paula_t Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Napisałam już wczoraj na wątku jamników, Isadora się właśnie odezwała, ale dzięki:) Quote
Figunia Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='ewakrakow']przeczytałam wątek, dawno mnie nie bylo Franio(*) Figuniu wiem, że cierpisz, jeszcze pomożesz niejednemu psiakowi oby ta znaleziona psinka przez Maniusiowych państwa znalazła domek... taka miła psinka, sponiewierana tułaczką[/QUOTE] Dziękuję Kochane, wiem, że nie muszę pisać, jak bardzo mi z tym źle. Głupio pisać o swoim cierpieniu. To nie ono jest ważne. Dla mnie najgorsze jest to, że On cierpiał i że był taki opuszczony, zwłaszcza przeze mnie, bo tak się stało. Quote
michelle04 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Cioteczki a ja Wam powiem,że Maniek potrafi sobie radzić jeśli chodzi o zorganizowanie sobie pysznego jedzonka :) Mamy suczkę Goye-dzikuska,która jadla tylko w nocy,gdy nikt nie widzial, a że jedzenie dostają dwa razy dziennie,więc pierwsze zostawalo nietknięte, a drugie znikalo dopiero w nocy,jednak gdy pojawil się amator jej jedzenia czytaj Maniek,dziewczynka je na bieżąco swoje porcje :) więc objadanie się Mańka przynioslo wymierny rezultat,gdyż juz martwilysmy się o tą malą, a tak wiemy,że jednak apetyt jej dopisuje :) Quote
asiuniab Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='michelle04']Cioteczki a ja Wam powiem,że Maniek potrafi sobie radzić jeśli chodzi o zorganizowanie sobie pysznego jedzonka :) Mamy suczkę Goye-dzikuska,która jadla tylko w nocy,gdy nikt nie widzial, a że jedzenie dostają dwa razy dziennie,więc pierwsze zostawalo nietknięte, a drugie znikalo dopiero w nocy,jednak gdy pojawil się amator jej jedzenia czytaj Maniek,dziewczynka je na bieżąco swoje porcje :) więc objadanie się Mańka przynioslo wymierny rezultat,gdyż juz martwilysmy się o tą malą, a tak wiemy,że jednak apetyt jej dopisuje :)[/QUOTE] Mańczysław w roli nauczyciela, savoir vivre przy misce:) Quote
paula_t Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 (edited) Maniek to niech tam nie kombinuje, bo już i tak od przyjazdu do Ciebie 6 kilo przytył ;) Pani Iza i Pan Piotrek zaczynają mieć problemy, bo prawdopodobnie Pani, od której wynajmują zaczyna podejrzewać, że mają psa. Nie mam pojęcia gdzie znaleźć DT, co robić :( Edited October 12, 2012 by paula_t Quote
giselle4 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 cięzko jest do naszego schronu tez wrac jamnis ...i musimy jego wziąc bo ludzie uspią straszne to wszystko Quote
asiuniab Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='paula_t']Maniek to niech tam nie kombinuje, bo już i tak od przyjazdu do Ciebie 6 kilo przytył ;) Pani Iza i Pan Piotrek zaczynają mieć problemy, bo prawdopodobnie Pani, od której wynajmują zaczyna podejrzewać, że mają psa. Nie mam pojęcia gdzie znaleźć DT, co robić :([/QUOTE] To nowi opiekunowie Mańka mają już jakiegoś pieska?? Quote
paula_t Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 [quote name='asiuniab']To nowi opiekunowie Mańka mają już jakiegoś pieska??[/QUOTE] "Nadprogramowego". Znalezionego na śmietniku. Nie może u Nich zostać, bo wciąż są w tym wynajmowanym mieszkaniu, a tam mają zakaz trzymania psów. Quote
Gosiapk Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='michelle04']Cioteczki a ja Wam powiem,że Maniek potrafi sobie radzić jeśli chodzi o zorganizowanie sobie pysznego jedzonka :) Mamy suczkę Goye-dzikuska,która jadla tylko w nocy,gdy nikt nie widzial, a że jedzenie dostają dwa razy dziennie,więc pierwsze zostawalo nietknięte, a drugie znikalo dopiero w nocy,jednak gdy pojawil się amator jej jedzenia czytaj Maniek,dziewczynka je na bieżąco swoje porcje :) więc objadanie się Mańka przynioslo wymierny rezultat,gdyż juz martwilysmy się o tą malą, a tak wiemy,że jednak apetyt jej dopisuje :)[/QUOTE] Maniek psychoterapeuta ;) [quote name='paula_t']"Nadprogramowego". Znalezionego na śmietniku. Nie może u Nich zostać, bo wciąż są w tym wynajmowanym mieszkaniu, a tam mają zakaz trzymania psów.[/QUOTE] Paula, zrób mu wydarzenie na FB, jamniory zwykle szybko znajdują domy. Quote
paula_t Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Nie mam niestety :( Dałby ktoś radę założyć chłopakowi wydarzenie, proszę? Quote
