Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulina02']Ja nie rozumie dlaczego ludzie nie chca starszych psów , ona jeszcze nie jest taka stara i ma tyle energi jak dziecko ....Ciekawe co drugi domek ......[/QUOTE]
Trudno Pani dziś też nie odbiera telefonu .Miałam taki przeczucie wcześniej po rozmowie z Panią bo pojawiły się już wtedy wątpliwości ale nic nie pisałam cały czas mając nadzieję ,że to przemyślą.

Posted

[quote name='paulina02']Szkoda była nadzieja , Kasia cudna nie każdy umie to zauważyc..[/QUOTE]
Tak jak pisałam wcześniej Kasia jest bezpieczna w hotelu,tylko musimy szukać kasy by mogła w nim zostać jak najdłużej.Domku szukamy dalej bo Kasia zasługuje na to .

Posted

[quote name='moca35']witam
zgodnie z ustaleniami przepisuję stałą deklarację Tymonka /skromne 10 zł/ na Kasię[/QUOTE]

Dziękuję Kochana za tę deklarację, i za to, ze tu tez przyszłaś i zadeklarowałaś.

Jeszcze jedna osoba obiecała mi deklaracje na Kasię po Tymonku, ale cały czas czeka, bo Tymonek jedzie do domku do Poznania 28 września.........

Posted

[quote name='baster i lusi']Trudno Pani dziś też nie odbiera telefonu .Miałam taki przeczucie wcześniej po rozmowie z Panią bo pojawiły się już wtedy wątpliwości ale nic nie pisałam cały czas mając nadzieję ,że to przemyślą.[/QUOTE]

Ojjj, coś Kasieńka nie ma szczęścia :( Tak to właśnie jest z robieniem niespodzianek albo prezentów w postaci zwierzaków...

Posted

[quote name='baster i lusi']Tak jak pisałam wcześniej Kasia jest bezpieczna w hotelu,tylko musimy szukać kasy by mogła w nim zostać jak najdłużej.Domku szukamy dalej bo Kasia zasługuje na to .[/QUOTE]

Kurcze, troche szkoda jednak. Ale jeszcze znajdzie sie dom. Idealny. Mimo to pani mogłaby od razu dać znać, że jednak nie.

Posted

[quote name='paulina02']Dzwonili do mnie w sprawie pekińczyka a ten już znalazł domek i pani się pyta czy mam innego pieska ja mówię tak amstafkę a pani o nie to ta rasa :shake:[/QUOTE]
i tu pojawia się problem .Pani ta od Ciebie jak powiedziałam ,że przyjdzie dziewczyna na PA z amstaffem to też pytała ,,,czy Kasia to Amstaff więc ja pytam to nie oglądała Pani fotek?

Posted

[quote name='paulina02']Dzwonili do mnie w sprawie pekińczyka a ten już znalazł domek i pani się pyta czy mam innego pieska ja mówię tak amstafkę a pani o nie to ta rasa :shake:[/QUOTE]
......to cudowna rasa....moja ma juz 12-lat ,ludzie sie nasluchali ,rece opadaja na takie stwierdzenia....kciuki za domek dla Kasi trzymam :eviltong:

Posted

Dzwoniłam do hotelu u Kasi wszystko dobrze.Ładnie zjada ,jest grzeczna no i oczko nie dokucza.Aida wykupiła ogłoszenia na całą Polskę i nic zero telefonów.Kurde szkoda bo to taka piękna sunia.Będziemy ogłaszać do skutku.

Posted

[quote name='baster i lusi']To pieski ale dziś po rozmowie telefonicznej z Panią obawiam się ,że nadal będziemy szukać domku dla Kasi.
[COLOR=#000000] Wstrzymujemy się do piątku bo w piątek wraca mąż tej Pani i jeszcze chcą przemyśleć i przedyskutować .Dajemy Pani czas bo każda adopcja musi być przemyślana.[/COLOR][/QUOTE]

[quote name='baster i lusi']Nie wiem ale myślę ,że to była jakaś spontaniczna decyzja i dopiero teraz Pani zastanawia się analizując wszystkie za i przeciw.[/QUOTE]

[quote name='MALWA']A skoro czeka na to, aż wróci do domu mąz, to może ona sama podjęła tę decyzję, bez konsultacji ze wszystkimi członkami rodziny?[/QUOTE]

[quote name='baster i lusi']tak miała to być niespodzianka.nie wiem co wyniknie z rozmowy z mężem ale mam nadzieję,że jednak jest to ten domek dla Kasi.[/QUOTE]

[quote name='MALWA']Dziwne to trochę, to zachowanie Pani. Może chce dobrze, ale taka niespodzianka?

Myslę, że to musi być przemyślana decyzja, i popierana przez wszystkich w domu.[/QUOTE]

[quote name='baster i lusi']Byle zgodzili się na wizytę bo cioteczka ma wziąść asta i zobaczą ,że te psiaki wcale nie są takie złe bo to przekochane psiaki.Ja też w skrytości ducha wierzę,że to jednak domek dla Kasi.[/QUOTE]

[quote name='paulina02']A ja jak rozmawiałam z tamtą panią mówiłam jej przecież że to amstaf , pytała się jeszcze o jej kolor ...Ludzie nie raz sami nie wiedzą co chcą..[/QUOTE]
myślę,że było tak ...Pani zobaczyła ogłoszenie Kasia się spodobała ale dopiero potem zaczęła myśleć.

Posted

Pewnie tak ale najgorsze że dużo ludzi skreśla psa - bo to ta rasa - to jest smutne ...Nie chcą zobaczyć jaki pies jest naprawdę tylko od razu won ...Ale nawet kundelek źle prowadzony może być groźny....

Posted

kurde zobaczcie jakie piękności bez domu.ludzie są głupi i nie wiedzą jaki to cudne psiaki.

[quote name='Justa i zwierzaki'][COLOR=#FF0000][B]Pilnie szukam DT,DS dla amstafki oddanej z powodu alergii nowo narodzonego dziecka ( aktualnie jest teraz u mojej koleżanki na TDT ), ale jej sunia się z nią nie zgadza a ze tez ma tylko jeden pokój to obie sunie sa przywiązane na smyczy i jak któraś się odwiąże to może dojść do tragedii , błagam o pomoc !!![/B][/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Justa i zwierzaki']Wydarzenie Dory do udostępniania: [URL]https://www.facebook.com/events/439588489420113/[/URL][/QUOTE]

[quote name='Justa i zwierzaki']a tu zdjęcia Dory:
[IMG]http://dl.dropbox.com/u/104046683/Dora/IMG_0988.JPG[/IMG]
[IMG]http://dl.dropbox.com/u/104046683/Dora/IMG_0987.JPG[/IMG][/QUOTE]