Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O mamma mia, a nie trzeba takiego biedaka słaniającego się na nogach dać do szpitaliku? Może trzeba go trochę na siłę dożywić??? Albo w ogóle sprawdzić, czy nie jest chory???

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']O mamma mia, a nie trzeba takiego biedaka słaniającego się na nogach dać do szpitaliku? Może trzeba go trochę na siłę dożywić??? Albo w ogóle sprawdzić, czy nie jest chory???[/quote]

Niestety szpitalik zapełniony jak zwykle , a wcale nie jest tam lepiej w czterach ścianach z malutkim oknem.
Jest w A1 z innymi zchorowanymi psiakami , a Małgosia 2-3 razy w tygodniu podjeżdza karmi go i wyprowadza ,bo jak zacznie znowu zalegać to po nim.

Posted

Miśtek leży cały czas na palecie, jak widac na pierwszym zdjęciu... kiedy bym nie mijała tego boksu on jest na swoim posterunku z półprzymknietymi oczami leży jakby... hmmm był w innym świecie. Ale wiemy, że potrafi wykrzesać jeszcze z siebie radość, bo na widok Pani Małgosi jego ogonek delkiatnie drga :loveu: ... przesłodki jest ten pies...

Posted

kurcze a mnie sie wydawalo ze jest juz lepiej,wyszedl na spacer z budynku z takim impetem jak nigdy,ale potm juz spacerku nie obserwoawalam i dlatego martwi mnie to co napisala Asior:(

Posted

[quote name='karusiap']kurcze a mnie sie wydawalo ze jest juz lepiej,wyszedl na spacer z budynku z takim impetem jak nigdy,ale potm juz spacerku nie obserwoawalam i dlatego martwi mnie to co napisala Asior:([/quote]
on tak śmiesznie cała stopę (łapę) stawia, zeby równowagi nie stracić... nie wiem czy to nie jest spowodowane wycieńczeniem... on taki powolny jak Nasz Borysek a w boksie sa tez żywiołowe dziadki... dużo ich tam...

Posted

[quote name='samoglow']zadne ze starszych pan nie zdecydowala sie na tego pieska. Chyba byly brane pod uwage 2 panie, albo sie myle?[/quote]
to były dwie Pani w jednym... jednak Mistek im nie odpowiadał...

Posted

Będę dzwonić dziś do jednego pana, dobry człowiek, poprosze go o tymczas dla Miśtka, może się zgodzi:( Już mam taki plan, że się zgodzi, a ja mu piesiora podżuce w pt lub nd:D :evil_lol: Wiem, że to super gościu i że ma wielkie serce, bo odbierałam od niego ogromne pudło z lekami, po jego zmarłym piesku:( Ale czy się uda??

Posted

[quote name='Kasie']Jagienka a dzwoniłaś do kogoś z osób które Ci podesłałam?[/quote]
maila wyslałam... pierwsza Pani bardzo miła, ale Miśtek jest za duży, ona chce psiaka do 3-4 lat, mały, zeby mogła go do wanny wsadzic i wyjąć... Pani jest po wypadku i nie może się nadwyrężać... do schroniska nie przyjedzie bo za daleko... chyba ją podesle karusiap, żeby do niej podjechała z Mambą. Do drugiej Pani się jeszcze nie dodzwoniłam.

Posted

[quote name='Asior']oprócz mamby jest jeszcze jeden identyczny psiak tylko ciut ciemniejszy i ta mini mini sunieczka 8-mio miesięczna :)[/quote]
Asior ,Aga ,a może dla tych starszych pan by mogła byc Saba ta po zmarłym włascicielu,ona jest w depresji i jak wyjdzie ze szpitalika to sobie nie poradzi ,a jest malutka i sliczna.

Posted

[quote name='Jagienka']maila wyslałam... pierwsza Pani bardzo miła, ale Miśtek jest za duży, ona chce psiaka do 3-4 lat, mały, zeby mogła go do wanny wsadzic i wyjąć... Pani jest po wypadku i nie może się nadwyrężać... do schroniska nie przyjedzie bo za daleko... chyba ją podesle karusiap, żeby do niej podjechała z Mambą. Do drugiej Pani się jeszcze nie dodzwoniłam.[/quote]
z moja ukochana Mambusia:loveu:
nie wiem kurcze o ktorej Foksia mowi,ale skoro sie nadaje...

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Asior ,Aga ,a może dla tych starszych pan by mogła byc Saba ta po zmarłym włascicielu,ona jest w depresji i jak wyjdzie ze szpitalika to sobie nie poradzi ,a jest malutka i sliczna.[/quote]
Pamiętam pani Beatko, ale tamta Pani chce pieska do 4 lat...

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']No to Maba sie nadaje pod warunkiem ,że ta pani nie jest bardzo starsza dla tak młodego psiaka,trzeba to sprawdzić[/quote]
wiem Pani Beato wiem...:roll: nie znam jej nie wiem jak bardzo jest stara, nie pytałam o wiek przez tel... trzeba pojechac i ja poznać, albo przywieźć ją do schronisk, żeby poznała Mambe...