Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Ovka - to my teraz czekamy na Cię u nas! Zrewanżujemy się wspólnym ganiankiem i ryciem w kretowiskach :)
Krecha, Gliździoch, Gapcia i Lesław[/QUOTE]

Ja też chcę poryć, Dorota mi nie pzowala kopać w kanapie. Rambo Kopacz (ale nie Ewa)

Posted

Wiesz co, Rambo... My Cię zapraszamy - Lesława się spacyfikuje "natenczas" ;) Pokopiesz sobie, Chłopaku, ile będziesz chciał! W ziemi prawdziwej, czarnej albo piaszczystej, nie tam w żadnej kanapie! Tylko niech się Dorota przed Helenką odpowiednio zabezpieczy...

Posted

[quote name='Nutusia']Ovka - to my teraz czekamy na Cię u nas! Zrewanżujemy się wspólnym ganiankiem i ryciem w kretowiskach :)
Krecha, Gliździoch, Gapcia i Lesław[/QUOTE]

Po powrocie z leniuchowania będę RuduSiwie na rycie namawiać ;)

[quote name='Isadora7']Ja też chcę poryć, Dorota mi nie pzowala kopać w kanapie. Rambo Kopacz (ale nie Ewa)[/QUOTE]

Uffffffff, dobrze że nie Ewa ;)
Rambo trza się skrzyknąć i jadziem :)
Ovka mająca plany

[quote name='Nutusia']Wiesz co, Rambo... My Cię zapraszamy - Lesława się spacyfikuje "natenczas" ;) Pokopiesz sobie, Chłopaku, ile będziesz chciał! W ziemi prawdziwej, czarnej albo piaszczystej, nie tam w żadnej kanapie! Tylko niech się Dorota przed Helenką odpowiednio zabezpieczy...[/QUOTE]

No, i gitara :)

Posted

[quote name='Nutusia']Wiesz co, Rambo... My Cię zapraszamy - Lesława się spacyfikuje "natenczas" ;) Pokopiesz sobie, Chłopaku, ile będziesz chciał! W ziemi prawdziwej, czarnej albo piaszczystej, nie tam w żadnej kanapie! Tylko niech się Dorota przed Helenką odpowiednio zabezpieczy...[/QUOTE]

No to się pakuje. A Dorota sie naszpikuje dragami. Rambo

Posted

[quote name='Mattilu']O rany Gusiaczku, juz zamawiam kolejna porcje na nastepnym bazarku!!! Takie widoki warte sa kazdych pieniedzy:loveu:

ale Duszka zawsze z tylu...[/QUOTE]

Ja tez od razu w ślepo zamawiam

Posted

[quote name='Ellig']Ovolinka czy juz sie spakowalas:)[/QUOTE]

Jeszcze nie, ale mam nową czerwoną obróżkę. Ta śliczna niebieska od Ciebie zaczyna się przecierać (nie wiem, może za mocno ciągnę ;)) .
Jednakowoż lista rzeczy do zabrania rośnie ;)

Posted

[quote name='Isadora7']No to się pakuje. A Dorota sie naszpikuje dragami. Rambo[/QUOTE]

Hi! będzie odlotowo z naszpikowaną Dorotą :multi:

[quote name='Mattilu']O rany Gusiaczku, juz zamawiam kolejna porcje na nastepnym bazarku!!! Takie widoki warte sa kazdych pieniedzy:loveu:

ale Duszka zawsze z tylu...[/QUOTE]

Poważnie myślę o przebranżowieniu .... miast w kulturze w kuchni będę robić ....
kulturalnie rzecz jasna ;)
Tak, Duszka Okruszeczek bardzo bojaźliwa widać ...

