from_wonderland Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 paulina02 napisał(a):Dziękuje ja dziś sterylizowałam nową znajde u siebie miała 7 szczeniąt malutkie wyrzucili ją po cieczce :shake: teraz w pokoju śpi.. Czy wpłaty na Kasię na ten sam nr konta, co dostałam na PW? Jak nie, to poproszę :) Quote
paulina02 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 from_wonderland napisał(a):Czy wpłaty na Kasię na ten sam nr konta, co dostałam na PW? Jak nie, to poproszę :) Tak podałam ci dane i konto hoteliku , fajnie by było jak by hotelik potwierdził wpłaty ale nie wiem czy to robią ... Quote
fioneczka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 numeru konta nie dostałam, na czyje konto zbieracie? potrzebujecie kasy? Quote
paulina02 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='fioneczka']numeru konta nie dostałam, na czyje konto zbieracie? potrzebujecie kasy? WitaJ MASZ PW.............. Quote
baster i lusi Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) Jest nas tu kilka odwiedzających wątek.Mam prośbę czy ktoś mógłby zdeklarować jakieś stałe deklaracje na Kasię?Mój Czesio wreszcie znalazł domek więc deklaruję 20 zł miesięcznie.Paulina02 sama nie udzwignie kosztów hotelowania i leczenia suni.Spisz w pierwszym poście ile jest na plusie.Miesiąc mija szybko i trzeba znów zapłacić za hotel.Najlepiej by było gdybyś na swoje konto zbierała deklaracje i raz w miesiącu robiła przelew na hotel.Może zmień tytuł o jakieś deklaracje bo domu na dogo ona napewno nie znajdzie bo wszyscy są zapsieni.Ogłoszenia to podstawa.Kasia ma jeszcze jeden pakiet ode mnie który będzie póżniej.Trzeba wysyłać prośby . umieściłam sunię tu. http://www.dogomania.pl/forum/threads/6899-BULLOWATE-DO-ADOPCJI/page83 Edited July 4, 2012 by baster i lusi Quote
baster i lusi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ułożyłam taką prośbę i będę rozsyłać.proszę jeśli ktoś może niech też porozsyła po znajomych. Najmocniej przepraszam jeśli nie życzysz sobie tego typu wpisów... Potrzebna jest pomoc .Zajrzyj chociaż na wątek.Kasia prosi o grosik. [quote name='paulina02'] http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-Pies-z-lasu-przywi%C4%85zana-do-drzewa-pilna-operacja-i-dom-Daj-jej-szanse/page8 Pilnie potrzebny domek: staly/ tymczasowy, deklaracje na hotelik, dla suni znalezionej w lasie. Wyrzucona? :shake: Suczka jest starszym psem , zadbanym, dobrze ulozonym: siada, daje łapę. Nie brudzi, ladnie chodzi na smyczy.Ja u siebie nie mam dla niej już miejsca, a nie mogłam jej zostawić w lesie.:-(:-( [SIZE=5]Błagam o pomoc!:-( Quote
ageralion Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Jestem i ja, ale poki moj Ramzes nie znajdzie domu, nie moge nic zadeklarowac na stale :( Moge tylko wspomoc dobrym slowem i podnoszeniam watku... Quote
baster i lusi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='ageralion']Jestem i ja, ale poki moj Ramzes nie znajdzie domu, nie moge nic zadeklarowac na stale :( Moge tylko wspomoc dobrym slowem i podnoszeniam watku...[/QUOTE] dziękujemy i za to.ważne by nas było jak najwięcej.:lol: Quote
fioneczka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 z całym szacunkiem dla Wszystkich, czy ktoś może ogarnąć temat finansów ? ile trzeba na operację ? a ile jest zebrane ? ile potrzeba deklaracji na hotel - a ile jest ? numeru konta nie dostałam Quote
paulina02 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Witam ja na pierwszej stronie zapisałam tak jak umiem , za czerwiec za hotelik jest zapłacone i chyba coś będzie na plusie BASTER I LUSI zadzwoni do hoteliku bo jest dobrze oblatana w tych sprawach i mi pomoże :multi: ciesze się że tu jesteście bo sama nie dam rady :shake: Zabieg oczka i sterylka to koszt ok 400zł , hotelik za miesiąc z wyrzywieniem to koszt 420zł . Quote
