Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Figunia']a przypadkiem nie jedziesz do Justy z Tych???
Zdaje się, że to ja namieszałam, sorry!!!
Ale tak to jest jak się siedzi godzinami przed kompem, czyta 20 wątków na raz i dostaje oczopląsu.:oops:[/QUOTE]

Normalne, każdy 'siedzi' na kilku wątkach, to i się pomieszać może :)

[quote name='paula_t']ja to mam tyle wspólnego ze wsią co z baletem (...) [/QUOTE]

To pewnie pięknie tańczysz ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalka9860']a jutro polecą :
kopytko wołowe
penis wołowy (:D) hahha
ucho wieprzowe
wątróbka końska
nerki końskie
serca końskie
płuca końskie
szyjka indycza
uszy środkowe
noga barania
ogonki białe cięte wołowe
jelita wieprzowe
jądra wołowe
ścięgna wołowe
tchawice wołowe:)
aaa mój Fifi już wcina i mówi, ze mniammmm!!!:)[/QUOTE]

No to są zdecydowanie produkty, które pachną inaczej, cudowny zapach rozprzestrzenia się po domu;)
Jesteś niesamowita, zobacz jaką radość mu tym sprawiasz!!:Rose:

Posted

właśnie, właśnie, też o tym myślę i mam nadzieję, że Maniek ma złote serce (w końcu to widać po tym poczciwym pysiu), nie jest sobkiem i podzieli się z kolegą.
A i Natalka zapewne nie będzie miała nic naprzeciwko (czy też przeciwpołożnie, że powtórzę za Keakeą) ;) - bo te złote serduszka już takie są - dzielą się tym, co mają...:lol:

Posted

[quote name='asiuniab']a Marianek, jest na tyle uprzejmy, że choć pół łapki, uszka itp. smakołyków, przekazuje dla swojego kolegi z którym się tak lubi wylegiwać, na kocyku na podwórku?[/QUOTE]

Właśnie też się nad tym zastanawiałam czy cokolwiek z tych paczuszek dostają inne psiaki. Zabawki na pewno, bo Marianek nie za bardzo lubi się bawić, ale smakołykami też mógłby się podzielić:mad:

Posted

[quote name='paula_t']Właśnie też się nad tym zastanawiałam czy cokolwiek z tych paczuszek dostają inne psiaki. Zabawki na pewno, bo Marianek nie za bardzo lubi się bawić, ale smakołykami też mógłby się podzielić:mad:[/QUOTE]

no manius sie nie podzieli? jak wy mozecie w niego watpic ?? ja oczywiscie nie mam nic przeciwko:) sorki ze bez polskich znakow ale na komorce pisz bo do domu wracam z bialegostoku:>

Posted

[quote name='Gosiapk']Czy Lala nadal mieszka z Maniusiem?[/QUOTE]

Gdzieeee, Lala już w nowym domku, ja wiem...ze 3 tygodnie (nie jestem pewna).
Właśnie Mańkowi smutno było, bo to jego ukochana była, gdzie Lala tam i Marian ;)

Posted

[quote name='keakea']A ja dostałam foty Mariana i siedzę teraz różowa ze szczęścia :loveu:[/QUOTE]

A ode mje w końcu spóźniony (przepraszam:oops:) list doszedł?
Moje Mariankowe zdjęcie stoi na półce obok zdjęcia mojego psiurka i faceta ;)

Posted

[quote name='keakea']A ja dostałam foty Mariana i siedzę teraz różowa ze szczęścia :loveu:[/QUOTE]
jeśli ode mnie, to się cieszę równie na różowo i poganiam na wątek w celu potwierdzenia :)

Posted

[quote name='paula_t']A ode mje w końcu spóźniony (przepraszam:oops:) list doszedł?
Moje Mariankowe zdjęcie stoi na półce obok zdjęcia mojego psiurka i faceta ;)[/QUOTE] A mój TŻ powiedział, że już od dawna wie, że w hierarchii naszego stada to on jest pod psami i jego marzeniem jest być traktowanym na równi z nimi:lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']A mój TŻ powiedział, że już od dawna wie, że w hierarchii naszego stada to on jest pod psami i jego marzeniem jest być traktowanym na równi z nimi:lol:[/QUOTE]
uuu przodowniku, krótko go trzymasz :razz:

Posted

Nie dość tego, stwierdził, że każdy facet, w którego domu są psy, dla swojego własnego dobra, powinien się z tym pogodzić:lol:. Ale on tak tylko mówi... i niestety mam limit: trzy futra i ani jednego więcej:mad: A wydawałoby się, że jestem samicą alfa;)

Posted

[quote name='Panna Marple']A mój TŻ powiedział, że już od dawna wie, że w hierarchii naszego stada to on jest pod psami i jego marzeniem jest być traktowanym na równi z nimi:lol:[/QUOTE]
jak widzę,że nie tylko mój tak mówi.A znacie ten kawał :żona mówi do męża ....jesz tą zupę bo jak nie to dodam śmietany i dam psu.
[quote name='Panna Marple']Nie dość tego, stwierdził, że każdy facet, w którego domu są psy, dla swojego własnego dobra, powinien się z tym pogodzić:lol:. [/QUOTE]

Posted

[quote name='natalka9860']ooo to i tak dużo, u nas domowe max 1 +podwórkowe max 2, ale ja mam tylko Fifiego bo jeden kot uciekł gdzieś, a drugi jak siuśku wypuściłam pod samochód wpadł:([/QUOTE] Mamy dwa psy i kota i ja się z moim TŻ targuję, że kot się nie liczy:evil_lol: i że jeszcze mam jednego psiura w zapasie

Posted

[quote name='paula_t']Gdzieeee, Lala już w nowym domku, ja wiem...ze 3 tygodnie (nie jestem pewna).
Właśnie Mańkowi smutno było, bo to jego ukochana była, gdzie Lala tam i Marian ;)[/QUOTE]

hura, hura dla Lali, no i tego samego życze Mariankowi :)

[quote name='Panna Marple']Mamy dwa psy i kota i ja się z moim TŻ targuję, że kot się nie liczy:evil_lol: i że jeszcze mam jednego psiura w zapasie[/QUOTE]

NO pewnie, że kot się nie liczy, nic a nic :shake:

Posted

[quote name='Panna Marple']Nie dość tego, stwierdził, że każdy facet, w którego domu są psy, dla swojego własnego dobra, powinien się z tym pogodzić:lol:. Ale on tak tylko mówi... i niestety mam limit: trzy futra i ani jednego więcej:mad: A wydawałoby się, że jestem samicą alfa;)[/QUOTE]

Panno Marple, mała podpowiedź na uszko: NAGIE PSY!!! Są też koty bez futra - nagie. No i są rasy, gdzie psia okrywa to nie sierść, jeno WŁOSY :lol:
Myślę zatem, że stadko można ładnie powiększyć bez przekraczania limitu "futrzaków" ;)