Nutusia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Dobry miesiąc jeść nie dawałam, żeby osiągnąć efekt :) Quote
Gusiaczek Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 O rany!!!!! cała chaupa gości :multi: Witam serdecznie i baaaaaaaaardzo rada jestem że etipczykom ;) smakowało :) Ovo i Gusiak Quote
Nutusia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ovka - to my teraz czekamy na Cię u nas! Zrewanżujemy się wspólnym ganiankiem i ryciem w kretowiskach :) Krecha, Gliździoch, Gapcia i Lesław Quote
Isadora7 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Nutusia']Ovka - to my teraz czekamy na Cię u nas! Zrewanżujemy się wspólnym ganiankiem i ryciem w kretowiskach :) Krecha, Gliździoch, Gapcia i Lesław[/QUOTE] Ja też chcę poryć, Dorota mi nie pzowala kopać w kanapie. Rambo Kopacz (ale nie Ewa) Quote
Nutusia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Wiesz co, Rambo... My Cię zapraszamy - Lesława się spacyfikuje "natenczas" ;) Pokopiesz sobie, Chłopaku, ile będziesz chciał! W ziemi prawdziwej, czarnej albo piaszczystej, nie tam w żadnej kanapie! Tylko niech się Dorota przed Helenką odpowiednio zabezpieczy... Quote
Gusiaczek Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='Nutusia']Ovka - to my teraz czekamy na Cię u nas! Zrewanżujemy się wspólnym ganiankiem i ryciem w kretowiskach :) Krecha, Gliździoch, Gapcia i Lesław[/QUOTE] Po powrocie z leniuchowania będę RuduSiwie na rycie namawiać ;) [quote name='Isadora7']Ja też chcę poryć, Dorota mi nie pzowala kopać w kanapie. Rambo Kopacz (ale nie Ewa)[/QUOTE] Uffffffff, dobrze że nie Ewa ;) Rambo trza się skrzyknąć i jadziem :) Ovka mająca plany [quote name='Nutusia']Wiesz co, Rambo... My Cię zapraszamy - Lesława się spacyfikuje "natenczas" ;) Pokopiesz sobie, Chłopaku, ile będziesz chciał! W ziemi prawdziwej, czarnej albo piaszczystej, nie tam w żadnej kanapie! Tylko niech się Dorota przed Helenką odpowiednio zabezpieczy...[/QUOTE] No, i gitara :) Quote
Isadora7 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Nutusia']Wiesz co, Rambo... My Cię zapraszamy - Lesława się spacyfikuje "natenczas" ;) Pokopiesz sobie, Chłopaku, ile będziesz chciał! W ziemi prawdziwej, czarnej albo piaszczystej, nie tam w żadnej kanapie! Tylko niech się Dorota przed Helenką odpowiednio zabezpieczy...[/QUOTE] No to się pakuje. A Dorota sie naszpikuje dragami. Rambo Quote
Mattilu Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 O rany Gusiaczku, juz zamawiam kolejna porcje na nastepnym bazarku!!! Takie widoki warte sa kazdych pieniedzy:loveu: ale Duszka zawsze z tylu... Quote
Isadora7 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Mattilu']O rany Gusiaczku, juz zamawiam kolejna porcje na nastepnym bazarku!!! Takie widoki warte sa kazdych pieniedzy:loveu: ale Duszka zawsze z tylu...[/QUOTE] Ja tez od razu w ślepo zamawiam Quote
Gusiaczek Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Ellig']Ovolinka czy juz sie spakowalas:)[/QUOTE] Jeszcze nie, ale mam nową czerwoną obróżkę. Ta śliczna niebieska od Ciebie zaczyna się przecierać (nie wiem, może za mocno ciągnę ;)) . Jednakowoż lista rzeczy do zabrania rośnie ;) Quote
Gusiaczek Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Isadora7']No to się pakuje. A Dorota sie naszpikuje dragami. Rambo[/QUOTE] Hi! będzie odlotowo z naszpikowaną Dorotą :multi: [quote name='Mattilu']O rany Gusiaczku, juz zamawiam kolejna porcje na nastepnym bazarku!!! Takie widoki warte sa kazdych pieniedzy:loveu: ale Duszka zawsze z tylu...[/QUOTE] Poważnie myślę o przebranżowieniu .... miast w kulturze w kuchni będę robić .... kulturalnie rzecz jasna ;) Tak, Duszka Okruszeczek bardzo bojaźliwa widać ... Quote
Nutusia Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ja Ci już dawno mówiłam, że w kuchni byś karierę zrobiła, a w tej kulturze to się jednak trochę... marnujesz ;) Przyjeżdżajta naćpane abo nie - nienaćpanych naćpamy we własnym zakresie :) Duszka jest bojaźliwa, a poza tym spróbowałybyście się dopchać do pierwszego rzędu - trzeba być prawdziwym kamikadze :) Quote
