owczarek'ab Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Emiko']Chcesz Akitę?:diabloti:[/QUOTE] Chętnie. Jak Was znajdę? ;) Quote
Tascha Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Najprawdopodobniej bedzie potrzebna pomoc w wystawieniu psiaka w kl szczeniąt ( obyty juz z ringiem)- chyba ,ze rasy sie nam nie nałożą, ale wyglada ze na 95% moga... moja pomocnica z MP zdaje sie nie ma czym dojechac z Rzeszowa... bedziemy z Panbazylem w namiocie ;) Quote
owczarek'ab Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 A o której (mniej-więcej) wychodzą? W razie czego mogę pomóc. Jedzie ktoś z Warszawy i mógłby zabrać 1 lub 2 osoby? Quote
Emiko Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [QUOTE=owczarek'ab;19208630]Chętnie. Jak Was znajdę? ;)[/QUOTE] Będziemy przy ringu XIV od godziny 9.00. Duży beżowy kojec i dwie Akity. Fotki znajdziesz na blogu w podpisie. Quote
Tascha Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 O której to trudno powiedziec, po akitach w każdym razie; to jest czarno biały basenji,klasa szczeniat -nie da sie nas raczej nie zauwazyc, rzuca sie w oczy :) Quote
ultra Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 UWAGA!!! Zmiana sędziego dla retrieverów [h=6]zamiast Pani Tiny Peixoto sędziować będzie Pan Krzysztof Czechowski[/h] Quote
owczarek'ab Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [B]Emiko[/B], będę szukać :) [B]Tascha[/B], przed moją suczką prawie 50 psów, przed baskami 14, więc wpadnę ;) [B]GochaF[/B] - 2 miejsca? Tata też chce się zabrać, szczególnie, że zgłoszona jest "nasza" rasa :P Quote
panbazyl Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='ultra']UWAGA!!! Zmiana sędziego dla retrieverów [B]zamiast Pani Tiny Peixoto sędziować będzie Pan Krzysztof Czechowski[/B] [/QUOTE] a czy czasem nie ma zmian w 6 grupie? Quote
GochaF Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [QUOTE=owczarek'ab;19211422] [B]GochaF[/B] - 2 miejsca? Tata też chce się zabrać, szczególnie, że zgłoszona jest "nasza" rasa :P[/QUOTE] Piszę na PW Quote
Tascha Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Jutro w Lublinie ma LAĆ...........:( ja sie tak nie bawię........ Quote
Banshee. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='szrek']a czy w mailu też dostaliście pozdr. i do zobaczenia na finałach ? ;):):)[/QUOTE] Nie, tylko pozdrowienia, życzę powodzenia, chociaż chyba w takim wypadku nie potrzeba..... Aha to my na finałach nie będziemy bo na finały nie dostaliśmy wcześniejszego zaproszenia..... Quote
panbazyl Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 [quote name='Tascha']Jutro w Lublinie ma LAĆ...........:( ja sie tak nie bawię........[/QUOTE] e tam - jakies plotki. Słonce nad Lublinem dziś zachodzilo na pogode :) (mam piękny widok w strone Lublina - w nocy widać łunę świateł od miasta :) ) Quote
szrek Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Powodzenia i do zobaczenia jutro :) co do pogody zapowiadają słońce :) Quote
Tascha Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 no to ja wole Twoja prognoze Szrek, niz tą , która znalazłam w necie... ;) Quote
panbazyl Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 (edited) 25 km od Lublina jest teraz ciepło, cicho - prawie jak w Hiszpanii ;) edit - własnie coś mi stuka o dach, i jest to deszczyk - CIEPŁY deszczyk..... Edited June 9, 2012 by panbazyl Quote
evel Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [COLOR=#000000]Najlepszy dialog dzisiejszej wystawy... Pokazy szkolenia psów. Na ring wychodzi dziewczyna z miksem ze schronu, pies taki może trochę malinowaty jeśli by go podciągać na siłę pod coś rasowego. Obok mnie stoi babka z facetem i dzieckiem.[/COLOR] [COLOR=#000000]Kobieta: Jaka to rasa jest?[/COLOR] [COLOR=#000000]Facet *z miną znawcy*: To ten, no... Australijski [/COLOR]:razz: A zdjęcia są w artykułach z lokalnej gazetki np. [URL="http://www.mmlublin.pl/416116/2012/6/10/do-nogi-biegnij-pokaz-zeby-wystawa-psow-w-lublinie-zdjecia?category=photos"]TUTAJ [/URL]albo [URL="http://www.mmlublin.pl/416102/2012/6/10/w-lublinie-odbywa-sie-wystawa-psow-rasowych-zdjecia?category=photos"]TUTAJ [/URL]:) Quote
anorektyczna.nerka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Takich kwiatków to sporo można znaleźć,, pamiętam takiego dziadka, który na widok jakiejś pani wystawiającej psa w klasie weteranów rzucił "Pies i pani dobrały się wiekowo"" ;/ Quote
Darianna Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ktoś ma foty setera irlandzkiego z MP i z BOG 7 grupy? :) Quote
Tascha Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 moje dzieciaczki: Old Legend's Juniper /basenji/- vp1, BIS Puppy 3 :)A Adelia Black Pearl from Valley Fairies /pinczerka/ - exc.2 i moje dziecko, ale juz nie w moich rękach Wendy z Klanu Łobuzów FCI /pinczerka/ - JCAC, JBOB, BOB :) Quote
lilix4 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Gratulacje dla wszystkich ma Ktoś wyniki BOG IX? Quote
anorektyczna.nerka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Wiem, że na 3 miejscu był mały/średni pudel morelowy. Quote
nadpilickiebestyjki Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 moje: sznaucer miniaturowy czarno-srebrny JET LI Mengo Celebration - BOB Baby IV BIS BABY INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki -dosk. I, BOB Weteran BIS WETERAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tym razem nie dostalismy pucharu dla Najstarszego Psa Wystawy bo 13,5 letnia Inke pokonal o rok starszy belg ;) - ale puchar z BIS Weteran też śliczny :) nie w moich rekach: FIDO FORTE Nadpilickie Bestyjki - dosk. II HUGO BRIZUELA Nadpilickie Bestyjki -dosk. I, CWC i moje basenji: IDRA Ameba FCI - dosk. I, ZWMŁ, NJwR, BOB - Tirka na tej wystawie rozpoczęła CHMŁPL :) no i Inusia jeszcze przed BISami pozwoliła się pokazać w konkurencji Młody Prezenter :) z bordeterier zajęły I miejsce w Grupie Młodszej - GRATULACJE !!!!! Quote
Recommended Posts