Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MTD']a ja się przyznaję, że lubię wąchać swojego psa ! wtulać nosa :D[/QUOTE]
a ja chyba jestem nienormalna, bo lubię zapach psich opuszków;)

Paula a Tobie grrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaatuuuuuuuuuuuuulacje:)

Posted

[quote name='paula_t']ŚWIĘTUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:[/QUOTE]

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='MTD']impreza? :drinking:kiedy, gdzie, o której? :D[/QUOTE]

Hahaha, to powinnam właśnie robić, tylko że znowu niedawno zawitałam do domu i jedyne o czym marzę, to łóżeczko, winko i film, taka będzie moja dzisiejsza impreza ;) No i się wreszcie wyspać!!
Jaki Marianek słodki:loveu: Już się nie mogę doczekać kiedy go wymiziam!!! Michelle, szepnij mu na uszko, że już za tydzień będę!! :)

Edit: Monia, mogę przedzwonić?

Posted

[quote name='MTD']impreza? :drinking:kiedy, gdzie, o której? :D[/QUOTE]

Teraz! Tu! Oblewamy zdany egzamin Pauli :) Ale widzę, że koleżanka, to już rozbawiona jest... nawet czkaweczka w komplecie. :p

Posted

[quote name='michelle04']Marian tak świętowal Pauli zdany egzam,że aż się *ululal* i padl :)

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi332/3f75924f001338fa50537221/sdc10639[/IMG][/QUOTE]

Słaby z niego imprezowicz, już o 20 odpadł ;) Dobrze, że Michelle jeszcze się trzyma ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Teraz! Tu! Oblewamy zdany egzamin Pauli :) Ale widzę, że koleżanka, to już rozbawiona jest... nawet czkaweczka w komplecie. :p[/QUOTE]
bardzo się z czkaweczką lubimy :eviltong:a paulina jak do mnie dzwoniła, to ciężko było zrozumieć co bełkocze, coś tam: moooniaa bądź ze mną czy coś 'bąćzemnooommoonikaabąć' :stupid:

Posted

[quote name='MTD']bardzo się z czkaweczką lubimy :eviltong:a paulina jak do mnie dzwoniła, to ciężko było zrozumieć co bełkocze, coś tam: moooniaa bądź ze mną czy coś 'bąćzemnooommoonikaabąć' :stupid:[/QUOTE]

Zalała się ze szczęścia w trąbę :D

Posted

znowu rozrabiają jak pijane zające w kapuście...
:krolik::bigcool::krolik::bigcool::krolik::bigcool::krolik::bigcool::krolik:

Fajnie się cieszycie dziewczyny...Gosiapk ma I-sze miejsce!;)

A i Marianek nieźle się ululał, ciekawe skąd wiedział...Chociaż wygląda na tak padniętego, jakby cały ogródek skopał. Kto wie, jak to było naprawdę...:mad:

Posted

[quote name='Figunia']znowu rozrabiają jak pijane zające w kapuście...
:krolik::bigcool::krolik::bigcool::krolik::bigcool::krolik::bigcool::krolik:

Fajnie się cieszycie dziewczyny...Gosiapk ma I-sze miejsce!;)

A i Marianek nieźle się ululał, ciekawe skąd wiedział...Chociaż wygląda na tak padniętego, jakby cały ogródek skopał. Kto wie, jak to było naprawdę...:mad:[/QUOTE]

Bo ja od czerwca na tą imprezkę czekałam, to teraz muszę nadrobić! No polewaj :drinka:

Posted

[quote name='Gosiapk']Bo ja od czerwca na tą imprezkę czekałam, to teraz muszę nadrobić! No polewaj :drinka:[/QUOTE]
pierwszy pijany dogozając z centali sobie pozwala widzę :D

Posted

[quote name='Gosiapk']Bo ja od czerwca na tą imprezkę czekałam, to teraz muszę nadrobić! No polewaj :drinka:[/QUOTE]

niezły spust...

a ja z Wami nie popiję, bo wczoraj rwałam zęba...:shake:

Posted (edited)

[quote name='MTD']bardzo się z czkaweczką lubimy :eviltong:a paulina jak do mnie dzwoniła, to ciężko było zrozumieć co bełkocze, coś tam: moooniaa bądź ze mną czy coś 'bąćzemnooommoonikaabąć' :stupid:[/QUOTE]

Dokładnie tak wyglądała ta rozmowa;)

[quote name='Gosiapk']Zalała się ze szczęścia w trąbę :D[/QUOTE]

Jestem w trakcie, choć dzisiaj mi wiele nie potrzeba:eviltong:
Nawet Was nie znam(czego bardzo żałuję), a jest mi bardzo miło i aż mi się micha cieszy do ekranu...dziękuję:oops::oops::oops:

Edited by paula_t