MALWA Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='lula2010']....widocznie to nie byly te domki i ludzie KASI....[/QUOTE] Poczekajmy.........może ta druga Pani jednak się odezwie.......... Quote
paulina02 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Ja nie rozumie dlaczego ludzie nie chca starszych psów , ona jeszcze nie jest taka stara i ma tyle energi jak dziecko ....Ciekawe co drugi domek ...... Quote
baster i lusi Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='paulina02']Ja nie rozumie dlaczego ludzie nie chca starszych psów , ona jeszcze nie jest taka stara i ma tyle energi jak dziecko ....Ciekawe co drugi domek ......[/QUOTE] Trudno Pani dziś też nie odbiera telefonu .Miałam taki przeczucie wcześniej po rozmowie z Panią bo pojawiły się już wtedy wątpliwości ale nic nie pisałam cały czas mając nadzieję ,że to przemyślą. Quote
paulina02 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Szkoda była nadzieja , Kasia cudna nie każdy umie to zauważyc.. Quote
baster i lusi Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='paulina02']Szkoda była nadzieja , Kasia cudna nie każdy umie to zauważyc..[/QUOTE] Tak jak pisałam wcześniej Kasia jest bezpieczna w hotelu,tylko musimy szukać kasy by mogła w nim zostać jak najdłużej.Domku szukamy dalej bo Kasia zasługuje na to . Quote
moca35 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 witam zgodnie z ustaleniami przepisuję stałą deklarację Tymonka /skromne 10 zł/ na Kasię Quote
baster i lusi Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='moca35']witam zgodnie z ustaleniami przepisuję stałą deklarację Tymonka /skromne 10 zł/ na Kasię[/QUOTE] dziękuję bardzo .za hotel płacę 3-go .Pod koniec miesiąca się przypomnę i podam nr.konta. Quote
MALWA Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='moca35']witam zgodnie z ustaleniami przepisuję stałą deklarację Tymonka /skromne 10 zł/ na Kasię[/QUOTE] Dziękuję Kochana za tę deklarację, i za to, ze tu tez przyszłaś i zadeklarowałaś. Jeszcze jedna osoba obiecała mi deklaracje na Kasię po Tymonku, ale cały czas czeka, bo Tymonek jedzie do domku do Poznania 28 września......... Quote
paula_t Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='baster i lusi']Trudno Pani dziś też nie odbiera telefonu .Miałam taki przeczucie wcześniej po rozmowie z Panią bo pojawiły się już wtedy wątpliwości ale nic nie pisałam cały czas mając nadzieję ,że to przemyślą.[/QUOTE] Ojjj, coś Kasieńka nie ma szczęścia :( Tak to właśnie jest z robieniem niespodzianek albo prezentów w postaci zwierzaków... Quote
from_wonderland Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='baster i lusi']Tak jak pisałam wcześniej Kasia jest bezpieczna w hotelu,tylko musimy szukać kasy by mogła w nim zostać jak najdłużej.Domku szukamy dalej bo Kasia zasługuje na to .[/QUOTE] Kurcze, troche szkoda jednak. Ale jeszcze znajdzie sie dom. Idealny. Mimo to pani mogłaby od razu dać znać, że jednak nie. Quote
andzia69 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Czyli Kasi dalej nikt nie chce?:( przydałby się jej domek na zimę....kurcze - tylu staruszkom się udaje, a jej jakoś nie:( Quote
paulina02 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Myśle że Kasia się doczeka i będzie szczęsliwa tylko musi jeszcze troche poczekac.. Quote
paulina02 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Dzwonili do mnie w sprawie pekińczyka a ten już znalazł domek i pani się pyta czy mam innego pieska ja mówię tak amstafkę a pani o nie to ta rasa :shake: Quote
baster i lusi Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='paulina02']Dzwonili do mnie w sprawie pekińczyka a ten już znalazł domek i pani się pyta czy mam innego pieska ja mówię tak amstafkę a pani o nie to ta rasa :shake:[/QUOTE] i tu pojawia się problem .Pani ta od Ciebie jak powiedziałam ,że przyjdzie dziewczyna na PA z amstaffem to też pytała ,,,czy Kasia to Amstaff więc ja pytam to nie oglądała Pani fotek? Quote
lula2010 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='paulina02']Dzwonili do mnie w sprawie pekińczyka a ten już znalazł domek i pani się pyta czy mam innego pieska ja mówię tak amstafkę a pani o nie to ta rasa :shake:[/QUOTE] ......to cudowna rasa....moja ma juz 12-lat ,ludzie sie nasluchali ,rece opadaja na takie stwierdzenia....kciuki za domek dla Kasi trzymam :eviltong: Quote
