AnkaW Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Zaoszczędzę Ci niepotrzebnej drogi. Agatka wraz ze swoim mężem obecnie przebywają w Angli. Na dzień dzisiejszy nie wiedzą sami jak długo tam pozostaną. :placz: ale bardzo dziękuję za informację.
Agappe Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Zabrze - 14.10.2007 Krajowa wystawa (CWC) sędzia: Maria Zasada (PL) Psy Klasa: posrednia 757 YUWAKU Halne Wzgórze /FCI/ - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NDPwR niestety światło padało tak, że nierównomiernie oświetlało psy :/
lady_m Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Asiunia02 jak tam Ci idzie ze staweczka na Poznan? :cool3: Jestem strasznie ciekawa, jak to wyglada, a zadnych blizszych informacji oprocz ilosci nie ma... :roll:
Agappe Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='lady_m']Asiunia02 jak tam Ci idzie ze staweczka na Poznan? :cool3: Jestem strasznie ciekawa, jak to wyglada, a zadnych blizszych informacji oprocz ilosci nie ma... :roll: nie wiem czy to było napisane czy nie.. :oops::oops: wszystkie akitki zgłoszone do Poznania są z Polski..
lady_m Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Agappe napisał(a):nie wiem czy to było napisane czy nie.. :oops::oops: wszystkie akitki zgłoszone do Poznania są z Polski.. Chyba nie, ale dzieki za informacje, bo to juz rozjasnia conieco ;)
Asiunia02 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Info zbieram, ale pewna hodowla nie chce ze mną współpracowac, wiec musze isc do Związku, uśmiechnac sie i uzupełnic moja staweczke i nie bede sie po 3 razy prosic.
Agappe Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Zabrze (cd.) - 14.10.2007 Suki Klasa: szczeniat 758 KIREI Halne Wzgórze /FCI/ - oc.wybitnie obiecująca, lokata II 759 U`KOI-NI MOERU Halne Wzgórze /FCI/ - oc.wybitnie obiecująca, lokata III 760 U`KOJIN Halne Wzgórze /FCI/ - oc.wybitnie obiecująca, lokata I
Agappe Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Klasa: młodzieży 761 TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze /FCI/ - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł.
Asiunia02 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dzisiaj otrzymałam potwierdzenie z Poznania :) Jestem z mojego związku dumna, że tak szybko :) :)
Izis Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Przyszły właśnie numerki na Poznań i kupon na katalog. Uff nie będę musiała stać w kilometrowej kolejce po numerki. :-)
Agappe Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 po dłuższej przerwie: Zabrze - 14.10.2007 cd Klasa: otwarta 762 KAMI Halne Wzgórze /FCI/ - nieobecna 763 KITSUNE Halne Wzgórze - oc.doskonała, med.srebrny, lokata II 764 KONNICHI-WA Halne Wzgórze - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC 765 RYOKO Halne Wzgórze /FCI/ - oc.doskonała, med.brązowy, lokata III
Agappe Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Klasa: championów 766 ANATA Yamamoto - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NDSwR, Zw.Rasy
Agappe Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [SIZE="3"]THE END przepraszam za opóźnienie:oops::oops:
Agappe Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [SIZE="4"]14.10.2007 - Panavezys (Litwa) Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Rita Kadike-Skadina (Łotwa) PSY kl.szczeniąt E'KEKKAI Halne Wzgórze - oc.wybitnie obiecująca, lokata I, BEST PUPPY , 4 BiS Puppy kolejna gigantyczna litewska stawka ;) i kolejna polska akitka, która przeprowadziła się na Litwe ------------------------------------------ tego samego dnia była też wystawa [SIZE="4"]14.10.2007 - Szentendre (Węgry) Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Tibor Gellen (H) niestety nie znam całej stawki, wiem tylko, że byla tam Polska reprezentantka Suczka - kl. szczeniąt E'NEKINEKO Halne Wzgórze - oc.wybitnie obiecujaca
