Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu: nie wiem czemu ale niepokazywały nmmi sie te fotki wczesniej , moze podmienić którąś fotke na plakaciku ?? jak myslicie ?

Bardzo zapraszamy Państwa do odezwania się :modla:

Nie wiem dlaczego sytuacja sie komplikuje , czy są to obawy związane z adopcją, czy inne prywatne sprawy - ale nie ma to znaczenia ;) Mabel każda pomoc potrzebna , a im więcej osób będzie myśleć jak jej domek znaleść , tym lepiej dla niej (jak to mówią co dwie głowy , to nie jedna ) - więc jesli u Państwa domku nie znajdzie, to moze , dzieki Państwu domek znajdzie .
(*mam nadzieje, żem głupoty żadnej nie napisała :oops: i nie wyrwałam sie jak filip z konopii)

(PS. w jednej rece dostałam skurczu od trzymania kciuków :diabloti: )

Posted

Agamika można podmienic fotki.

A ci ludzie narazie tymczasowo opiekuja sie innym psem, który miał już dawno wrócić do siebie. Jak piesek wróci do siebie to potem zobaczymy;)

Miałam pisac do Mojego psa, żeby umieścili Mabel, ale ze względu na tych ludzi się wstrzymałam, a teraz już nie wiem czy pisać czy nie.

Posted

Pies nadal nie odebrany,a strasznie tęskni :(kiedy w niedziele usłyszałam właścicielke przez telefon w trybie głośnomówiącym,to przez pół godziny płakał :(

Miejmy nadzieje, że wyjazd za granice tej Pani tak bardzo nie zmienił i wróci w koncu po niego,choć jej obietnice na razie sie nie spełniają.Miała być przed świętami,potem w Wigilie, teraz cisza...

Posted

Pies nadal nie odebrany,a strasznie tęskni :-(kiedy w niedziele usłyszałam właścicielke przez telefon w trybie głośnomówiącym,to przez pół godziny płakał :-(

biedna psina :shake::-(

Posted

Wpłaty w grudniu
MARCEL PAWEŁ GRABOWSKI -KOSMATEK69 - 7,76
JĘDRAK AGNIESZKA - ALEKSANDER13 - 5,00
SOBIKOWSKA EWELINA i SOBIKOWSKI PAWEŁ ROBERT juppe64 - 5,00
JANINA KRZYWIŃSKA-WĘGRZYN GORZEJOWA-100
MARIOLA CZERNECKA SZYP KAZUBÓW-20
Edward Wróbel kacusiaaa-10
ANNA STEFANIA WILK NICK MAIKO3 -10
JULITA LECH GŁOWACKIEGO Jam_lasica_21 -5
Ania+Milva i Ulver-6
BIŁAS ANNA - 40
SUROWKA IWONA - MABEL SONYONY W - 15,00
SHAFIE MAGDALENA - MABEL MAGDULETEK - 45,00
MAGDALENA TERESA_MLENA_ -5
TYCHOWSKA MAŁGORZATA- BELECZEK- 50
Polawa-11
RADOSZ URSZULA Dla Mabel Bazarek Erii od ULKA12-30
GRANAS JOANNA EMMA777-10
DARIA OGIŃSKA karioka22 -5
MATEUSZ TRAWICKI asiemka -10
PAWEŁ JONIK ODDIE -15
MASLOWSKA GRAFICIA-10
PAWEŁ TOMASZ BAZAREK ERII + OD _BEATKA_ NA PSY -15
JANKOWSKI PRZEMYSŁAW PEYO35 -5
MONIKA MOLAK eska85 -5
ALEKSANDRA RUSAK bazarek erii od lulki -20
KATARZYNA WOŁKOWSKA -5
LORENTZ MARTA BAZAREK ERII-30
NARNIA33 ŁUKASZ RZĄDKOWSKI -30
KARINA WALASZCZYK -Karina77 -10
BARBARA MARIA BARBARA250 -10
BARTOSZ ROBERT LIDAN1 -10
URSZULA KALETA irysek-18

I z konta Presta na Mabelke przeszło 200 zł;)

Posted

A ogłoszenia wszystkie aktualne ? pytal ktos jeszcez moze o Nią :-( ? dzis jak wróce do domu to podmienei te fotke na plakacie w koncu .

a jak Mabel Sylwestra zniosła ?

i jak jej relacje z psami sie ukladają ... bo jesli dobrze , to mozna by dopisac to w ogłoszeniach ? moze zdecydowałby sie ktos kto ma juz psiaka ?

Posted

agamika napisał(a):
A ogłoszenia wszystkie aktualne ? pytal ktos jeszcez moze o Nią :-( ? dzis jak wróce do domu to podmienei te fotke na plakacie w koncu .

a jak Mabel Sylwestra zniosła ?

i jak jej relacje z psami sie ukladają ... bo jesli dobrze , to mozna by dopisac to w ogłoszeniach ? moze zdecydowałby sie ktos kto ma juz psiaka ?

Sylwester nie wiem, z reszta nie wiem czy tak wogóle ktos byl, bo na noc psy są same w kojcach zamknięte.

Co do psów. To zalezy. Niektóre psy bardzo lubi. Zreszta jak widze to jej jest lepiej wśród innych psów. Jednak niektóre psy potrafi przegonić jak jej podpadną. Az strach się bać jej wtedy:diabloti: Sama widziałam jak przeganiała jednego psa, a co jej za tyłkiem łazić będzie:diabloti:

Nikt nie pyta:-( Cegiełki od świąt juz wogóle nie schodzą:-( Ani jedna:-(

Zrobiłam kolejne bazarki. Tylko jeden mi troszke mi idzie, bo już jest koło 40 zł. Jakby ktos chciał to wystawiłam archiwalne numery PP.