Dea Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Hooopla! Kurcze gdzie by ją jeszcze wstawić? Quote
Dea Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hopla, no żeby tyle czasu taka piękna suczka czekała na dom??? Quote
Iwona&Wiki Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kasiu, a może macie jakieś lokalne pisemko z ogłoszeniami? Zobacz. Ja w poniedziałem w swoim lokalnym wstawiłam pewną sunię i ciągle mam telefony. Tak n adobra sprawę, gdyby nie pewne okolicznosci, to sunia już wczoraj byłabyby w swoim domku. Macie coś takiego? Jesli tak, to koniecznie trzeba. Quote
Dea Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Mamy, ale oni wystawiają co tydzień innego pieska ze schronu...a ja nie chcę żeby była tak wystawiana bo może trafić w złe ręce. W schronie aż tak nie sprawdzają. Ale wiesz, może pogadam z panią z gazety, wystawi ją inaczej, bo to jednak krew amstaffa, niech nie trafi na niezrównoważoną osobę Quote
Iwona&Wiki Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To też prawda, w takim wypadku wyadoptowywało by schronisko. A gdybyś podała swój numer telefonu jako kontaktowy.:roll: Mogłabys dokonać selekcji. Quote
Dea Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ja dzisiaj będę pisała do redaktorki, bo robimy stronę dla schroniska, i pisze artykuł o niej. Może z nią coś załatwię, zobaczymy... W schronie mają tylko taki mały świstek do podpisania, że pies będzie karmiony, no co to za umowa? Ja daję do podpisu swoją, zajmuje całą stronę A4 i jest tam wiele zobowiązań nowego właściciela. Poza tym taki dom lepiej sprawdzić wcześniej. No i kwestia sterylizacji - oni tego nie wymagają:-( Quote
dariaopole Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 śliczna Fioneczka czeka na swojego czlowieczka !!! Quote
Dea Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 No gdzieś jest, i pan też, tylko niech się już obudzi!!! Quote
dariaopole Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Fionka czeka !!!!! Z okazji świąt życzę mordeczce szybkiego znalezienia sie w ciepłym domeczku !! Quote
Dea Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Iwona dzięki, jeszcze przeczekam chwilę bo może będą dobre wieści po świętach... Napisała do mnie dziewczyna z Żor, znalazła Fionkę na allegro. Chciałaby przyjechać ją zobaczyć. Zrobiła na mnie dobre wrażenie. Dwa miesiące temu odszedł za TM jej piesek, też mix amstaffa. Ona mieszka z rodzicami w domu z ogrodem, rodzice tęsknią za starym pieskiem... I jest jak najbardziej za sterylizacją:razz: Zobaczymy, ma do mnie zadzwonić po świętach, trzymajcie kciuki! I WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WAS I WASZYCH CZWORONOGÓW! Quote
basiagk Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nic tylko:modla::modla::modla::modla::modla::modla: :modla: Quote
dariaopole Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Trzymam mocno kciuki i wierzę że w święta spełniaja się marzenia !!! Quote
dariaopole Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Fionka - słodzinko piekna, pokaz sie na górze !! Quote
dariaopole Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a tu cisza ..............Fionka chce do domu !!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts