Jump to content
Dogomania

Mielec-COLLIE RUFUS 2.5.2007 ODSZEDL ZA TM [*], sunia collie-ADOPTOWANA

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj, 18:20 #1263
halcia
Bylam dzis w mielcu. sa PIEKNE 2COLI sunia i pies.Sa jeszcze w izolatce wierzyc mi sie nie chce ze takich psiakow ktos sie pozbyl.Moze uciekly zbo okres cieczek sie zaczal?Pozdrawiam.
Jest drugi collie, ale bez zdjec jeszcze.

Posted

Tylko musi troche przytyc, bo po smierci wlascicielki podobno sama byla przez dlugi czas. Widac tez slad po obrozy, futerko musi odrosnac. Ale mordka slodziutka :loveu:

Posted

Przepraszam maleńka, że nie wybrałam ciebie a Aldkę.
Każdy taki wybór jest bardzo trudny.

wierzę jednak, że już wkrótce znajdziesz wspaniały domek.

Mocno w to wierzę.

jesteś piękna;)

Posted

Sunia na pewno znajdzie domek...jestem tego pewna. Tylko dopiero po sterylizacji, zeby jakis rozmnazacz sie nie połasil na adopcje za 50 zl, a szczeniaki sprzadawalby po 200-300 zl.

Posted

Mamy nowego psa, wyrzuconego na drodze prowadzacej do schroniska, piekny, troche wychudzony ok. 6-7 letni pies.

tu z kolinka po zmarlej pani

tutaj sam

Posted

To jakiś obłęd jest.
Skąd bierze się ta nieodpowiedzialność ludzi. I to przekonanie, że jak się pies znudzi to można go po prostu wyrzucić z domu:angryy: .

Takie piękne psy.

Mieć dom z ogrodem......:roll: .

Posted

Nie jestem tego taka pewna Mulinko :shake:

Dalam co prawda sunie collie na allegro, ale na razie nikt w jej sprawie nie pisal.

A ludzi to juz dawno przestalam rozumiec...:mad: Skandalicznie sie zachowuja...nie wiedza co to milosc zwierzaka, wiernosc, radosc po przyjsciu panci z pracy. Tylko zysk i kasa sie liczy i piekny, mlody, koniecznie zdrowy pies, ktorym mozna sie pochwalic znajomym.