Agappe Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [SIZE="4"]Budapeszt (Węgry) Międzynarodowa Wystawa (2xCACIB) [SIZE="4"]20.10.2007 [SIZE="3"]sędzia: PSY: Kl.Pośredni: Pusztadombi-Surka Baro Kl.Otwarta: Gold-Stella Bashiro SUKI: Kl.Baby: E'nekineko Halne Wzgórze Kl.Młodzieży: Sake No Uchi Enji Kl.Pośrednia: Pusztadombi-Surka Berta Kl.Otwarta: Amaterasu Inu Yoko Zuna Tomumi -------------------------------------------------------- [SIZE="4"]21.10.2007 [SIZE="3"]sędzia: Yochai Barak (Israel) PSY: Kl.Młodzieży: No Tabi Taisei Kl.Pośrednia: Pusztadombi-Surka Baro Kl.Otwarta: Nippon Jume Akim SUKI: Kl.Szczeniąt: E'nekineko Halne Wzgórze - oc.wybitnie obiecująca Kl:Młodzieży: Royaru Akita Royaru Arashi Yumitori Ayumi Kl.Pośrednia: Akane z Marianskeho Udoli Pusztadombi-Surkka Berta Kl.Championów: No Tabi Osekkai
Agappe Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [SIZE="4"]28.10.2007 - Hanower (Niemcy) Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Angelika Kammerscheid-Lammers (D) PSY: Mlodziez: NORDIC IMAGINATION'S ANUK Posrednia: DAIGOROU OF ICHINOSEKI Otwarta: KENRYOKU SHIZUKA NA YUKIMIGATA SUKI: Szczeniaki: BEJA OF TENNO TOSHI BIJIN OF TENNO TOSHI Mlodziez: KAYUI KA YO'YOI TOMODACHI EMI OF ICHINOSEKI Posrednia: TEXA KAGAWA Otwarta : KURA OKAMI NO YUKIMIGATA GICHO OF KISHI KEN ENGUMI OF LUCKY TAMI no to na razie tyle w nadrabianiu zaległości ;)
Agappe Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Asia jak Ci idzie zbieranie stawki na Poznń??? upublicznisz swoje informacje?? :roll:
Asiunia02 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 jutro :) dzisiaj tworze katalog na wystę gołębi rasowych i nie mam czasu :)
Agappe Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Asiunia02 napisał(a):jutro :) dzisiaj tworze katalog na wystę gołębi rasowych i nie mam czasu :) no to czekam do jutra zostało 23 minuty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asiunia02 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Byłam dzisiaj w moim związku i nie było mojego informatora i obsługiwała mnie Pani którą bardzo kocham :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: i poinformowała mnie, że nie bedzie stawek przed wystawą. Ja z mojej strony postaram się jeszcze coś wykombinować, ale nie obiecuje bo w naszym związku panują dziwne obyczaje, jeśli chodzi o sekretariat. Wklejam to co mam i jeśli coś jeszcze się dowiem to dopisze. Jeszcze raz wszystkich dziekuje za współpracę w próbie ustalenia stawki.
Asiunia02 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [SIZE="4"]PSY Klasa szczeniąt – 3 1. Kiss Me & Love Me (FCI) ASHIM THAI 2. Kakujin Halne Wzgórze 3. Klasa młodzieży – 3 1. B'MITSUKUNI Go de la Valle des Dragon Sacres 2. 3. Klasa pośrednia – 1 1. Klasa otwarta – 6 1. Fujimaru Pa – Lis 2. Inochi-O Kakeru Halne Wzgórze 3. 4. 5. 6. Klasa championów – 6 1. Czanaj Roal 2. Asztar Imaginacja 3. Bimbo Yamamoto 4. Hoseki Halne Wzgórze 5. RYUU-GO (??) 6. Akita u IZIS Utsukushi (??) [SIZE="4"]SUKI Klasa szczeniąt – 4 1. Kidori Pa – Lis 2. Shitsuko Fumi Of Amayadori – Ken 3. U`Kojin Halne Wzgórze 4. Klasa młodzieży – 5 1. Aida Puchate Liski 2. Tezukuri No Hitokage Halne Wzgórze 3. Kingyo Halne Wzgórze 4. 5. Klasa pośrednia – 4 1. Hanu z Krobskiego Hajmatu 2. Koichikara Shun`You Kensha 3. 4. Klasa otwarta – 5 1. Akita u Izis FCI Yoko 2. Dona Omono Gawa 3. Nagasaki Halne Wzgórze 4. 5. Klasa championów – 2 1. Daichi Omono Gawa 2.
Asiunia02 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Osoby których na pewno nie będzie: Hodowla Yamamoto Weihaiwej Sylwekw z Shiro Dąbrowskie Samuraje Agappe z Anatą Natsume (Ewa Sz.) z Ginger Aga M - Inazuma i Oshi Lady_m - Amayadori dogutti) Keiko Halne Wagórze Chiru Yamamoto i Nakayoshi Hodowla Porażynianka Marek Sterczyński Anko (Kofuku halne wzgórze, ICHIBUSA Halne Wzgórze) Krzysztof Durski (Bu i Musha) Hodowla Co ty na to Hodowla Tajgeta REN`AI SABI Halne Wzgórze Eskimo River YOSHI Rilaf Matagi Hodowla IZIS - ??????
Recommended Posts