Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, a może macie jakieś lokalne pisemko
z ogłoszeniami? Zobacz.
Ja w poniedziałem w swoim lokalnym wstawiłam pewną sunię
i ciągle mam telefony.
Tak n adobra sprawę, gdyby nie pewne okolicznosci,
to sunia już wczoraj byłabyby w swoim domku.

Macie coś takiego? Jesli tak, to koniecznie trzeba.

Posted

Mamy, ale oni wystawiają co tydzień innego pieska ze schronu...a ja nie chcę żeby była tak wystawiana bo może trafić w złe ręce. W schronie aż tak nie sprawdzają. Ale wiesz, może pogadam z panią z gazety, wystawi ją inaczej, bo to jednak krew amstaffa, niech nie trafi na niezrównoważoną osobę

Posted

Ja dzisiaj będę pisała do redaktorki, bo robimy stronę dla schroniska, i pisze artykuł o niej. Może z nią coś załatwię, zobaczymy... W schronie mają tylko taki mały świstek do podpisania, że pies będzie karmiony, no co to za umowa? Ja daję do podpisu swoją, zajmuje całą stronę A4 i jest tam wiele zobowiązań nowego właściciela. Poza tym taki dom lepiej sprawdzić wcześniej. No i kwestia sterylizacji - oni tego nie wymagają:-(

Posted

Iwona dzięki, jeszcze przeczekam chwilę bo może będą dobre wieści po świętach... Napisała do mnie dziewczyna z Żor, znalazła Fionkę na allegro. Chciałaby przyjechać ją zobaczyć. Zrobiła na mnie dobre wrażenie. Dwa miesiące temu odszedł za TM jej piesek, też mix amstaffa. Ona mieszka z rodzicami w domu z ogrodem, rodzice tęsknią za starym pieskiem... I jest jak najbardziej za sterylizacją:razz: Zobaczymy, ma do mnie zadzwonić po świętach, trzymajcie kciuki! I WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WAS I WASZYCH CZWORONOGÓW!