznie do sterylkowej skarbonki. http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywiązana-do-drzewa-pilna-operacja-i-dom-Daj-jej-szanse/page7 [quote name='baster i lusi']nikt mi nie odpowiedział ale przelałam deklaracje po 5 zł za cały rok. [quote name='baster i lusi']Z tego co zrozumiałam to można sunię wysterylizować i wziąść fakturę na OS. [quote name='3 x']tak, dziewczyny z OS napisały że jest kasa i można ciąć suki bezdomne niebędące pod opieką żadnej Fundacji fakturę opisana, co za suka, od kogo, i gdzie ma być zwrot czy do weta czy na prywatne konto i na wszeli wypadek przed wysłaniem zrób sobie zdjęcie/skan/ksero faktury jakby coś się z nią działo po drodze :) [quote name='baster i lusi']bardzo dziękuję za odpowiedż.to umawiamy sunię na sterylkę. Quote
andzia69 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Grazynko- Lenox dziękuje za paczkę i kazał mi się odwdzięczyć;) Dam 200 zł - jednorazowo. Przeznaczcie to na operację oczka - niech dziewczynka nie cierpi, bo na pewno to oko ją wkurza! Poproszę nr konta;):) Quote
baster i lusi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='andzia69']Grazynko- Lenox dziękuje za paczkę i kazał mi się odwdzięczyć;) Dam 200 zł - jednorazowo. Przeznaczcie to na operację oczka - niech dziewczynka nie cierpi, bo na pewno to oko ją wkurza! Poproszę nr konta;):)[/QUOTE] Andzia oczy mi się zaszkliły .Serdecznie dziękuję .Zaraz podeślę nr.konta.A więc tak sterylka może pójdzie na akcja sterylizacja i na operację oczka też mamy. Quote
from_wonderland Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='andzia69']Grazynko- Lenox dziękuje za paczkę i kazał mi się odwdzięczyć;) Dam 200 zł - jednorazowo. Przeznaczcie to na operację oczka - niech dziewczynka nie cierpi, bo na pewno to oko ją wkurza! Poproszę nr konta;):)[/QUOTE] Andzia :multi: dziękujemy! Quote
Recommended Posts