Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkSlateBlue][B]Może po prostu nie chce jeść bo teraz upały.Albo w ogóle na skutek przeżyć,emocji....
A co do szczekania,to takie przeżycia-schron,rozpacz,smutek zmieniają pieski,tak jak i ludzi,jak się dziecko zgubi mamie to też obiecuje,że już będzie zawsze grzeczne,pewnie Miśtek też stara się jak może być grzeczny by domku nie stracić i nawet boi się szczekać,tak chucha na swoje Szczęście[/B][/COLOR];);)

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wtatara']tak , ja tak samo uważam.Ja swoją Tabi nigdy nie puściłabym aby sama tak chodziła. Od 2 lat bez smyczy jest spuszczana w parku i na działce.
lata temu wpadła nam pod samochód więc mielismy nauczkę. Rok temu byłam z nia w parku AWF. 4 osoby i 3 psy. Jechał facet tak szybko na roewrze w parku że ona się wystraszyła i w ostatniej chwili wpadła mu pod rower. Facet próbował hamować i przejechał się brzuchem po asfalcie. Najciekawsze było to że wszyscy martwili się o psa a nie o faceta. On jeszcze miał pretensje. Po pierwsze nie była to ścieżka rowerowa a po drugie tylko tyle mu powiedziałam a gdyby to było dziecko.[/quote]
Ja ciągle chodzę do parku awf. I mój TZ mi opowiadał o sytuacji, kiedy piesia wpadła pod rower. Może to była właśnie ta sytuacja. Może my się znamy ? :cool3:

Posted

być może się znamy- tego dnia na tym spacerze spotkałam takie znajome małżeństwo i labladorem i pana , który był z taką suczką jak na zdjęciu. Tego pana też znam ale z parku. My mamy działkę przy parku AWF i jak przechodzili to Tabi ich bardzo polubiła,Po tym wypadku Tabi bardzo negatywnie na niego reagowała . Wypadek kojarzył jej się z tym panem.

Posted

Napewno w parku opowiadali mi o tym zdarzeniu. Kojarzę po tym, że masz działkę przy parku. Nie raz denerwowałam się na rowarzystów, którym sie wydaje, że alejki w parku są przeznaczone tylko dla nich. Jak zwykle brak ludzkiej wyobraźni.
A wracając do tematu głównego, to ciekawe jak tam nasz Miśko-Pupil ? :lol:

Posted

No taki ten świat mały :) Niby w internecie ludzi z całej Polski, a nawet całego świata, a tu sie okazuje, że to jest akurat ktos kogo może nawet znamy z widzenia :)
Nie wiem dokładnie ktora to działka, ale będe sie rozglądać :)

Posted

Ojej,ale chyba jest wszystko dobrze już?
Zadzwoń Karusia w takim razie jeszcze raz do Pani-przecież się nie obrazi,zrozumie ,że to z troski.Ona to jeszcze powinna Ciebie na herbatkę zaprosić.Chyba rozumie,że już zawsze będziesz z Pieskiem związana(i nie tylko Ty)
Zadzwonisz,proszę....;);)

Posted

spokojne cioteczki:)
dodzwonilam sie,Pan mowi ze byl z Mistkiem u lekarza,dostal jeszcze leki i Pupil odzyl:loveu:
ma z nim problemy,tzn takie ze jest juz gluchy;)ale przezciez tyle lat sa razem ze juz musi tak byc:loveu:
wszystko w porzadku...ze zdjeciami bedzie problem bo sa na dzialce w okresie letnim/..

Posted

A na działeczkę nie możecie się jakoś "wprosić"-wiem,że wiele ludzi chętniej wita gości na działeczce niż w domku-bo zawsze to spokojnie,bez zobowiązań i porządków robić nie trzeba;);)

Posted

[quote name='karusiap']moze by sie i dalo ale kto pojedzie pod Limanowa??;)[/quote]

Ja mam w sumie nie daleko;):D

Ale możemy damy im troche spokoju, co wy z tymi fotkami? Miśtka nie widziałyście:P:evil_lol: Jak przyjadę, to się ich odwiedzi:)

• 3 weeks later...
Posted

[B]Jak tam dziewczyny,dzwonił ktoś do tych Państwa,pytał co u niego??
Zadzwoncie proszę i może....wproście się na tą herbatkę działkową-dla nich to mały kłopot bo ani porządków nie trzeba robić jak w domu ani nic,spokojnie na luzie bez zobowiązań można pogadać, a Wy....zobaczyłybyście naszego Pupilka-Miśteczka[/B];):loveu: