Ziutka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 A ja wpadam powiedzieć "Dobranoc" pieknej Ovolince i jej pańci :) Quote
Nutusia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Matka Ziutka - naganę Ci daję za tak późne kładzenie spać Synusia ;) Ovka, jak tam, nie zamarzłaś na porannym spacerku?... Quote
Gusiaczek Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='wojtuś']Super zbitka :D To Gusiaczku nie ma wyjścia - czas na odwiedziny u Nutusi :)[/QUOTE] Czas najwyższy:) Quote
Gusiaczek Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Ziutka']A ja wpadam powiedzieć "Dobranoc" pieknej Ovolince i jej pańci :)[/QUOTE] Zatem my DzieńDoberek mówimy:) O 23. 16 już dawno spałyśmy smacznie - ja w fotelu, Gusiak u siebie;) [quote name='Nutusia']Matka Ziutka - naganę Ci daję za tak późne kładzenie spać Synusia ;) Ovka, jak tam, nie zamarzłaś na porannym spacerku?...[/QUOTE] Tak się zgoniłam za piłeczką, że nawet nie zauważyłam, że się nieco ochłodziło:) Quote
Ziutka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Nutusia']Matka Ziutka - naganę Ci daję za tak późne kładzenie spać Synusia ;) [/QUOTE] Obiecuje poprawę Czarownico :loveu: Quote
Nutusia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Się dziś jednak podłamałam - musieliśmy... skrobać szyby w samochodzie. O 7 rano termometr z trudem dobił do... 2 stopni :( Głuptaki na dworze zostały, bo słońce świeci i już teraz np. jest całkiem znośnie. Co za kraj, żeby... ech, nie piszę więcej, bo szkoda słów i nerwów :( Quote
anica Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 .. ale będzie cieplej ,idzie jakiś cieplejszy front atmosferyczny :lol:... jasne ,że szkoda zdrowia na nerwy! a Tobie , Nutusiu dajemy całkowity [B]ZAKAZ![/B]... wszystkie siły zostaw... na Psie bidy w potrzebie :roll::lol: Quote
Malgoska Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Nutusia']Się dziś jednak podłamałam - musieliśmy... skrobać szyby w samochodzie. O 7 rano termometr z trudem dobił do... 2 stopni :( Głuptaki na dworze zostały, bo słońce świeci i już teraz np. jest całkiem znośnie. Co za kraj, żeby... ech, nie piszę więcej, bo szkoda słów i nerwów :([/QUOTE] skrobać szyby? matko! Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Dach Biedronki też był biały, ale skrobać nie trza było;) Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 3.15 Ovolinka snuje się po domu i piszczy. Napada Gusiaka. Gusiak wstaje. Ovo zerka na lodówkę (na której piłeczka "spacerkowa" leży). Gusiak nadal nie rozumie rozbudzenia nadrannego. Ovo przy drzwiach z wyrzutem w oczach. Gusiak się ubiera. Wychodzimy. Brzuszek bolał:( Mam nadzieję, że paskudzenie w domu mamy za sobą. Grzeczna Dziewczynka:) Quote
jola_li Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 No proszę, jaka mądra i ułożona psinka :)! Podwójnie zdrowia Wam życzę! Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Ovo najprawdopodobniej uraczyła się "smaczkiem" już lepiej jest. Katarzysko troche odpuściło. Miłej niedzieli, Jolu:) [quote name='jola_li']No proszę, jaka mądra i ułożona psinka :)! Podwójnie zdrowia Wam życzę![/QUOTE] Quote
Ellig Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Gusiaczek']3.15 Ovolinka snuje się po domu i piszczy. Napada Gusiaka. Gusiak wstaje. Ovo zerka na lodówkę (na której piłeczka "spacerkowa" leży). Gusiak nadal nie rozumie rozbudzenia nadrannego. Ovo przy drzwiach z wyrzutem w oczach. Gusiak się ubiera. Wychodzimy. Brzuszek bolał:( Mam nadzieję, że paskudzenie w domu mamy za sobą. Grzeczna Dziewczynka:)[/QUOTE] Brawo Ovolinka!!!!!!!!!!:) Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Ellig']Brawo Ovolinka!!!!!!!!!!:)[/QUOTE] Elu, jest taka kochana, że słów mało. Quote
anica Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [B]Bravo Ovolinko!!![/B] mądra sunieczka ,bardzo mądra! a przecież tak naprawdę to jeszcze ... młodziutka ,więc tym bardziej cieszy :loveu: Buziolek w nocholek :buzi: Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Dzielna Dziewczyna! Choć czytając relację sądziłam, że o grę w piłeczkę chodziło. W końcu pora nieważna, jak psa na zabawę weźmie ;) Hopka też wypróbowuje różne pory - na szczęście daje się szybko spacyfikować, bo reszta nie podejmuje tematu :) Quote
Gusiaczek Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Nioooooo, szkrab jeszcze z niej:) [quote name='anica'][B]Bravo Ovolinko!!![/B] mądra sunieczka ,bardzo mądra! a przecież tak naprawdę to jeszcze ... młodziutka ,więc tym bardziej cieszy :loveu: Buziolek w nocholek :buzi:[/QUOTE] Quote
Gusiaczek Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Piłeczka=spacerek, zatem dała mi do zrozumienia, że trzeba iść:) Bicepsy mam, że szwarceneger wysiada. Dzisiaj nie miałam siły na rzucanie - Ovka była niepocieszona i ... pozbawiła poduszkę frędzelków:) [quote name='Nutusia']Dzielna Dziewczyna! Choć czytając relację sądziłam, że o grę w piłeczkę chodziło. W końcu pora nieważna, jak psa na zabawę weźmie ;) Hopka też wypróbowuje różne pory - na szczęście daje się szybko spacyfikować, bo reszta nie podejmuje tematu :)[/QUOTE] Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Frędzelki są ze wszech miar zbyteczne. Nasz chodniczek też już jest frędzelkowo golutki :) Quote
Ziutka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Będą jakieś fotki pięknej Ovolinki ? :loveu: Quote
Gusiaczek Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Postaram się coś wybrać z ostatnich - mało ich, bo Ovka mało statyczna jest;) [quote name='Ziutka']Będą jakieś fotki pięknej Ovolinki ? :loveu:[/QUOTE] Quote
Malgoska Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Gusiaczek']3.15 Ovolinka snuje się po domu i piszczy. Napada Gusiaka. Gusiak wstaje. Ovo zerka na lodówkę (na której piłeczka "spacerkowa" leży). Gusiak nadal nie rozumie rozbudzenia nadrannego. Ovo przy drzwiach z wyrzutem w oczach. Gusiak się ubiera. Wychodzimy. Brzuszek bolał:( Mam nadzieję, że paskudzenie w domu mamy za sobą. Grzeczna Dziewczynka:)[/QUOTE] ooooo jaka kochana:) Quote
Ziutka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Gusiaczek']Postaram się coś wybrać z ostatnich - mało ich, bo Ovka mało statyczna jest;)[/QUOTE] No to czekam z utęsknieniem :) a to jej zdjęcie z awatarku wymiata :loveu: Quote
Gusiaczek Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 że też Jackowi udało się uchwycić Ovkę - pewnikiem czekała na piłeczkę;) [quote name='Ziutka']No to czekam z utęsknieniem :) a to jej zdjęcie z awatarku wymiata :loveu:[/QUOTE] Quote
anica Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Tak! ja też się zachwycam Ovolinką na tym zdjęciu z awatarku :loveu: [COLOR=#ff0000][B]GENIALNA FOTA!!!![/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts