Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam wczoraj i z Bożenką (Aida) i z hotelem .Kasia to wspaniały psiak.Przytulaśna ,kochana rozdająca buziaki.Po wizycie Aidy wiem,że Kasiunia przebywa w naprawdę super hotelu .Psy zadbane ,wszystkie opisane co i jak który psiak je i bierze Naprawdę jestem pod wrażeniem.Wizyta była nie zapowiedziana więc nie była na pokaz.Takie warunki panują tam na co dzień.Dziękuję Bożenko za odwiedziny i Asi za życzliwość bo nikt nie lubi nie zapowiedzianych wizyt ale z tym nie było problemu.Hotel jakoś nie ma z tego powodu zastrzeżeń i bardzo dziękuję za to.To tyle i teraz trzeba będzie pomyśleć o ogłoszeniach Kasi i trzymać kciuki oby to oczka wróciło do formy.Dzięki hotelowi zabieg ten będzie za darmo ,ale trzeba będzie zwrócić koszty transportu za Kasię do weta.Proszę o napisanie ile mam przelać .

Posted

nooo i ja przyszłam powiedzieć że w TAKICH superlatywach został mi hotelik "opisany" przez Aidę
boksy czyściutkie, miseczki z wodą psiaczki mają, zabaweczki w każdym boksie, możliwość wyjścia na zewnątrz
skład karmy z najróżniejszym jedzonkiem, leki, wszystko opisane co dla którego psiaka i kiedy
stojaczek z obróżkami i smyczami - każdy psiaczek ma swoje
miejsce godne polecenia jednym słowem

Kasiulka cudowna, przekochana sunieczka ... tak o niej mówi Bożenka :)

Posted

baster i lusi napisał(a):
Dzwoniłam do hotelu Kasia już po zabiegu.Wszystko poszło dobrze są już w domu.Kasieńko wracaj szybciutko do formy.

Dobrze, że już po zabiegu. Malutka to sie nacierpi, biedna... zdrowiej szybciutko ....

Tak sobie myślałam, ze na bazarkach cegiełkowych ludize też wpłacają pieniądze. Ja sama przywędrowałam tu z Kasiowego bazarku cegiełkowego.

Może kolejny bazarek byłby dobrym rozwiązaniem na podreperowanie kasy i uzbieranie jakiś pieniążków na kolejny miesiąć?

Niestety ja tego bazarku nei pociagnę, bo 3 sierpnia wyjeźdżam na dwa tygodnie, ale jeśli ktoś podrzuci jakiś pomysł, to mogę taki stworzyć.

Niestety nie bedę miała dostępu do dogo i tym samym kto inny musiałby porozsyłać bazar, pozapraszać i podrzucać raz po raz.

I co Wy na to?

Posted

Malwa dziękuję bardzo za pomoc dla Kasi i obecność na wątku.Bo coś tu pusto.Ja też nie mam za bardzo czasu na prowadzenie bazarku cegiełkowego.Kasia dostała od cioteczki Iwo_ z niebieskiego 150 zł .Może w tym miesiącu zapłacimy za hotel terminowo .

Posted

fioneczka napisał(a):
nooo i ja przyszłam powiedzieć że w TAKICH superlatywach został mi hotelik "opisany" przez Aidę
boksy czyściutkie, miseczki z wodą psiaczki mają, zabaweczki w każdym boksie, możliwość wyjścia na zewnątrz
skład karmy z najróżniejszym jedzonkiem, leki, wszystko opisane co dla którego psiaka i kiedy
stojaczek z obróżkami i smyczami - każdy psiaczek ma swoje
miejsce godne polecenia jednym słowem

Kasiulka cudowna, przekochana sunieczka ... tak o niej mówi Bożenka :)

super i tak powinno być w każdym hotelu :cool2:

Posted

baster i lusi napisał(a):
Malwa dziękuję bardzo za pomoc dla Kasi i obecność na wątku.Bo coś tu pusto.Ja też nie mam za bardzo czasu na prowadzenie bazarku cegiełkowego.Kasia dostała od cioteczki Iwo_ z niebieskiego 150 zł .Może w tym miesiącu zapłacimy za hotel terminowo .

Pomysł umarł śmiercią naturalną... to chyba taki bazarek cegiełkowy zrobię po powrocie z urlopu.

Posted

na koncie Kasi jest 100 zł z bazarku Malwy.

Witaj!

Malwa napisała:

Wpłaciłam 100 zł dla Kasi, ciut dołożyłam od siebie. Pieniązki pewnie juz są, bo to ten sam bank.

Proszę o potwierdzenie wpływu na wątku i na bazarku.

Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka

Posted

Z bazarku uzbierałam 177,30 zł, i dla jednego psiaka wychodzi po 88,65 zł !!!

Ciut zaokrągliłam, i wysłałam na konto dla Kasi 100 zł ;)

Po otrzymaniu pieniążków proszęo potwierdzenie na wątku oraz bazarku.

Posted

[quote name='baster i lusi']na koncie Kasi jest 100 zł z bazarku Malwy.

Witaj!

Malwa napisała:

Wpłaciłam 100 zł dla Kasi, ciut dołożyłam od siebie. Pieniązki pewnie juz są, bo to ten sam bank.

