Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulina02 napisał(a):
Dziękuje ja dziś sterylizowałam nową znajde u siebie miała 7 szczeniąt malutkie wyrzucili ją po cieczce :shake: teraz w pokoju śpi..

Czy wpłaty na Kasię na ten sam nr konta, co dostałam na PW? Jak nie, to poproszę :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

from_wonderland napisał(a):
Czy wpłaty na Kasię na ten sam nr konta, co dostałam na PW? Jak nie, to poproszę :)

Tak podałam ci dane i konto hoteliku , fajnie by było jak by hotelik potwierdził wpłaty ale nie wiem czy to robią ...

Posted (edited)

Jest nas tu kilka odwiedzających wątek.Mam prośbę czy ktoś mógłby zdeklarować jakieś stałe deklaracje na Kasię?Mój Czesio wreszcie znalazł domek więc deklaruję 20 zł miesięcznie.Paulina02 sama nie udzwignie kosztów hotelowania i leczenia suni.Spisz w pierwszym poście ile jest na plusie.Miesiąc mija szybko i trzeba znów zapłacić za hotel.Najlepiej by było gdybyś na swoje konto zbierała deklaracje i raz w miesiącu robiła przelew na hotel.Może zmień tytuł o jakieś deklaracje bo domu na dogo ona napewno nie znajdzie bo wszyscy są zapsieni.Ogłoszenia to podstawa.Kasia ma jeszcze jeden pakiet ode mnie który będzie póżniej.Trzeba wysyłać prośby .
umieściłam sunię tu.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/6899-BULLOWATE-DO-ADOPCJI/page83

Edited by baster i lusi
Posted

ułożyłam taką prośbę i będę rozsyłać.proszę jeśli ktoś może niech też porozsyła po znajomych.

Najmocniej przepraszam jeśli nie życzysz sobie tego typu wpisów...
Potrzebna jest pomoc .Zajrzyj chociaż na wątek.Kasia prosi o grosik.

[quote name='paulina02']

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywi%C4%85zana-do-drzewa-pilna-operacja-i-dom-Daj-jej-szanse/page8

Pilnie potrzebny domek: staly/ tymczasowy, deklaracje na hotelik, dla suni znalezionej w lasie. Wyrzucona?
:shake:
Suczka jest starszym psem , zadbanym, dobrze ulozonym: siada, daje łapę. Nie brudzi, ladnie chodzi na smyczy.Ja u siebie nie mam dla niej już miejsca, a nie mogłam jej zostawić w lesie.:-(:-( [SIZE=5]Błagam o pomoc!:-(

Posted

[quote name='ageralion']Jestem i ja, ale poki moj Ramzes nie znajdzie domu, nie moge nic zadeklarowac na stale :( Moge tylko wspomoc dobrym slowem i podnoszeniam watku...[/QUOTE]
dziękujemy i za to.ważne by nas było jak najwięcej.:lol:

Posted

z całym szacunkiem dla Wszystkich, czy ktoś może ogarnąć temat finansów ?
ile trzeba na operację ? a ile jest zebrane ?
ile potrzeba deklaracji na hotel - a ile jest ?

numeru konta nie dostałam

Posted

Witam ja na pierwszej stronie zapisałam tak jak umiem , za czerwiec za hotelik jest zapłacone i chyba coś będzie na plusie BASTER I LUSI zadzwoni do hoteliku bo jest dobrze oblatana w tych sprawach i mi pomoże :multi: ciesze się że tu jesteście bo sama nie dam rady :shake:
Zabieg oczka i sterylka to koszt ok 400zł , hotelik za miesiąc z wyrzywieniem to koszt 420zł .

Posted

[quote name='paulina02']Witam ja na pierwszej stronie zapisałam tak jak umiem , za czerwiec za hotelik jest zapłacone i chyba coś będzie na plusie BASTER I LUSI zadzwoni do hoteliku bo jest dobrze oblatana w tych sprawach i mi pomoże :multi: ciesze się że tu jesteście bo sama nie dam rady :shake:
Zabieg oczka i sterylka to koszt ok 400zł , hotelik za miesiąc z wyrzywieniem to koszt 420zł .[/QUOTE]
Kasia była dwa razy u weta z okiem nie wiem ile to kosztowało ....

Posted

[quote name='fioneczka']z całym szacunkiem dla Wszystkich, czy ktoś może ogarnąć temat finansów ?
ile trzeba na operację ? a ile jest zebrane ?
ile potrzeba deklaracji na hotel - a ile jest ?

numeru konta nie dostałam[/QUOTE]

Asiu wstrzymaj się na razie z przelewem bo próbuję z pauliną02 ogarnąć finanse.pomogę prowadzić jej wątek .

Posted

[quote name='baster i lusi']Asiu wstrzymaj się na razie z przelewem bo próbuję z pauliną02 ogarnąć finanse.pomogę prowadzić jej wątek .[/QUOTE]
Jesteś dzięki :loveu:

Posted

Grażynko dzięki za zaproszenie. Na mnie możesz liczyć. Jak to wszystko ogarniecie to prześlijcie nr konta.Wtedy będzie wiadomo co i jak;)

Posted

dziękuję za przybycie brygady RR :buzi:(chyba była taka bajka-brygada RR:cool3:)Jutro jak już będzie wiadomo jak finanse bierzemy się z Pauliną02 za rozsyłanie wątku.Mogę zostać skarbnikiem Kasi.

Posted

[quote name='baster i lusi']dziękuję za przybycie brygady RR :buzi:(chyba była taka bajka-brygada RR:cool3:)Jutro jak już będzie wiadomo jak finanse bierzemy się z Pauliną02 za rozsyłanie wątku.Mogę zostać skarbnikiem Kasi.[/QUOTE]

Wspaniale :) Jak tylko ogarniecie, to proszę o nr konta do przelewu pieniędzy dla Kasi,ten bazarek cegiełkowy, który dla niej zrobiłam trwa, ale nie mam pojęcia jaki nr przesłać zainteresowanym ;)

Posted

Witajcie dziewuszki nie ma dlatego że miałam ją u znajomego mojego weta w hoteliku dopiero tam robią i mi się nie podobało , powiedziałam wet że idzie do adopcji i ją zabrałam do tego hoteliku co jest teraz .Nie moge stracic tego weta bo mam 18 kotów w tym 5 z białaczką a on mi daje zniżki ..Jak by się dowiedział że go okłamałam to zegnaj a koty mi często chorują , nie mogłam mu też powiedzieć że mi się tam nie podoba wiecie jak jest .A wydarzenie na fb jest wszędzie i wet czasami może to zobaczyć pozna psa bo robił jej mały zabieg na oku , więc bym tego nie chciała ...Chyba że by ująć że wróciła z adopcji może jak by wet na to wszedł żebym mogła się wytłumaczyć....Nie wiem ale zanim coś zrobicie pomyślcie o moich kotach mam też obecnie 8m nie 7 psów bo Tosia dwA TYGODNIE TEMU POSZŁA DO ADOPCJI .Dokarmiam duzo kotów nie moge sobie pozwolić na innego weta pisze szczerze ...