Gosiapk Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Figunia']a przypadkiem nie jedziesz do Justy z Tych??? Zdaje się, że to ja namieszałam, sorry!!! Ale tak to jest jak się siedzi godzinami przed kompem, czyta 20 wątków na raz i dostaje oczopląsu.:oops:[/QUOTE] Normalne, każdy 'siedzi' na kilku wątkach, to i się pomieszać może :) [quote name='paula_t']ja to mam tyle wspólnego ze wsią co z baletem (...) [/QUOTE] To pewnie pięknie tańczysz ;) Quote
paula_t Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='natalka9860']a jutro polecą : kopytko wołowe penis wołowy (:D) hahha ucho wieprzowe wątróbka końska nerki końskie serca końskie płuca końskie szyjka indycza uszy środkowe noga barania ogonki białe cięte wołowe jelita wieprzowe jądra wołowe ścięgna wołowe tchawice wołowe:) aaa mój Fifi już wcina i mówi, ze mniammmm!!!:)[/QUOTE] No to są zdecydowanie produkty, które pachną inaczej, cudowny zapach rozprzestrzenia się po domu;) Jesteś niesamowita, zobacz jaką radość mu tym sprawiasz!!:Rose: Quote
asiuniab Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 a Marianek, jest na tyle uprzejmy, że choć pół łapki, uszka itp. smakołyków, przekazuje dla swojego kolegi z którym się tak lubi wylegiwać, na kocyku na podwórku? Quote
Figunia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 właśnie, właśnie, też o tym myślę i mam nadzieję, że Maniek ma złote serce (w końcu to widać po tym poczciwym pysiu), nie jest sobkiem i podzieli się z kolegą. A i Natalka zapewne nie będzie miała nic naprzeciwko (czy też przeciwpołożnie, że powtórzę za Keakeą) ;) - bo te złote serduszka już takie są - dzielą się tym, co mają...:lol: Quote
paula_t Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='asiuniab']a Marianek, jest na tyle uprzejmy, że choć pół łapki, uszka itp. smakołyków, przekazuje dla swojego kolegi z którym się tak lubi wylegiwać, na kocyku na podwórku?[/QUOTE] Właśnie też się nad tym zastanawiałam czy cokolwiek z tych paczuszek dostają inne psiaki. Zabawki na pewno, bo Marianek nie za bardzo lubi się bawić, ale smakołykami też mógłby się podzielić:mad: Quote
MTD Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ja myślę, że marian sam nie zje, a innym da ;) Quote
natalka9860 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='paula_t']Właśnie też się nad tym zastanawiałam czy cokolwiek z tych paczuszek dostają inne psiaki. Zabawki na pewno, bo Marianek nie za bardzo lubi się bawić, ale smakołykami też mógłby się podzielić:mad:[/QUOTE] no manius sie nie podzieli? jak wy mozecie w niego watpic ?? ja oczywiscie nie mam nic przeciwko:) sorki ze bez polskich znakow ale na komorce pisz bo do domu wracam z bialegostoku:> Quote
Gosiapk Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Czy Lala nadal mieszka z Maniusiem? Quote
keakea Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='MTD']ja myślę, że marian sam nie zje, a innym da ;)[/QUOTE] Się pod tym podpisuję, takie są właśnie Mariany :) Quote
natalka9860 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 heheh:) mojego taty kolego ma Na imię Marian i Maniek na niego mówią:) ja lecę na pocztę tylko adresy pospiduję:) Quote
paula_t Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Gosiapk']Czy Lala nadal mieszka z Maniusiem?[/QUOTE] Gdzieeee, Lala już w nowym domku, ja wiem...ze 3 tygodnie (nie jestem pewna). Właśnie Mańkowi smutno było, bo to jego ukochana była, gdzie Lala tam i Marian ;) Quote
keakea Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 A ja dostałam foty Mariana i siedzę teraz różowa ze szczęścia :loveu: Quote
paula_t Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='keakea']A ja dostałam foty Mariana i siedzę teraz różowa ze szczęścia :loveu:[/QUOTE] A ode mje w końcu spóźniony (przepraszam:oops:) list doszedł? Moje Mariankowe zdjęcie stoi na półce obok zdjęcia mojego psiurka i faceta ;) Quote
