Izabela124. Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Painko ja zawsze zagladam do Mabelki, tylko nic nie piszę Quote
agamika Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :oops: no a mnie dopadło życie codzienne :oops: buuu jak jja niecierpe miec niespełnionych zobowiązań :angryy: Mabel na razie w góre a juz niedługo zostaniesz oplakatowana :oops: Quote
Pianka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Jest coraz lepiej:multi: Mabel juz swobodnie przechodzi pod nogami tych pań. Ma jeszcze podkulony ogon, ale pani mi powiedziała, że wazne jest, że nie jest apatyczna, ze nie siedzi cały czas skulona gdzieś w kącie. Ponoć Mabel tez jest zainteresowana jak rzuci się jej piłeczke albo coś, obserwuje cały czas co wokól się niej dzieje. Panie ją do niczego nie zmuszają, powolutku, powolutku będa nad nią pracowac, ale chęc nawiazania kontaktu musi wyjśc od Mabel. Jak pani mi mówiła to na próby chodzenia na smyczy jest jeszcze za wcześnie. Mabelka tez miala już zdejmowane szwy po sterylce. Była bardzo grzeczna i dala sobie spokojnie je ściagnąć. No narazie to tyle:eviltong: A cegiełki dalej nie chcą iść:-( Quote
eria Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 bardzo się cieszę że są postępy:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 wieści wspaniałe :loveu: Z tymi cegiełkami to chyba jakiś zastój jest :-( Quote
Pianka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 W góre kochanie. A cegiełki spróbuje tym razem ja wystawic, może nie będe na tyle głupia, zebyć coś popsuć:oops: Quote
Justynak Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Są może jakieś wieści o postępach naszej Mabelki? :razz: Quote
Pianka Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 U Mabelki coraz lepiej. Czasami to sie robi ważna i obszczekuje wszystkich, ale boi się każdego gwałtownego ruchu. Jak coś się robi przy niej to trzeba to robić w zwolnionym tempie. Pani powiedziała, że moge przyjechac odwiedzić Mabelke. Ale ja bym musiała zalatwić kogoś kto mnie tam zawiezie:shake: Quote
Mysia_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Super, że Mabel coraz odwazniejsza :) Tak bardzo się cieszę, ze już jest bezpieczna..... :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 kochana Mabe zostań u góry.... Teraz musisz szukać już domku, czas najwyzszy ;) Quote
Recommended Posts