Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Skoro aż tak długo macie być, to proszę wykonać dalszy hopek (zabierając Ovkę pod odnóże) i dohopkować do Sowiej Woli, Folwarcznej zresztą!!! Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 No to klawe wakacje nam się szykują :) :multi: Gusiak teraz zła jak osa. Chce na długą majówkę pojechać w Góry Świętokrzyskie, wisi na telefonie i nie może znaleźć kwatery, bo z pieskiem "raczej nie". Pomijamy owo "raczej" ( prof Świderski dostawał piany, gdy ktoś palnął "raczej") - nie kumamy d l a c z e g o ????? nie. Widzisz Hopka, u nas też dziwnych człowieków pod dostatkiem - zwłaszcza w świętokrzyskim :mad: Quote
Nutusia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jest chyba taki wątek na dogo, gdzie można na wakacje z psem i kto co poleca. Powiedz Gusiakowi, żeby napisała PW do Cioci Węgielkowej - ona w świętkorzyskim "rządzi" ;) Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Nutusia']Jest chyba taki wątek na dogo, gdzie można na wakacje z psem i kto co poleca. Powiedz Gusiakowi, żeby napisała PW do Cioci Węgielkowej - ona w świętkorzyskim "rządzi" ;)[/QUOTE] Dzięki Ciocia :) Powiem, jak się odklei od dogo ;) Quote
Ziutka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Cześć Ovolinko, znalazła już Twoja pańcia tą kwatere ? :) Quote
Mattilu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Nutusia']Skoro aż tak długo macie być, to proszę wykonać dalszy hopek (zabierając Ovkę pod odnóże) i dohopkować do Sowiej Woli, Folwarcznej zresztą!!![/QUOTE] No, taki mamy plan :) Quote
Gusiaczek Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='Ziutka']Cześć Ovolinko, znalazła już Twoja pańcia tą kwatere ? :)[/QUOTE] :( nie znalazła jeszcze, ale jak ją znam coś wyduma ;) [quote name='Mattilu']No, taki mamy plan :)[/QUOTE] Szturmem weźmiemy SWF :evil_lol: Quote
Mattilu Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Gusiaczek'] Szturmem weźmiemy SWF :evil_lol:[/QUOTE] A myslisz, ze sie beda bronic? :evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='Mattilu']A myslisz, ze sie beda bronic? :evil_lol:[/QUOTE] Jak znam Nutusię (od ponad 30 lat) to nie będą ;) Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Nutusia']Co najwyżej stwarzać pozory ;) :)[/QUOTE] Pozorantka :megagrin::roflt: Quote
Mattilu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 akurat! będą się cieszyć jak nie wiem co!!! bo na pewno juz się i za Ovoliną i za Hopcią okropnie stęsknili... Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Mattilu']akurat! będą się cieszyć jak nie wiem co!!! bo na pewno juz się i za Ovoliną i za Hopcią okropnie stęsknili...[/QUOTE] Coś ze mną nie tak ? ...... łeb prawie ukręciłam, by awatarka Waszego oblukać .... Quote
Mattilu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Bo ja go nie umiem obrócić :shake: przecież mówiłam już wielokrotnie, że ja technicznie jestem sprawna inaczej...:niewiem: Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Mattilu']Bo ja go nie umiem obrócić :shake: przecież mówiłam już wielokrotnie, że ja technicznie jestem sprawna inaczej...:niewiem:[/QUOTE] I ja tuman techniczny, ale wstawiam do painta i gitara;) tam wszystko da się zrobić nic nie umiejąc:) Quote
Nutusia Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Nio... najpierw by trzeba było wiedzieć co on za jeden ten paint... co nie, Mattilu?... Quote
Mattilu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Nutusia jak zwykle mnie rozumie. W środę pracuję w biurze, to może tam znajdę tych co znają painta (w Ani z Zielonego Wzgórza byli ci co znali Józefa) i mi pomogą przekręcić awatarka. I tak widać, że pies leży i mu dobrze :) Quote
Ellig Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Mattilu']Nutusia jak zwykle mnie rozumie. W środę pracuję w biurze, to może tam znajdę tych co znają painta (w Ani z Zielonego Wzgórza byli ci co znali Józefa) i mi pomogą przekręcić awatarka. I tak widać, że pies leży i mu dobrze :)[/QUOTE] Zdjecie na maila poproszę:) Quote
Mattilu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Ellig']Zdjecie na maila poproszę:)[/QUOTE] Zaraz wysle! Dziekuje komputerowy guru :) Quote
Gusiaczek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Hopsanko - śliczny awatarek sprawiłaś sobą :) Quote
Mattilu Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 No i co z tą kwaterą w świętokrzyskiem? znalazłyście coś? Ja Wam mówię, lepiej jedźcie w Tatry albo Bieszczady, tam są bardziej psiolubni ;) Quote
Gusiaczek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Mattilu']No i co z tą kwaterą w świętokrzyskiem? znalazłyście coś? Ja Wam mówię, lepiej jedźcie w Tatry albo Bieszczady, tam są bardziej psiolubni ;)[/QUOTE] Nic nie znalazłam. Bieszczady kocham, ale teraz zależy mi na rozsądniejszej odległości. Quote
Nutusia Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 W ostateczności możemy zawrzeć układ taki, że Ovka na majówkę przyjeżdża do mnie, a Wy sobie możecie nawet do... zimnych krajów pochachać! ;) Hmmm... tylko czy wytrzymacie całą majówkę, a nie już nazajutrz zobaczę dwa stęsknione osobniki pod bramą? :) Quote
Mattilu Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Dokładnie to samo miałam napisać :lol: Quote
Gusiaczek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Nutusia']W ostateczności możemy zawrzeć układ taki, że Ovka na majówkę przyjeżdża do mnie, a Wy sobie możecie nawet do... zimnych krajów pochachać! ;) Hmmm... tylko czy wytrzymacie całą majówkę, a nie już nazajutrz zobaczę dwa stęsknione osobniki pod bramą? :)[/QUOTE] Coś mi się widzi, że prawdę prawisz ;) Quote
Recommended Posts