Isadora7 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']Hi! będzie odlotowo z naszpikowaną Dorotą :multi: Poważnie myślę o przebranżowieniu .... miast w kulturze w kuchni będę robić .... kulturalnie rzecz jasna ;) Tak, Duszka Okruszeczek bardzo bojaźliwa widać ...[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Ja Ci już dawno mówiłam, że w kuchni byś karierę zrobiła, a w tej kulturze to się jednak trochę... marnujesz ;) Przyjeżdżajta naćpane abo nie - nienaćpanych naćpamy we własnym zakresie :) Duszka jest bojaźliwa, a poza tym spróbowałybyście się dopchać do pierwszego rzędu - trzeba być prawdziwym kamikadze :)[/QUOTE] I przebiłabyś wrzaskliwą, bufonowatą Gesslerową Quote
Mattilu Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Isadora7']I przebiłabyś wrzaskliwą, bufonowatą Gesslerową[/QUOTE] Noo, tu mam wątpliwości. Właśnie dlatego, że pani G jest wrzaskliwa i bufonowata, a nasz Gusiaczek subtelny. Zaś tłum wielbi wrzaskliwych. Ale my nie! Ovo, pamiętaj, jedziemy latem do SWF z ciachami i pierogami:-) Mattilu mówi, że jak Gusiaczek zaczyni, to ona może lepić, bo to umie. Fotki Ovo w eleganckiej nowej obróżce prosiem:loveu: Quote
Isadora7 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Celina12']O tak-też kcem fotek w obróżce.....[/QUOTE] popieram......... Quote
Gusiaczek Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Isadora7']I przebiłabyś wrzaskliwą, bufonowatą Gesslerową[/QUOTE] najchętniej bym ją pobiła .... nie znoszę, jak kura kwadratowych jajek, tego babona :angryy: [quote name='Mattilu']Noo, tu mam wątpliwości. Właśnie dlatego, że pani G jest wrzaskliwa i bufonowata, a nasz Gusiaczek subtelny. Zaś tłum wielbi wrzaskliwych. Ale my nie! Ovo, pamiętaj, jedziemy latem do SWF z ciachami i pierogami:-) Mattilu mówi, że jak Gusiaczek zaczyni, to ona może lepić, bo to umie. Fotki Ovo w eleganckiej nowej obróżce prosiem:loveu:[/QUOTE] Co do subtelności Gusiaka miałabym wątpliwości, ale miło jej się zrobiło ;) Czekam na wakacyjne spotkanie bardzo :multi:, a pierogów G. nie lepi palcami ino czymś takim, co nazywają "szczęką teściowej" zdjęcia za moment już czekają na fotosiku ;) [quote name='Celina12']O tak-też kcem fotek w obróżce.....[/QUOTE] nawet we dwóch bendom, bo od pcheł i innego ścierwa posiadam [quote name='Isadora7']popieram.........[/QUOTE] no dobra, zara wklejam ;) Quote
Gusiaczek Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [IMG]http://images36.fotosik.pl/457/57aa83d16c4b792e.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/1877/6c8a9501e108b931.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/2025/a66c12635b99bc51.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ohohohoooooo... taki bardziej indiański dizajn :) No i pięknie, ale czego się było spodziewać, skoro nie od dziś wiadomo, że ładnemu we wszystkim ładnie ;) Quote
Gusiaczek Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Nutusia']Ohohohoooooo... taki bardziej indiański dizajn :) No i pięknie, ale czego się było spodziewać, skoro nie od dziś wiadomo, że ładnemu we wszystkim ładnie ;)[/QUOTE] Dzięki Ciocia:) Ovo ładna;) Quote
Gusiaczek Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Wczoraj nadniespodziewanie zawitał do nas wujek Marcin. Gusiak nie może przeżałować, że nie chyciła za aparat fot :( Wujek stwierdził, że SiwoRude nie umieją się ze mną bawić ..... złapał w zęby moją piłeczkę, padł na kolana i warcząc mnie gonił Początkowo byłam przestraszona, ale za chwilę ganiałam i szarpałam się z nim aż miło :) Z kosteczką ,już nieco sfatygowaną, w zębach też mnie ganiał Ale było fajowo :multi: Latem mamy pojechać na wieś do jego rodziców - tam jest dużo psiów, bo tata wujka z naszej bajki. Ovo zganiana przez wujka Quote
Celina12 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 A to Ci się udał ten Wujek...aż zazdrość bierze. A obróżkę masz cudną.....śliczni Ci w niej....... Dumiś Quote
Gusiaczek Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Dzięki, Dumiś :) Poszpanuję w Zwierzyńcu ;) Tak, wujek klawy jest Quote
Recommended Posts