Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli dobrze liczę, to po wpłynięciu deklaracji musiałoby się znaleźć ponad 100 zł na koncie Kasi, by starczyło na hotelik....a na moim bazarku jest na razie 125 zł na trzy psiaki.........

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='from_wonderland']Ponad sto złoty, ale mamy jeszcze troszke czasu na jego zebranie, damy radę ;)[/QUOTE]

Jesli dopisza jeszcze klienci na bazarkach, to na pewno...........

Posted

[quote name='alab108']Lidka prosiła żeby przekazać, że ma problemy z komputerem, dlatego zniknęła, co nie znaczy zapomniała. Przeprasza.[/QUOTE]

Kto to jest Lidka?

Posted

A, to teraz rozumiem, dlaczego Lidka czyli Paulina jest tu tak rzadko..........

Jeśli dobrze liczę, to z mojego bazarku obecnie z opcji kT i licytacji jest juz 193 zł !!!!!!!!!!

Jeszcze nie wiem, jak będzie wyglądał podział tych pieniążków. MIało być na 3 psiaki. Buba juz jest w DS, ale nie wiem czy ta kasa będzie jej potrzebna, nie wiem czy nie było jakiś braków przy zapłacie za hotelik, do którego psina trafiła......

Poprosiłam na wątku Buby i jeszcze jednego psiaka, który pod koniec września trafi do DS o przekazanie swoich deklaracji dla psiaków z mojego obecnego bazarku tj. Saby i Kasi.

Jedna osoba do tej pory mi odpisała, ze wyraża zgodę, ale nie wskazała na którego psiaka. Ja nie chcę nikomu nic narzucać, ani też podejmować za kogoś decyzję.

Pod koniec sierpnia zadeklarowałam stałą wpłatę dla Buby, zapłaciłam za sierpień i wrzesień.

Skoro Buba trafiła do DS, to przenoszę tę deklarcję na Kasię - od października po 10 zł.

Posted

[IMG]http://imageshack.us/a/img690/609/dsc0393qs.jpg[/IMG]

P.S. Ze względów praktycznych, na stronę wklejam tylko 1 - 2 fotki. Zwykle po każdej sesji mam ich więcej więc jeśli ktoś chciałby je otrzymać (np do ogłoszeń) to proszę o PW i podanie swojego adresu mailowego:)

Posted

[quote name='baster i lusi']cioteczki komu Maciek777 mógłby przesłać fotki by wstawić na wątek.(bo ja tego nie umiem))[/QUOTE]

można do mnie [email protected]

Proszę też o głosy dla Białej Podlaskiej ...dziś o 18 koniec głosowania
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page10[/url]

Posted

Napisałam rano kilka pw od osób z wątku, na którym suczka znlazła DS.

Odpisała mi na razie jedna osoba, która płaci na tę sunię i jeszcze jednego psiaka, który pod koniec września trafi do DS pod Poznaniem ( domek ok, wiem, bo robiłam tam niedawno wizytę przedadopcyjną ! ), ze decyduje sie przenieść deklarację stałą na Kasię ! Nie podała ta osoba wprawdzie ile, ale coś na pewno! Super co ?