Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to klawe wakacje nam się szykują :) :multi:

Gusiak teraz zła jak osa. Chce na długą majówkę pojechać w Góry Świętokrzyskie,
wisi na telefonie i nie może znaleźć kwatery, bo z pieskiem "raczej nie". Pomijamy owo "raczej"
( prof Świderski dostawał piany, gdy ktoś palnął "raczej") - nie kumamy
d l a c z e g o ????? nie.
Widzisz Hopka, u nas też dziwnych człowieków pod dostatkiem
- zwłaszcza w świętokrzyskim :mad:

Posted

Jest chyba taki wątek na dogo, gdzie można na wakacje z psem i kto co poleca. Powiedz Gusiakowi, żeby napisała PW do Cioci Węgielkowej - ona w świętkorzyskim "rządzi" ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Jest chyba taki wątek na dogo, gdzie można na wakacje z psem i kto co poleca. Powiedz Gusiakowi, żeby napisała PW do Cioci Węgielkowej - ona w świętkorzyskim "rządzi" ;)[/QUOTE]

Dzięki Ciocia :)
Powiem, jak się odklei od dogo ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Skoro aż tak długo macie być, to proszę wykonać dalszy hopek (zabierając Ovkę pod odnóże) i dohopkować do Sowiej Woli, Folwarcznej zresztą!!![/QUOTE]
No, taki mamy plan :)

Posted

[quote name='Ziutka']Cześć Ovolinko, znalazła już Twoja pańcia tą kwatere ? :)[/QUOTE]

:( nie znalazła jeszcze, ale jak ją znam coś wyduma ;)

[quote name='Mattilu']No, taki mamy plan :)[/QUOTE]

Szturmem weźmiemy SWF :evil_lol:

Posted

[quote name='Mattilu']akurat! będą się cieszyć jak nie wiem co!!! bo na pewno juz się i za Ovoliną i za Hopcią okropnie stęsknili...[/QUOTE]

Coś ze mną nie tak ? ...... łeb prawie ukręciłam, by awatarka Waszego oblukać ....

Posted

[quote name='Mattilu']Bo ja go nie umiem obrócić :shake: przecież mówiłam już wielokrotnie, że ja technicznie jestem sprawna inaczej...:niewiem:[/QUOTE]

I ja tuman techniczny, ale wstawiam do painta i gitara;) tam wszystko da się zrobić nic nie umiejąc:)

Posted

Nutusia jak zwykle mnie rozumie. W środę pracuję w biurze, to może tam znajdę tych co znają painta (w Ani z Zielonego Wzgórza byli ci co znali Józefa) i mi pomogą przekręcić awatarka. I tak widać, że pies leży i mu dobrze :)

Posted

[quote name='Mattilu']Nutusia jak zwykle mnie rozumie. W środę pracuję w biurze, to może tam znajdę tych co znają painta (w Ani z Zielonego Wzgórza byli ci co znali Józefa) i mi pomogą przekręcić awatarka. I tak widać, że pies leży i mu dobrze :)[/QUOTE]
Zdjecie na maila poproszę:)

Posted

[quote name='Mattilu']No i co z tą kwaterą w świętokrzyskiem? znalazłyście coś? Ja Wam mówię, lepiej jedźcie w Tatry albo Bieszczady, tam są bardziej psiolubni ;)[/QUOTE]

Nic nie znalazłam.
Bieszczady kocham, ale teraz zależy mi na rozsądniejszej odległości.

Posted

W ostateczności możemy zawrzeć układ taki, że Ovka na majówkę przyjeżdża do mnie, a Wy sobie możecie nawet do... zimnych krajów pochachać! ;) Hmmm... tylko czy wytrzymacie całą majówkę, a nie już nazajutrz zobaczę dwa stęsknione osobniki pod bramą? :)

Posted

[quote name='Nutusia']W ostateczności możemy zawrzeć układ taki, że Ovka na majówkę przyjeżdża do mnie, a Wy sobie możecie nawet do... zimnych krajów pochachać! ;) Hmmm... tylko czy wytrzymacie całą majówkę, a nie już nazajutrz zobaczę dwa stęsknione osobniki pod bramą? :)[/QUOTE]

Coś mi się widzi, że prawdę prawisz ;)