Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Gusiaczek']BardzoDobrejNocki Wszyystkim[/QUOTE] Wzejmnie :) Quote
Gusiaczek Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 (edited) I co? Nic nie wiecie, a ja jestem najszczęśliwsza na świecie :multi: 27 kwietnia jadę do, no ????? do ....ZWIERZYŃCA :multi: Niestety nie do naszej Pani, bo Gusiak spóźniła się z telefonem .... o godzinę :mad: i jakiś palant zajął nasz pokój :( ale obiecała, że na MOJĄ łąkę będziemy chodziły codziennie bez względu na pogodę :cool2::painting::sweetCyb: Zatem wczasy letnie mamy zimą, a latem się okaże ;) Pozdrawiam Ovo radosna Ps. Zmykam z dogo, bo Gusiak założyła mi inny wątek i gdzie indziej (po cholerę jej jakoweś wątki sama nie wiem, mnie na ....na też nie wiem ... jak to się po człeczemu gada ????) Powiedziała, że tu jest miejsce do pomocy Ogonkom, a nie na chwalenie się jaką kupę dziś zwaliłam ;) Edited April 6, 2013 by Gusiaczek Ps Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Poproś Ovo swoją mamusię Gusiaczka, zęby nam podała link do tego nowego wątku ;) Quote
Gusiaczek Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Poproś Ovo swoją mamusię Gusiaczka, zęby nam podała link do tego nowego wątku ;)[/QUOTE] Oj, Ziutencjo, jest mi źle i przykro. Usłyszałam, że o "koopach" ino piszę .... ehhhhhhhhhhh łatwo mi dowalić ... Quote
Ellig Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Oj, Ziutencjo, jest mi źle i przykro. Usłyszałam, że o "koopach" ino piszę .... ehhhhhhhhhhh łatwo mi dowalić ...[/QUOTE] "Kooopa", wazna rzecz! Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Poproś Ovo swoją mamusię Gusiaczka, zęby nam podała link do tego nowego wątku ;)[/QUOTE] Popieram prosbe cioci Ziutki. Gusiak, wiesz, przez chwile ja tez pomyslalam sobie, ze wlasciwie nie mam po co pisac o Hopce, bo ona jest juz bezpieczna. Ale potem przyszlo mi na mysl jak bardzo sie ciesze, gdy sa wiesci z domkow psow, ktorym kibicowalam. One dalej mnie obchodza. Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dokładnie! Na takie wątki się wchodzi odreagować, utrzymać się w przekonaniu, że warto i po prostu... beztrosko popisać o kupach :) Quote
Gusiaczek Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Nutusia']Oby śnieg stopniał do tego czasu (jednak) ;)[/QUOTE] [quote name='Mattilu']Dobrych wywczasow:)[/QUOTE] [quote name='Ellig']"Kooopa", wazna rzecz![/QUOTE] [quote name='Nutusia']Czasami wręcz... PODSTAWOWA! ;)[/QUOTE] [quote name='Mattilu']Popieram prosbe cioci Ziutki. Gusiak, wiesz, przez chwile ja tez pomyslalam sobie, ze wlasciwie nie mam po co pisac o Hopce, bo ona jest juz bezpieczna. Ale potem przyszlo mi na mysl jak bardzo sie ciesze, gdy sa wiesci z domkow psow, ktorym kibicowalam. One dalej mnie obchodza.[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Dokładnie! Na takie wątki się wchodzi odreagować, utrzymać się w przekonaniu, że warto i po prostu... beztrosko popisać o kupach :)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Quote
Gusiaczek Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Nutusia']W rzeczy samej :)[/QUOTE] .......... :) Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ja tam lubie czytać o koopach... A najbardziej...jak te koopy sa ok :) Quote
Gusiaczek Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Ziutka']Ja tam lubie czytać o koopach... A najbardziej...jak te koopy sa ok :)[/QUOTE] ehhhhhhhhhhh Cioteczki, stawiacie nas na nogi :loveu: Quote
Ziutka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Gusiaczek']ehhhhhhhhhhh Cioteczki, stawiacie nas na nogi :loveu:[/QUOTE] No i własnie chciałam zapytać...jaki dzisiaj był koopal szanownej Ovo ? :eviltong: Quote
Gusiaczek Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Ziutka']No i własnie chciałam zapytać...jaki dzisiaj był koopal szanownej Ovo ? :eviltong:[/QUOTE] Już melduję Cioteczko - koopal był piękny, jak marzenie ;) Quote
Ziutka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Gusiaczek']Już melduję Cioteczko - koopal był piękny, jak marzenie ;)[/QUOTE] Nooo, takie koopale to ja rozumiem :) Brawo Ovolinko...zawsze proszę tak robić :mad: Całuseczek w noseczek :loveu: Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Czesc Ovka, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze Ty walisz zdrowe koopale, bo ostatnio tyle smutnych wiadomosci:( Czy Ty tez lubisz lapac muchy? Bo Hopka bardzo! A ze muchy w pierwszym wiosennym sloncu siadaja na szybie, wiec mam caly dol drzwi balkonowych usmarowany mokrym nochalem. trzymaj sie Ovka! Quote
Nutusia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Tak to jest, gdy się psu myśliwskiego innych polowań nie zapewnia. Zostaje tylko polowanie na... muchy ;) Quote
Gusiaczek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Ziutka']Nooo, takie koopale to ja rozumiem :) Brawo Ovolinko...zawsze proszę tak robić :mad: Całuseczek w noseczek :loveu:[/QUOTE] Cmo Cmok Cioteczko :) [quote name='Mattilu']Czesc Ovka, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze Ty walisz zdrowe koopale, bo ostatnio tyle smutnych wiadomosci:( Czy Ty tez lubisz lapac muchy? Bo Hopka bardzo! A ze muchy w pierwszym wiosennym sloncu siadaja na szybie, wiec mam caly dol drzwi balkonowych usmarowany mokrym nochalem. trzymaj sie Ovka![/QUOTE] Gusiak gada że dziś czarny wtorek:( złych wiadomości aż nadto :( siedzi w robocie usmarkana po kolana, zapuchnięta i z przenicowanym żołądkiem, bo owe wiadomości wywróciły jej żołądek na drugą stronę :shake: a muchi nie specjalnie mnie interesowały w ubiegłym roku - no może troszkę;) tegoroczne na Bemowie jeszcze śpią buziole Hopsalinko :) [quote name='Nutusia']Tak to jest, gdy się psu myśliwskiego innych polowań nie zapewnia. Zostaje tylko polowanie na... muchy ;)[/QUOTE] otóż to ;) Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Nutusia']Tak to jest, gdy się psu myśliwskiego innych polowań nie zapewnia. Zostaje tylko polowanie na... muchy ;)[/QUOTE] [quote name='Gusiaczek'] otóż to ;)[/QUOTE] No ja bardzo przepraszam. W umowie adopcyjnej nic o tym nie było. Ja się godziłam na adopcję kundla warmińsko-mazurskiego podwórzowego a nie psa myśliwskiego :eviltong: Quote
Nutusia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 A nie jest napisane w umowie, że w typie teriera?... Cholercia, ale BUBEL nie umowa :( Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Nutusia']A nie jest napisane w umowie, że w typie teriera?... Cholercia, ale BUBEL nie umowa :([/QUOTE] Właśnie :czytaj: Quote
Recommended Posts