Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najprawdopodobniej bedzie potrzebna pomoc w wystawieniu psiaka w kl szczeniąt ( obyty juz z ringiem)- chyba ,ze rasy sie nam nie nałożą, ale wyglada ze na 95% moga...
moja pomocnica z MP zdaje sie nie ma czym dojechac z Rzeszowa...

bedziemy z Panbazylem w namiocie ;)

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;19208630]Chętnie. Jak Was znajdę? ;)[/QUOTE]
Będziemy przy ringu XIV od godziny 9.00. Duży beżowy kojec i dwie Akity. Fotki znajdziesz na blogu w podpisie.

Posted

O której to trudno powiedziec, po akitach w każdym razie; to jest czarno biały basenji,klasa szczeniat -nie da sie nas raczej nie zauwazyc, rzuca sie w oczy :)

Posted

[B]Emiko[/B], będę szukać :)
[B]Tascha[/B], przed moją suczką prawie 50 psów, przed baskami 14, więc wpadnę ;)
[B]GochaF[/B] - 2 miejsca? Tata też chce się zabrać, szczególnie, że zgłoszona jest "nasza" rasa :P

Posted

[quote name='ultra']UWAGA!!!

Zmiana sędziego dla retrieverów

[B]zamiast Pani Tiny Peixoto sędziować będzie Pan Krzysztof Czechowski[/B]

[/QUOTE]
a czy czasem nie ma zmian w 6 grupie?

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;19211422]
[B]GochaF[/B] - 2 miejsca? Tata też chce się zabrać, szczególnie, że zgłoszona jest "nasza" rasa :P[/QUOTE]

Piszę na PW

Posted

[quote name='szrek']a czy w mailu też dostaliście pozdr. i do zobaczenia na finałach ? ;):):)[/QUOTE]
Nie, tylko pozdrowienia, życzę powodzenia, chociaż chyba w takim wypadku nie potrzeba..... Aha to my na finałach nie będziemy bo na finały nie dostaliśmy wcześniejszego zaproszenia.....

Posted

[quote name='Tascha']Jutro w Lublinie ma LAĆ...........:( ja sie tak nie bawię........[/QUOTE]
e tam - jakies plotki. Słonce nad Lublinem dziś zachodzilo na pogode :) (mam piękny widok w strone Lublina - w nocy widać łunę świateł od miasta :) )

Posted (edited)

25 km od Lublina jest teraz ciepło, cicho - prawie jak w Hiszpanii ;)

edit - własnie coś mi stuka o dach, i jest to deszczyk - CIEPŁY deszczyk.....

Edited by panbazyl
Posted

[COLOR=#000000]Najlepszy dialog dzisiejszej wystawy... Pokazy szkolenia psów. Na ring wychodzi dziewczyna z miksem ze schronu, pies taki może trochę malinowaty jeśli by go podciągać na siłę pod coś rasowego. Obok mnie stoi babka z facetem i dzieckiem.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Kobieta: Jaka to rasa jest?[/COLOR]
[COLOR=#000000]Facet *z miną znawcy*: To ten, no... Australijski [/COLOR]:razz:

A zdjęcia są w artykułach z lokalnej gazetki np. [URL="http://www.mmlublin.pl/416116/2012/6/10/do-nogi-biegnij-pokaz-zeby-wystawa-psow-w-lublinie-zdjecia?category=photos"]TUTAJ [/URL]albo [URL="http://www.mmlublin.pl/416102/2012/6/10/w-lublinie-odbywa-sie-wystawa-psow-rasowych-zdjecia?category=photos"]TUTAJ [/URL]:)

Posted

moje dzieciaczki:
Old Legend's Juniper /basenji/- vp1, BIS Puppy 3 :)A
Adelia Black Pearl from Valley Fairies /pinczerka/ - exc.2

i moje dziecko, ale juz nie w moich rękach
Wendy z Klanu Łobuzów FCI /pinczerka/ - JCAC, JBOB, BOB :)

Posted

moje:
sznaucer miniaturowy czarno-srebrny
JET LI Mengo Celebration - BOB Baby IV BIS BABY
INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki -dosk. I, BOB Weteran BIS WETERAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tym razem nie dostalismy pucharu dla Najstarszego Psa Wystawy bo 13,5 letnia Inke pokonal o rok starszy belg ;) - ale puchar z BIS Weteran też śliczny :)
nie w moich rekach: FIDO FORTE Nadpilickie Bestyjki - dosk. II
HUGO BRIZUELA Nadpilickie Bestyjki -dosk. I, CWC
i moje basenji:
IDRA Ameba FCI - dosk. I, ZWMŁ, NJwR, BOB - Tirka na tej wystawie rozpoczęła CHMŁPL :)

no i Inusia jeszcze przed BISami pozwoliła się pokazać w konkurencji Młody Prezenter :) z bordeterier zajęły I miejsce w Grupie Młodszej - GRATULACJE !!!!!