MTD Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='paula_t']Nie mam niestety :( Dałby ktoś radę założyć chłopakowi wydarzenie, proszę?[/QUOTE] ale przecież pan piotrek ma fb, byłyby wieści z 1. ręki Quote
giselle4 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 faceci przesyłaja pzdrowienia z wczasów [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi15018/6948acf1000e8fbc507aa3c4/sdc11264[/IMG] Quote
asiuniab Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='paula_t']"Nadprogramowego". Znalezionego na śmietniku. Nie może u Nich zostać, bo wciąż są w tym wynajmowanym mieszkaniu, a tam mają zakaz trzymania psów.[/QUOTE] kurcze, a mówią, że od przybytku głowa nie boli; Quote
keakea Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Marian, ja się POSIKAM z niecierpliwości do tego drugiego tygodnia listopada!!! Quote
natalka9860 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 aj mam nadzieję, że jeszcze nie wyjdzie tak, że Maniek (tfu tfu( w hoteliku zostanie...... ps. michelle, potwierdź że smaki dotarły [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231253-Dla-MA%C5%83KA-od-Fifiego-%29-do-02-09-12-20-00/page4[/url] Quote
paula_t Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Chłopaki korzystają z ostatnich ciepłych dni, bo już niedługo to będą uciekać przez deszczem i mrozem do domku ogrzać doopki;) [quote name='MTD']ale przecież pan piotrek ma fb, byłyby wieści z 1. ręki[/QUOTE] Figo jest u Pana Piotrka i Pani Izy "ukrywany", więc zamieszczanie o tym wieści na fb nie jest najlepszym pomysłem. Ale na szczęście już nawet nie mam czego proponować, bo udało się!! :multi:SOS Jamniki weźmie Figo pod opiekę, znaleźli mu DT w Warszawie. [quote name='keakea']Marian, ja się POSIKAM z niecierpliwości do tego drugiego tygodnia listopada!!![/QUOTE] Już tylko miesiąc, Marianek poczeka tak jak Pani Iza i Pan Piotrek czekają na niego:) Quote
MTD Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='paula_t'] Figo jest u Pana Piotrka i Pani Izy "ukrywany", więc zamieszczanie o tym wieści na fb nie jest najlepszym pomysłem. Ale na szczęście już nawet nie mam czego proponować, bo udało się!! :multi:SOS Jamniki weźmie Figo pod opiekę, znaleźli mu DT w Warszawie. [/QUOTE] no to bombeczka, bardzo się ciesze :) Quote
giselle4 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='natalka9860']aj mam nadzieję, że jeszcze nie wyjdzie tak, że Maniek (tfu tfu( w hoteliku zostanie...... ps. michelle, potwierdź że smaki dotarły [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231253-Dla-MAŃKA-od-Fifiego-)-do-02-09-12-20-00/page4[/URL][/QUOTE] Marianek juz sie pakuje kocyk,smyczke i obrozke to mądry psiak i kochany bedzie ryczenie y:( Quote
natalka9860 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 aj dziewczyny.... jestem roztargniona..... kolega się powiesił:(:(:(:(:(:( Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 A gdzie ci się Marianku tak spieszy? Jeszcze miesiąc zabawisz u Cioteczek michelle i giselle, więc możesz spokojnie się rozpakować ;) Ojjjj, domyślam się giselle. Już wiele psiaków musiałyście żegnać, ale przynajmniej są to pożegnania ze świadomością, że psiaki rozpoczynają nowy etap w swoim życiu, z nadzieją, że już na zawsze :) Quote
Panna Marple Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Takiego modela jak nasz Manio to ze świecą szukać... Quote
michelle04 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 PaUlA nie myśl, ze ja zapomniałam o tej kasie,czytaj 50 PLN od Cioteczki Wieso, mam je i proszę byśmy przesunęły je na następny miesiąc, więc teraz już robię kalkulację, która wygląda następująco: Koszt pobytu: 250 PLN dzielimy na 30 dni listopada = więc stawka za dzien wynosi 8,33 mnożymy przez 14 dni (dwa tygdonie listopada i fruu do domku ) więc wychodzi: 116,62 PLN minus 50,00 PLn, które wciaż u mnie na koncie = [B]66,62 PLN [/B]do zapłaty i od dzisiaj tak co któryś post będę przypominać, że do zapłaty zostaje [B]SZEŚĆDZIESIĄT SZEŚĆ ZŁOTYCH I SZEŚĆDZIESIĄT DWA GROSZE :) [/B] Quote
paula_t Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Absolutnie tak nie myślę :)Haahaha, no przy mojej sklerozie to bardzo dobry pomysł :D Żebyśmy tylko tą wpłatą nie zapeszyły... Ciotki, powiedzcie mi, jak to się robi: mam zapłacić z kasy Mariankowej i zarazem odwołać deklaracje? Czy napisać do deklarowiczów, że płacimy w stosunku do płaconych wcześniej deklaracji? Quote
Recommended Posts