doddy Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 To dla odmiany jak ja mówię, że ogłoszenie o aście jest już nieaktualne, to często słyszę zapytanie "czy yorków nie macie?". Quote
from_wonderland Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A., to tradycyjne. Do mnie ostatnio dzwoniła kobieta z ogłoszenia owczarkopodobnego psiaka. Stwierdziła, że czarujący, ale ją bardziej interesują szczeniaki labradorka czekoladowe. Niestety, akurat takiegoż nie miałam :roll: Quote
baster i lusi Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='doddy']To dla odmiany jak ja mówię, że ogłoszenie o aście jest już nieaktualne, to często słyszę zapytanie "czy yorków nie macie?".[/QUOTE] z skrajności w skrajność toż yorki też ,,bestie":lol: Quote
MALWA Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nie rozumiem po co ludzie dzwonią z ogłoszenia i pytają o innego psa? To faktycznie tak, jakby zdjęcia nie widzili, albo szukają, ale nie wiedzą gdzie. Quote
baster i lusi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dzwoniłam do hotelu u Kasi wszystko dobrze.Ładnie zjada ,jest grzeczna no i oczko nie dokucza.Aida wykupiła ogłoszenia na całą Polskę i nic zero telefonów.Kurde szkoda bo to taka piękna sunia.Będziemy ogłaszać do skutku. Quote
paulina02 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 A ja jak rozmawiałam z tamtą panią mówiłam jej przecież że to amstaf , pytała się jeszcze o jej kolor ...Ludzie nie raz sami nie wiedzą co chcą.. Quote
baster i lusi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='baster i lusi']To pieski ale dziś po rozmowie telefonicznej z Panią obawiam się ,że nadal będziemy szukać domku dla Kasi. [COLOR=#000000] Wstrzymujemy się do piątku bo w piątek wraca mąż tej Pani i jeszcze chcą przemyśleć i przedyskutować .Dajemy Pani czas bo każda adopcja musi być przemyślana.[/COLOR][/QUOTE] [quote name='baster i lusi']Nie wiem ale myślę ,że to była jakaś spontaniczna decyzja i dopiero teraz Pani zastanawia się analizując wszystkie za i przeciw.[/QUOTE] [quote name='MALWA']A skoro czeka na to, aż wróci do domu mąz, to może ona sama podjęła tę decyzję, bez konsultacji ze wszystkimi członkami rodziny?[/QUOTE] [quote name='baster i lusi']tak miała to być niespodzianka.nie wiem co wyniknie z rozmowy z mężem ale mam nadzieję,że jednak jest to ten domek dla Kasi.[/QUOTE] [quote name='MALWA']Dziwne to trochę, to zachowanie Pani. Może chce dobrze, ale taka niespodzianka? Myslę, że to musi być przemyślana decyzja, i popierana przez wszystkich w domu.[/QUOTE] [quote name='baster i lusi']Byle zgodzili się na wizytę bo cioteczka ma wziąść asta i zobaczą ,że te psiaki wcale nie są takie złe bo to przekochane psiaki.Ja też w skrytości ducha wierzę,że to jednak domek dla Kasi.[/QUOTE] [quote name='paulina02']A ja jak rozmawiałam z tamtą panią mówiłam jej przecież że to amstaf , pytała się jeszcze o jej kolor ...Ludzie nie raz sami nie wiedzą co chcą..[/QUOTE] myślę,że było tak ...Pani zobaczyła ogłoszenie Kasia się spodobała ale dopiero potem zaczęła myśleć. Quote
paulina02 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Pewnie tak ale najgorsze że dużo ludzi skreśla psa - bo to ta rasa - to jest smutne ...Nie chcą zobaczyć jaki pies jest naprawdę tylko od razu won ...Ale nawet kundelek źle prowadzony może być groźny.... Quote
from_wonderland Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 No nic, taka mentalnośc. Najbardziej martwi to, że Kasia ma aż tyle ogłoszeń, na cały kraj już tyle czasu i jak na razie tak słabo z zainteresowaniem... Quote
baster i lusi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 kurde zobaczcie jakie piękności bez domu.ludzie są głupi i nie wiedzą jaki to cudne psiaki. [quote name='Justa i zwierzaki'][COLOR=#FF0000][B]Pilnie szukam DT,DS dla amstafki oddanej z powodu alergii nowo narodzonego dziecka ( aktualnie jest teraz u mojej koleżanki na TDT ), ale jej sunia się z nią nie zgadza a ze tez ma tylko jeden pokój to obie sunie sa przywiązane na smyczy i jak któraś się odwiąże to może dojść do tragedii , błagam o pomoc !!![/B][/COLOR][/QUOTE] [quote name='Justa i zwierzaki']Wydarzenie Dory do udostępniania: [URL]https://www.facebook.com/events/439588489420113/[/URL][/QUOTE] [quote name='Justa i zwierzaki']a tu zdjęcia Dory: [IMG]http://dl.dropbox.com/u/104046683/Dora/IMG_0988.JPG[/IMG] [IMG]http://dl.dropbox.com/u/104046683/Dora/IMG_0987.JPG[/IMG][/QUOTE] Quote
Recommended Posts