Proszę o potwierdzenie wpływu na wątku i na bazarku.

Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka

A to pewnie sie zdublowałyśmy w pisaniu.

Dziękuję za potwierdzenie.

Posted

ROZLICZENIE FINANSÓW KASI.

QUOTE]

Post rozliczeniowy.

LIPIEC jednorazowe
przelane na konto hotelu 70 zł z bazarku from_wordeland 70 zł
ze skarpety Czesia 100 zł jest wpłata 100 zł od fioneczki 09.07.
Andzia69 200 zł 09.07. na operację oczka.
Ewa-Gonzales 10 zł 10.07.
Delaila z niebieskiego 25 zł 11.07.
Doddy 20 zł 11.07.
Córcia alab108 20 zł 10 .07.
Znajoma Pauliny02 100 zł 15.07.
Tobciu 30 zł 16.07.
-------------------------------------
505 zł na moim koncie

bazarek cegiełkowy from_wordeland :
wujek & ciocia- 10 zł :smile: wpłynęło 09.07
eski- 5zł :smile: wpłynęło 5 zł 11 .07.
maximiller- 5zł :smile: wpłynęło 10 zł 09.07.
Aldrumka- 10zł :smile: wpłynęło 10 zł 09.07.
MALWA- - 10zł :lol: wpłynęło 20 zł 10.07.
----------------------------------------------------------
55 zł z bazarku + 505 zł z deklaracji jednorazowych = 560zł + 60 zł z deklaracji stałych = 620zł

LIPIEC. DEKLARACJE STAŁE

baster i lusi 20 zł od czerwca

alab108 20 zł wpłata 09.07.

=====================================
560 zł z deklaracji jednorazowych + 60 zł z deklaracji stałych = 620 zł

rozliczenie

+620 zł

za hotel - 350 zł bo 70 zł jest na koncie hotelu
--------------------------------------------------
400 zł przelałam na operację oczka i sterylkę

+ 620 -750 =-130 zł

zwrot jest na moim koncie 31.07 .200 zł

+200 zł - 130 = +70 zł
Ivo_ z niebieskiego 150 zł 30.07.
bazarek Malwy 100 zł 01.08.

SIERPIEŃ.

+ 320 ZŁ
deklaracje stałe
baster i lusi deklaracja za sierpień 20 zł 02.08.
alab108 deklaracja 20 zł wpłacono 20 zł 02.08.
===========================================
Deklaracjeza sierpień 40 zł
lobomaniak z niebieskiego 20 zł 02.08.
Ewelina z niebieskiego (mama) 50 zł 02.08.
Ardnas przelała z bazarku bora1 od Becia 10zł 01.08.
Ewelina bazarek 10 zł 01.08.

=====================================
wszystkich wpłat 490 zł
opłata za hotel 420 zł 03.08.
===================================
+ 70 zł

Posted

Asiu super bazaros.
wykupiłam dla Kasi tekst do ogłoszeń.zobaczcie czy takimoże byc.będzie jeszcze banerek.

----------------------------------------------------------------------------------------
przykładowy tytuł: Długa droga z lasu do domu. Podaruj Kasi nowy dom!

Ile lat była ze swoim właścicielem?Ile lat budziła się z myślą – to kolejny dobry dzień z rodziną! Ile lat ufała ślepo człowiekowi, który był jej światem...8? 9? po tych latach jak zawsze z werwą wsiadła do samochodu –z myślą, że o to czeka ją kolejny spacer. Spacer był ..w obcym lesie ...a nagle wszystko się zawaliło ..i całym światem zostało jedynie drzewo i smycz ..i widok odchodzącego pana ...nawet się nie obejrzał ...odszedł …

Kasia miała szczęście i została znaleziona przez dobrą duszę, która jednak nie mogła jej zatrzymać. I tak sunia trafiła do hoteliku, gdzie czeka na nowy dom..taki co nie porzuci już nigdy!
Sunia ma ok 9 lat. Poza siwą mordkąnie widać tego po niej. Jest spokojną, ale pełną życia psiną,która kocha człowieka ponad wszystko! Na jego widok skacze z radości a kiedy tylko może rozdaje buziaki. W domu nie brudzi ijest grzeczna. Na smyczy chodzi bardzo ładnie, czasem tylko zdarza się jej pociągnąć. W stosunku do psów jest neutralna. Nie zaczepia, grzecznie się z nimi wita. Niestety Kasienka nie przepadaza kotami.
Pomimo swych przeżyć sunia bardzo lubi jazdę samochodem i w jej trakcie jest bardzo grzeczna.

Kasia w chwili znalezienia miała chore oczko (wywiniętą powiekę) ale przeszła już zabieg i teraz wszystko idzie ku lepszemu. Została również zaszczepiona,odrobaczona i wysterylizowana.

Kasia będzie świetnym kompanem na spacery i na lenistwo w zimowe wieczory. Spójrz w jej oczy ...i zadaj sobie pytanie – czy można jej nie pokochać? ..może Kasia właśnie na Ciebie czeka?

Posted

Przyszłam sprawdzić co u Kasi ( a miało mnie tu nie byc, bo jestem na urlopie bez dostępu do netu, a jednak ten dostęp mam ! hihihihi ), i zaraz lecę na bazarek fioneczki!