Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiona nadal w DT niestety. Tata i jeden brat już są w domu, ale pozostali dwaj nadal w Łodzi, i mama tam przy nich siedzi, a Ewa opiekuje się tymi w domu, bo na razie są unieruchomieni. Fionka jest zdrowa, była u weta, psoci non stop, cztery pary butów poszły w niepamięć:lol: Nie wiem na razie co dalej będzie - mam nadzieję, że jak rodzina Ewy będzie w lepszej kondycji to ją zabiorą...

• 3 weeks later...
Posted

Dea napisał(a):
Napisałam, i też czekam na razie... jakoś mnie to zaczyna niepokoić...

moze lepiej zadzwonic :???: wiesz jak to jest moga akurat nie miec dostepu do kompa albo cos ... :roll:

Posted

Tylko z tym dzwonieniem problem...nie mogę doszukać się jej telefonu, bo na umowie adopcyjnej schronu nie ma tej opcji, a moją miała mi przesłać pocztą, bo wtedy, kiedy miała tylko przyjechać na zapoznanie zdecydowała się ją od razu adoptować, a ja nie sądziłam, że to tak pójdzie i nie miałam przy sobie:angryy: . Później zaraz mieli ten wypadek i nie naciskałam z wysłaniem umowy... Wiem, że mam go gdzieś zapisany, tylko znaleźć nie mogę:placz: Będę jeszcze szukać. Jeśli nie znajdę, i na maila nie odpowie, to wyciągnę ze schronu adres i napiszę do niej polecony.

• 2 weeks later...
Posted

Znalazłam numer na komórkę i dzwoniłam dzisiaj do Ewy, nikt nie odebrał, oj zaczyna mnie to niepokoić:angryy: Jutro niedziela, odpuszczę, ale od poniedziałku jak się nie odezwie to dzwonię rano, w południe i wieczorem:mad: Z jednej strony to delikatna sprawa, w końcu nie wiem czy sytuacja w domu nie jest tragiczna, ale z drugiej jednak chyba mam prawo wiedzieć, co się z psem dzieje, sama nie wiem...

Posted

:placz::placz::placz:ten link, to jest Fiona!!! Boże, rozmawiałam teraz z Dagmarą, jej telefon jest na wątku. Fiona jest w schronisku w Krakowie:-(:-(:-( Nie mogę, muszę się uspokoić, bo teraz po prostu rycze, jak ona mogła?????

Posted

Jest mi niezmiernie przykro z tego powodu.
Robiłyśmy co mogłyśmy, ale pwenego dnia dowiedziałam się po fakcie że Fionka została oddana do schroniska.
Powiedzieli nam że ktoś ją wziął, a potem dowiedziałyśmy się prawdy, że jest tam nadal tylko zmieniono jej imię.