Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:oops: no a mnie dopadło życie codzienne :oops:
buuu jak jja niecierpe miec niespełnionych zobowiązań :angryy:

Mabel na razie w góre
a juz niedługo zostaniesz oplakatowana :oops:

Posted

Jest coraz lepiej:multi:
Mabel juz swobodnie przechodzi pod nogami tych pań. Ma jeszcze podkulony ogon, ale pani mi powiedziała, że wazne jest, że nie jest apatyczna, ze nie siedzi cały czas skulona gdzieś w kącie. Ponoć Mabel tez jest zainteresowana jak rzuci się jej piłeczke albo coś, obserwuje cały czas co wokól się niej dzieje. Panie ją do niczego nie zmuszają, powolutku, powolutku będa nad nią pracowac, ale chęc nawiazania kontaktu musi wyjśc od Mabel. Jak pani mi mówiła to na próby chodzenia na smyczy jest jeszcze za wcześnie.

Mabelka tez miala już zdejmowane szwy po sterylce. Była bardzo grzeczna i dala sobie spokojnie je ściagnąć.

No narazie to tyle:eviltong:

A cegiełki dalej nie chcą iść:-(

Posted

U Mabelki coraz lepiej. Czasami to sie robi ważna i obszczekuje wszystkich, ale boi się każdego gwałtownego ruchu. Jak coś się robi przy niej to trzeba to robić w zwolnionym tempie. Pani powiedziała, że moge przyjechac odwiedzić Mabelke. Ale ja bym musiała zalatwić kogoś kto mnie tam zawiezie:shake: