Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']Wegielkowa, tekst w Twoim podpisie o bazarku jest powalający :roflt:[/QUOTE]
Gosiaczku, wąglik to co chwila ma iny podpis, zmienia go kilka razy dziennie :diabloti: i każdy taki sexualny :evil_lol:

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Gosiaczku, wąglik to co chwila ma iny podpis, zmienia go kilka razy dziennie :diabloti: i każdy taki sexualny :evil_lol:[/QUOTE] Józefko, proszę nie pisać tak brzydko, jesteś zbyt młoda, żeby pisać słowo na "s"....

Posted

[quote name='wegielkowa']Józefko, proszę nie pisać tak brzydko, jesteś zbyt młoda, żeby pisać słowo na "s"....[/QUOTE]
Wągliku, to przez Ciebie piszę takie brzydkie słowa, widzę je codziennie na dogo w Twoim podpisie :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Gosiaczku, wąglik to co chwila ma iny podpis, zmienia go kilka razy dziennie :diabloti: i każdy taki sexualny :evil_lol:[/QUOTE]

Rozerotyzowała się nam cioteczka wąglik ;)

Posted

[quote name='wegielkowa']Józefko, proszę nie pisać tak brzydko, jesteś zbyt młoda, żeby pisać słowo na "s"....[/QUOTE]

Teraz to już dzięki koleżance wąglik, to ona aż za natto uświadomiona ;)

Posted (edited)

W nocy oboje, i Sonia i Brunet spali w budzie. Taki deszcze, ze musiałam ich oboje wywoływac z kojca na mały spacer. Powinnam chyba zabrać sie za edukację Brunka, taki z niego rozbrykany młodzieniec wychodzi. Czas na obróżkę.

Edited by malagos
Posted

założyłam mu obrożę, nie protestował, stał spokojnie. Czyli nie ma złych doświadczeń z wiązaniem go. Przypięłam smycz, wyszliśmy na drogę. Troch się szarpał, trochę popiskiwał, ale jak na nasz pierwszy raz było nieźle. Oczywiście kieszeń kurtki pełna smaczków, po które co chwila chciał sięgać, cwaniak.
W nagrodę czas wolny w sadzie :)

A może ktoś ma na zbyciu woreczek karmy?.........
:oops: :roll: :oops:

Posted

Malagosie mój kochany :loveu: poproszę Twój adresik na PW - zamówię karmę dla przystojniaka ;)

Czy ciocia Isadorka zrobi banerek ? Bo to zwyczaj przy psiakach Malagosssów, że Issy wykonuje banerki :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Patrzcie - sexoholiczka się odezwała :diabloti:

też Cię Kofffam :loveu: Mówiłam, że nie wolno brzydkich słów używać, więc proszę się uspokoić na publicznym forum:mad: Ludzie obcy czytają i nie wolno się tak wygłupiać, małolato Ty Józefinko jedna Ty:mad:

Posted

[quote name='wegielkowa']Mówiłam, że nie wolno brzydkich słów używać, więc proszę się uspokoić na publicznym forum:mad: [/QUOTE]
To usuń te brzydkie słowo ze swojego podpisu :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']U mnie nie ma brzydkich słów w podpisie. Coś Ci się przewidziało.[/QUOTE]
Tia...tere fere QQ mamusiu :diabloti:

Posted

[quote name='wegielkowa']Józefo, ostatni raz przywołuję Cię do porządku- odnoś się z szacunkiem do starszych:mad:[/QUOTE]
Ja jestem bardzo grzeczna :loveu:
Jutro Mallagosss nam da - zobaczysz, jak zwykle zresztą :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Ja myślę :mad: :eviltong:

No tak zapisuję uznajac to za groźbe karalną i to z bejsbolem w tle :megagrin::megagrin::megagrin:

A teraz banerki, w zasadzie jeden w trzech wersjach. Banerki podlinkowane skróconymi adresami (podpis na dogo moze zawierać maks 400 znaków)

Posted

Zapisuj zapisuj Issyy :eviltong:

Sem bierem banerek i spadam, bo Józefki są grzeczne i idą wcześniej spać, nie tak jak starszyzna z kieleckiego :diabloti: :eviltong:

Posted

Moja inteligencja mnie zadziwia - czytam te Wasze posty, śmieję się, a jakże (z wiekiem staję się wyrozumiała dla młodych osób..... :p), i podziwiam banerek w podpisie Ziutki. Jaki ten Brutus podobny do mojego Bruneta, myślę sobie......Zajrzę w banerek, na wątek i porównam. A to nasz Bruni mnie się objawił :crazyeye: :crazyeye:
Ale jak go zwał, tak go zwał, bardzo dziekuje za banerek, Isadorka! :loveu: :multi:
i ciesze się że ciotki klotki się zleciały, bardzo Was kocham, baby!!!! :p

Posted

[quote name='Ziutka']Malagosie mój kochany :loveu: poproszę Twój adresik na PW - zamówię karmę dla przystojniaka ;)

[/QUOTE]
Się przypomnę ;) !!! ;)