paulina02 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='paulina02']Witam ja na pierwszej stronie zapisałam tak jak umiem , za czerwiec za hotelik jest zapłacone i chyba coś będzie na plusie BASTER I LUSI zadzwoni do hoteliku bo jest dobrze oblatana w tych sprawach i mi pomoże :multi: ciesze się że tu jesteście bo sama nie dam rady :shake: Zabieg oczka i sterylka to koszt ok 400zł , hotelik za miesiąc z wyrzywieniem to koszt 420zł .[/QUOTE] Kasia była dwa razy u weta z okiem nie wiem ile to kosztowało .... Quote
baster i lusi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='fioneczka']z całym szacunkiem dla Wszystkich, czy ktoś może ogarnąć temat finansów ? ile trzeba na operację ? a ile jest zebrane ? ile potrzeba deklaracji na hotel - a ile jest ? numeru konta nie dostałam[/QUOTE] Asiu wstrzymaj się na razie z przelewem bo próbuję z pauliną02 ogarnąć finanse.pomogę prowadzić jej wątek . Quote
paulina02 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='baster i lusi']Asiu wstrzymaj się na razie z przelewem bo próbuję z pauliną02 ogarnąć finanse.pomogę prowadzić jej wątek .[/QUOTE] Jesteś dzięki :loveu: Quote
baster i lusi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 a więc rozmawiałam z właścicielką hotelu .Na jutro ma zrobić wpływy i koszty.Tak więc czekamy na rozliczenie. Quote
aida Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Grażynko dzięki za zaproszenie. Na mnie możesz liczyć. Jak to wszystko ogarniecie to prześlijcie nr konta.Wtedy będzie wiadomo co i jak;) Quote
paulina02 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Dziękuje za przybycie za wszystko , Kasieńka ma szanse bo nie wiem co bym dalej sama zrobiła .Dziękuje .... Quote
baster i lusi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 dziękuję za przybycie brygady RR :buzi:(chyba była taka bajka-brygada RR:cool3:)Jutro jak już będzie wiadomo jak finanse bierzemy się z Pauliną02 za rozsyłanie wątku.Mogę zostać skarbnikiem Kasi. Quote
from_wonderland Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='baster i lusi']dziękuję za przybycie brygady RR :buzi:(chyba była taka bajka-brygada RR:cool3:)Jutro jak już będzie wiadomo jak finanse bierzemy się z Pauliną02 za rozsyłanie wątku.Mogę zostać skarbnikiem Kasi.[/QUOTE] Wspaniale :) Jak tylko ogarniecie, to proszę o nr konta do przelewu pieniędzy dla Kasi,ten bazarek cegiełkowy, który dla niej zrobiłam trwa, ale nie mam pojęcia jaki nr przesłać zainteresowanym ;) Quote
baster i lusi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='kkasiiiar']Czy sunia na wydarzenie na fb ?[/QUOTE] dzięki za przybycie.chyba nie ma ale jak paulina02 wejdzie to napisze. Quote
paulina02 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Witajcie dziewuszki nie ma dlatego że miałam ją u znajomego mojego weta w hoteliku dopiero tam robią i mi się nie podobało , powiedziałam wet że idzie do adopcji i ją zabrałam do tego hoteliku co jest teraz .Nie moge stracic tego weta bo mam 18 kotów w tym 5 z białaczką a on mi daje zniżki ..Jak by się dowiedział że go okłamałam to zegnaj a koty mi często chorują , nie mogłam mu też powiedzieć że mi się tam nie podoba wiecie jak jest .A wydarzenie na fb jest wszędzie i wet czasami może to zobaczyć pozna psa bo robił jej mały zabieg na oku , więc bym tego nie chciała ...Chyba że by ująć że wróciła z adopcji może jak by wet na to wszedł żebym mogła się wytłumaczyć....Nie wiem ale zanim coś zrobicie pomyślcie o moich kotach mam też obecnie 8m nie 7 psów bo Tosia dwA TYGODNIE TEMU POSZŁA DO ADOPCJI .Dokarmiam duzo kotów nie moge sobie pozwolić na innego weta pisze szczerze ... Quote
paulina02 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Więc chciałam napisać że skarbnikiem Kasi będzie baster i lusi :multi: .Dziś powinno być wiadomo co i jak .. Quote
Recommended Posts