Posted

Ja Ci już dawno mówiłam, że w kuchni byś karierę zrobiła, a w tej kulturze to się jednak trochę... marnujesz ;)
Przyjeżdżajta naćpane abo nie - nienaćpanych naćpamy we własnym zakresie :)
Duszka jest bojaźliwa, a poza tym spróbowałybyście się dopchać do pierwszego rzędu - trzeba być prawdziwym kamikadze :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Hi! będzie odlotowo z naszpikowaną Dorotą :multi:

Poważnie myślę o przebranżowieniu .... miast w kulturze w kuchni będę robić ....
kulturalnie rzecz jasna ;)
Tak, Duszka Okruszeczek bardzo bojaźliwa widać ...[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Ja Ci już dawno mówiłam, że w kuchni byś karierę zrobiła, a w tej kulturze to się jednak trochę... marnujesz ;)
Przyjeżdżajta naćpane abo nie - nienaćpanych naćpamy we własnym zakresie :)
Duszka jest bojaźliwa, a poza tym spróbowałybyście się dopchać do pierwszego rzędu - trzeba być prawdziwym kamikadze :)[/QUOTE]

I przebiłabyś wrzaskliwą, bufonowatą Gesslerową

Posted

[quote name='Isadora7']I przebiłabyś wrzaskliwą, bufonowatą Gesslerową[/QUOTE]

Noo, tu mam wątpliwości. Właśnie dlatego, że pani G jest wrzaskliwa i bufonowata, a nasz Gusiaczek subtelny. Zaś tłum wielbi wrzaskliwych. Ale my nie!

Ovo, pamiętaj, jedziemy latem do SWF z ciachami i pierogami:-) Mattilu mówi, że jak Gusiaczek zaczyni, to ona może lepić, bo to umie.

Fotki Ovo w eleganckiej nowej obróżce prosiem:loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']I przebiłabyś wrzaskliwą, bufonowatą Gesslerową[/QUOTE]

najchętniej bym ją pobiła .... nie znoszę, jak kura kwadratowych jajek, tego babona :angryy:

[quote name='Mattilu']Noo, tu mam wątpliwości. Właśnie dlatego, że pani G jest wrzaskliwa i bufonowata, a nasz Gusiaczek subtelny. Zaś tłum wielbi wrzaskliwych. Ale my nie!

Ovo, pamiętaj, jedziemy latem do SWF z ciachami i pierogami:-) Mattilu mówi, że jak Gusiaczek zaczyni, to ona może lepić, bo to umie.

Fotki Ovo w eleganckiej nowej obróżce prosiem:loveu:[/QUOTE]

Co do subtelności Gusiaka miałabym wątpliwości, ale miło jej się zrobiło ;)
Czekam na wakacyjne spotkanie bardzo :multi:, a pierogów G. nie lepi palcami ino czymś takim, co nazywają "szczęką teściowej"
zdjęcia za moment już czekają na fotosiku ;)

[quote name='Celina12']O tak-też kcem fotek w obróżce.....[/QUOTE]

nawet we dwóch bendom, bo od pcheł i innego ścierwa posiadam

[quote name='Isadora7']popieram.........[/QUOTE]

no dobra, zara wklejam ;)

Posted

[IMG]http://images36.fotosik.pl/457/57aa83d16c4b792e.jpg[/IMG]

[IMG]http://images49.fotosik.pl/1877/6c8a9501e108b931.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/2025/a66c12635b99bc51.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']Ohohohoooooo... taki bardziej indiański dizajn :) No i pięknie, ale czego się było spodziewać, skoro nie od dziś wiadomo, że ładnemu we wszystkim ładnie ;)[/QUOTE]

Dzięki Ciocia:)
Ovo ładna;)

Posted

Wczoraj nadniespodziewanie zawitał do nas wujek Marcin.
Gusiak nie może przeżałować, że nie chyciła za aparat fot :(

Wujek stwierdził, że SiwoRude nie umieją się ze mną bawić .....
złapał w zęby moją piłeczkę, padł na kolana i warcząc mnie gonił
Początkowo byłam przestraszona, ale za chwilę ganiałam i szarpałam się z nim aż miło :)
Z kosteczką ,już nieco sfatygowaną, w zębach też mnie ganiał
Ale było fajowo :multi:

Latem mamy pojechać na wieś do jego rodziców - tam jest dużo psiów, bo tata wujka z naszej bajki.

Ovo zganiana przez wujka