MTD Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='keakea']A ja dostałam foty Mariana i siedzę teraz różowa ze szczęścia :loveu:[/QUOTE] jeśli ode mnie, to się cieszę równie na różowo i poganiam na wątek w celu potwierdzenia :) Quote
natalka9860 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 do mnie już dawno doszły i codziennie rano przy śniadaniu Maniek razem ze mna rozpoczyna dzień:) Quote
Panna Marple Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='paula_t']A ode mje w końcu spóźniony (przepraszam:oops:) list doszedł? Moje Mariankowe zdjęcie stoi na półce obok zdjęcia mojego psiurka i faceta ;)[/QUOTE] A mój TŻ powiedział, że już od dawna wie, że w hierarchii naszego stada to on jest pod psami i jego marzeniem jest być traktowanym na równi z nimi:lol: Quote
MTD Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Panna Marple']A mój TŻ powiedział, że już od dawna wie, że w hierarchii naszego stada to on jest pod psami i jego marzeniem jest być traktowanym na równi z nimi:lol:[/QUOTE] uuu przodowniku, krótko go trzymasz :razz: Quote
Panna Marple Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Nie dość tego, stwierdził, że każdy facet, w którego domu są psy, dla swojego własnego dobra, powinien się z tym pogodzić:lol:. Ale on tak tylko mówi... i niestety mam limit: trzy futra i ani jednego więcej:mad: A wydawałoby się, że jestem samicą alfa;) Quote
baster i lusi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Panna Marple']A mój TŻ powiedział, że już od dawna wie, że w hierarchii naszego stada to on jest pod psami i jego marzeniem jest być traktowanym na równi z nimi:lol:[/QUOTE] jak widzę,że nie tylko mój tak mówi.A znacie ten kawał :żona mówi do męża ....jesz tą zupę bo jak nie to dodam śmietany i dam psu. [quote name='Panna Marple']Nie dość tego, stwierdził, że każdy facet, w którego domu są psy, dla swojego własnego dobra, powinien się z tym pogodzić:lol:. [/QUOTE] Quote
natalka9860 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ooo to i tak dużo, u nas domowe max 1 +podwórkowe max 2, ale ja mam tylko Fifiego bo jeden kot uciekł gdzieś, a drugi jak siuśku wypuściłam pod samochód wpadł:( Quote
Panna Marple Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='natalka9860']ooo to i tak dużo, u nas domowe max 1 +podwórkowe max 2, ale ja mam tylko Fifiego bo jeden kot uciekł gdzieś, a drugi jak siuśku wypuściłam pod samochód wpadł:([/QUOTE] Mamy dwa psy i kota i ja się z moim TŻ targuję, że kot się nie liczy:evil_lol: i że jeszcze mam jednego psiura w zapasie Quote
Gosiapk Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='paula_t']Gdzieeee, Lala już w nowym domku, ja wiem...ze 3 tygodnie (nie jestem pewna). Właśnie Mańkowi smutno było, bo to jego ukochana była, gdzie Lala tam i Marian ;)[/QUOTE] hura, hura dla Lali, no i tego samego życze Mariankowi :) [quote name='Panna Marple']Mamy dwa psy i kota i ja się z moim TŻ targuję, że kot się nie liczy:evil_lol: i że jeszcze mam jednego psiura w zapasie[/QUOTE] NO pewnie, że kot się nie liczy, nic a nic :shake: Quote
natalka9860 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 to raczej jej chodziło że się nie liczy w takim sensie że chce wiecej zwierząt:) Quote
Gosiapk Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='natalka9860']to raczej jej chodziło że się nie liczy w takim sensie że chce wiecej zwierząt:)[/QUOTE] Homo sapiens jestem. Zrozumiałam :D Quote
Figunia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Panna Marple']Nie dość tego, stwierdził, że każdy facet, w którego domu są psy, dla swojego własnego dobra, powinien się z tym pogodzić:lol:. Ale on tak tylko mówi... i niestety mam limit: trzy futra i ani jednego więcej:mad: A wydawałoby się, że jestem samicą alfa;)[/QUOTE] Panno Marple, mała podpowiedź na uszko: NAGIE PSY!!! Są też koty bez futra - nagie. No i są rasy, gdzie psia okrywa to nie sierść, jeno WŁOSY :lol: Myślę zatem, że stadko można ładnie powiększyć bez przekraczania limitu "futrzaków" ;) Quote
Recommended Posts